Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem na diecie bezglutenowej niskobialkowej. Juz kilka lat a nadal tak ciezko mi sie przystosowac. Mi wlasnie przyszla paka z ubrankami dla chlopakow. Suuuper, ale stracilam prawie cala swoja wyplate
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Ło matko, piłaś już tą herbatę?
Nie przeszkadzają Ci te zapachy?
nie całkiem fajnie smakuje, ale jak dodałam ten sam sok, do herbaty rooibos, to mało co hafcika nie puściłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evik wrote:Jak Was podczytuje to wiem co czujecie:) Ja teraz mam tylko poranne mdłości dopóki nie zjem i to takie delikatne ale może mi się rozkręcą. W poprzedniej ciąży tak w 7 tyg przyszły i był takie że z łóżka w ogóle nie wstawałam nie jadłam praktycznien ic, schudłam 5 kg w ciągu niecałych 2 tyg. I nic a nic nie pomagało musiały poprostu same przejść. Do tego miałam okropny kaszel trwający miesiąc i skręt szyi o boże teraz mi sie to wszystko przypomniało:D u
Ale po 2 tygodniach było lepiej? Daj nadzieję, bo w deprechę wpadnę...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam hcg . W piątek było 38.2 a dziś jest... 279,5!!! Tak się cieszę, jestem szczęśliwa i wreszcie spokojna.
santoocha, Lavendula, Goplana, Evik, Viviana, Rybka Nemo, blue00, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Swan wrote:Dziewczynki mam hcg . W piątek było 38.2 a dziś jest... 279,5!!! Tak się cieszę, jestem szczęśliwa i wreszcie spokojna.
wow przyrost super - mój gin mówił, że mi beta pięknie przyrosła a ja w piątek miałam 43 a w poniedziałek 140.. może bliźniaki? -
blue00 wrote:tylko tlusciejsza heheheeh
nie wiecie czym to spowodowane?
Oczywiście jak próbowałam wkleić swoja to też wyświetlał się tylko kod html...
Jakbyście miały jakiś pomysł dajcie znać -
A mnie tak dziś w pracy wymęczyli... Co chwila ktoś coś chciał, nie miałam czasu nawet zjeść, a do tego ten stres. Fatalnie się dziś przez to czuje. Obiecywałam sobie że nie bede sie przemęczac i denerwowac ale nie potrafie
Dobrze że jutro biore wolne bo lekarza mam bo chyba bym jutro na twarz padła w robocie