Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Najwyższy w połowie łóżeczka, najniższy przy samym dnie, a średni pośrodku.
Tak wywnioskowałam z rysunku.
Ja się chyba zdecyduję na Adasia2 (czyste białe bez nadruków):
I znów mam zagwozdkę (też znam to słowo, a pochodzę z Warmii):
JAKI MATERAC ???
pianka, lateks, pianka-kokos-gryka, czy sprężynowy? -
Ja zamówilam zwykle białe lózeczko -http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-stas-120x60-ID91
Jutro juz jade odebrać
Niby czas oczekiwania do 14 dni a na drugi dzień juz dostalam SMS ze mogę odebrać, będę w sklepie to sobie poogladam i inne
Materace wzielam zwykły piankowy, jakby co zawsze można później zmienić..
Dziewczyny wy czujecie kopniaki? Ja juz nie czuje od dobrych 2 tyg jak nie więcej, jedynie rozciąganie... Często bolesne..
Właśnie skończył się rozciągać i dostał czkawki, cipula mi lata przez to ;P
Chyba znowu mega nisko siedzi
Jutro jeszcze farby kupujemy i czeka nas malowanie a za tydzień przeprowadzka.. Do moich rodziców..
Jutro jeszcze mój brat ma wyprawiane 7 ur. (Kończy we wtorek) muszę jakiś prezent wymyślić
A co do wyprawki to musimy dokupić jeszcze trochę pampersow, wózek i z 2 koszule dla mnie -
Witam
Blee idę się myć szybko ogarniać, śniadanie, kawula i spadówka ehh... Za jakie grzechy wstawać w sobotę o tej porze... Juz dawno nie wstawalam przed Marcelem ;oo
Miłego, bo ja nie wyspana i jakoś czarno to widzę..mada_lena, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzien dobry my tez juz nie śpimy
Wyspane zajadamy śniadanko
Pati szybko zleci, powodzenia
Vivi dobrze, dobrze niech Cie tam dobrze pilnująodpoczywaj
Śliczne to lozeczko:)
wczoraj znalazłam super posciel na all, ale droga:( Mam jedna nowa od kolezanki, ale ona jest od razu z wypełnieniem. Nie zdejmie z niej poszewek....dlatego i tak kupie druga "normalna" . Przegięli troche z cena
http://allegro.pl/posciel-cudo-do-lozeczka-3el-120x60-ochraniacz-360-i4544159776.html
Motyw ptaszki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 07:58
xpatiiix3, Viviana lubią tę wiadomość
-
Juz wychodze zaraz ehh... Nie ogarnięta nawet sie nie pomalowalam, te autobusy tak chodzą, że będę z 15 min przed czasem ale dobra tam zajde do Sekretariatu i sprawdzenia czy anbyb npewno do pisali mnie do listy w końcu ,bo po co mi nerwy jak będą obecność sprawdzac a tu mnie nie będzie np... I tak w brzuchu mnie skreca chyba wezme nospe w razie w.. ;/
Miłego ja biorę ze sobą tableta usiade z tylu i będę do Was od czasu do czasu zaglądać..Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam u mnie dzisiaj leje, a ja zaczynam się czuć jak słoń ;/ coraz gorzej. Niech już ten czas minie
maaartinka wrote:Jezu czy was tez tak bardzo bola kopniaczki? Od trzech dni Tymus tak daje mi popalic ze juz nie wiem co robić..
Mi się zdarza, że są bolesne, poza tym moje dziecko strasznie lubi się wypychać, nie ważne czy stoję czy leże, a powoduje to duży dyskomfort i trudności w chodzeniu, bo do końca nie da się wyprostować, brzuch tak ciągnie. -
nick nieaktualnyPowodzenia Pati! Bedzie dobrze i stresów Ci ubędzie, zobaczysz!
Dzien dobry Mamusie
Mi wczoraj przyszedl wynik paciorkowca i okazalo sie ze... Pozytywny..ale juz mi maz wytlumaczyl ze to w ogole nic powaznego.. Wpierdziela we mnie jakis antybiotyk przy porodzie i wszystko bedzie GIT!
No mam nadzieje..
Milej soboty :*Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w mega podlym nastroju..
Krew z nosa znowu poleciała na dobry początek dnia, noga po wczorajszym skurczu boli dalej a do tego doszły plecy.. Cały lewy bok mnie boli i nawet nie wiem czym to można posmarowac.. Jakby tego wszystkiego było mało to zaczął mnie bolec ząb a mały dalej się mocno wypycha..
Lepiej nie będę wam psula dnia..
Miłego :* -
Witam już po obchodzie, śniadaniu i liczę ruchy.
czekamy na wynik posiewu moczu, na nerke rozkurczowe zastrzyki, pi lekach brzuch miękki jak nigdy, aby ta wczorajsza akcja. Dzis podczas obchodu też był brzuch czerwony. ,będą obserwować czy to nie cholestaza ale nic mnie nie swędzi. Poza tym podczas prysznica chronić brzuch i mam leżeć.
Nie wiem kiedy wyjdę, może po wynikach.
Dziewczyny dużo zdrówka na dzisiejszy dzien, bez dolegliwości.
A co z Pinsleepe ? Wyszła ze szpitala?
Florentine a Ty jak dzisiaj?
KasiaKa do kiedy zostajesz w szpitalu? -
1600-1850g w 33 tygodniu, jeśli mam nadciśnienie to może dojść do hipotrofii - ja urodziłam sie 2300g w 38 tyg bo mama miała to samo
ojej Madlen... Dobrze, że te sterydy Ci podają :-* chyba otworzysz nam listę ale my pozwalamy ją otworzyć dopiero w październiku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:44
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,, Viviana, ja leżę i leżę, nic się nie dzieje, nic nie boli,nie mam skurczow, ani nic ale boją się mnie chyba wypuścić. W poniedziałek wraca mój lekarz z Majorki, pewnie będzie opalony, może mnie zbada i pozwoli wyjść do domu. Mieszkam daleko od tego szpitala i dlatego sie boją chyba. Ale mówią że bezpiecznie jest już po 34 tyg, a ja dziś go zaczynam
w razie czego mam mój szpital bliżej.
Miłej deszczowej i sennej soboty życzę wszystkim. U mnie pada.