Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok machnelam lipke próbuje zasnąć
Kolorowych :** jct będę pisała ,a jak nie to znaczy, że śpię sobie smaczniei wole tą drugą opcje.. O wiem jutro rano do szpitala jade na wyniki do endo skikne na ktg najwyżej jak będzie jak... Tylko, ze matula ma kursy (prowadzi) do 10-11...
Jula musi słuchać grzecznie mamy chociaż dopóki babcia z wycieczki nie wróci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 22:01
Livia
Nela
Marcel
-
mada_lena wrote:Najbardziej podoba mi sie pozycja nr3
tort...
A to czemu nie mozesz awokado??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:01
-
Pati zdrówka i zaciskaj nogi
my wróciliśmy od moich rodziców i godzinę prawie Was nadrabiałam. Synek się troszkę wierci. Brzuchol krzywy bo pupę chyba wypycha. Mało aktywny coś dzisiaj ale mało leżałam więc może dlatego. Też lecę spać. Do jutra.
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmyslalm, ze jestem tak padnieta, ze zasne jak susel.... lecz to byly tylko naiwne marze ia. Mozg i oczy spia, ale Pilkarzyk tanczy dla mnie....
Pewnie jeszcze z godzinę potrwa trening...mam nadzieje, ze uda mi sie zzsnac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 00:05
-
a mnie moja nie przeszkadza w nocy
ogolnie bardziej się "przelewa" z jednej strony na druga i wypycha różne części ciała jak szaleje nawet w ciągu dnia, chociaż ostatnio mnie dwa razy tak szturchnęła że aż podskoczyłam z bólu;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 00:25
-
Zrobiłam zakupy!
Szymi ma wyprawkę już praktycznie caaaalutką.. teraz tylko czekam na przesyłki.
Łóżeczko zamówiłam z www.pietrus.pl - do końca września ma być do odbioru (odbieram w sklepie)
Część zakupów w aptece gemini, część na allegro. Wzięłam sobie też leginsy bo idzie jesień a ja niedługo nie będę miała co na tyłek założyć. Przy okazji byłam dziś też na zakupach w galerii i kupiłam adidasy bo z butami też było ciężko
Na dzień dzisiejszy muszę dokupić tylko kosmetyki (Rossmann), pampersy 2 (Biedronka, jedynki mam już 2 op.) i sobie jeszcze jedną koszulę.. i chyba tyle.
Lecę nadrabiać Was dzisiejszo
Agusia ;), Nata, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam...
Pati 'pociesze' Cię, że i mnie dziś coś rozkłada.. katar leci.. już teraz czuję jedną dziurkę w nosie mam zapchaną.. i w gardle zaczyna drapać..
a na dodatek nie mogę znaleźć mojego prenalenu z poczatku ciązy i chyba jutro będę musiała się zaopatrzyć w nowy + hollsy... ;/ -
nick nieaktualny
-
Wstalam teraz i sobie wykdrakalam gardło podniebienie i w uszach aż boli ;( jakieś tam skurczykki łapią ale to to gowno w porównaniu z tym bólem gardła śliny przełknąć się nie da ;( chyba cos czuje ,ze bez antybiotyku się nie obejdzie, ale dlaczego akurat teraz...
polamalo na maksa ;(
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do klubu nie śpiących (od godziny). Obudziły mnie bóle jak wtedy co na IP wylądowałam, ale tym razem z prawej. I chyba tym razem obiektem ucisku były jelita... Ale cholera wie, jak dla mnie tam nie ma nic poza macica się prawa zmieścić
dwie nospy i bol przeszedł ale brzuch twardy jak skala... zjem coś, wypije melise i moze się uspokoi...
-
Dzień dobry dziewczyny. U nas slabo strasznie ostatnio az tchu zkapac nie moge. Wczoraj leżałam plackiem pol dnia. Chyba cukier spadal. Pati nie strasz niech Nelcia siedzi grzecznie w brzuchu mamy. Jedna paxdziernikowa mama sie rozpakowuje w 37 wg Belly. Kurcze to juz tak niedaleko. Dobra ide syna do szkoly budzic . Milego dzionka
AgataP lubi tę wiadomość
-
Sama z małym musiałam jestemsię podnieść tak jak po 2 wstalam tak nie mogłam juz zasnąć skurcze nadal łapią, cholerstwo, ja na wyniki chyba nie jade nawet ,bo muszę nie dosc ze czekać długo na babcie to są na czczo na 8.30 miałam się stawić,a najszybciej mogę wyjść z domu wtedy, a ja tyle nie wytrzymam... Ja nie wiem jak my to ogarniemy wychodzi na to, że ja do lekarza to z Marcelem jutro muszę jechac... ;/ bo diabetologa muszę zaliczyć i położna rano... A babci znowu nie będzie od rana ... Nie wyrobie na serio... Głowa boli, brzuch boli, gardło boli, do dupy to wszystko, a ta wyjeżdża i się cieszy, a mnie tu rozkłada już ;(
Madalenka nic z tego nawet w domu nie mam lipę pije sobie bo miód się skończył..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 07:46
Livia
Nela
Marcel
-
Zatkany nos i bol gardla.. na dodatek bol w krzyzu.. cuudowniee..
Orientuje sie ktoras z Was czy mozna w ciazy brac - oscillococcinum ?
Zawsze w razie przeziebienia bralam, do 3 dni i zdrowa a teraz..
Niby wyczytalam ze mozna bo to homeopatia ale ja sie nie znam.. -
Paju witam w klubie... ;/ a uwierz wole się wypisać... A co najlepsze to wygląda jakby me chamska alergia wzięła gardło czyste mam teraz to bardzo podniebienie, no i ten katar wodnisty przezroczysty jest jak na alergie co nie.?? A może mój organizm symuluje.??
Ehh... Muszę jednak jechać, bo nie mam tabletek na tarczyce tzn są dwie ,ale nie wystarczy, żeby z tydzień iść a po drugie wtedy będę musiała dwa razy jechać... A tak pójdę tylko zdam krew i siuski i mama zaniesie wyniki... Ja juz ogarnieta jeszcze zęby i można lecieć na szczęście bajki trzymają Marcela przed TV to mogłam się spokojnie ogarnąć... Ehh.. ;( to zajde pewnie na te ktg ,bo znowu jak sie przejde to się rozkreci, mała tak nisko jest że na 2 cisnie ,a nie da rady bo mi sie nie chce najzwyczajniej w świecie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 08:12
Livia
Nela
Marcel