Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mada_lena wrote:A z innej beczki słuchajcie jak nie przedłuże abonamentu to bede nie bede mogła udzielać sie na forum?zostalo mi 5 dni....wyskakuje mi taka wiadom.
Różnica jest tylko taka że nie pokazuje ile % ciąży minęłomada_lena lubi tę wiadomość
-
Witam kochane, mam zmartwienie. Otrzymałam dziś telefon od położnej z poradni, że przesunęła mi wizytę na 9.04, bo dziś przyszły wyniki mojej krwi (a robiłam cytomegalię) i chciałaby skonsultować z lekarzem. Tyle tylko powiedziała, ale już wiem że bez powodu by tego nie robiła. Wyniki muszą być złe. A Wam jak wyszła cytomegalia?
-
KasiaKa wrote:Witam kochane, mam zmartwienie. Otrzymałam dziś telefon od położnej z poradni, że przesunęła mi wizytę na 9.04, bo dziś przyszły wyniki mojej krwi (a robiłam cytomegalię) i chciałaby skonsultować z lekarzem. Tyle tylko powiedziała, ale już wiem że bez powodu by tego nie robiła. Wyniki muszą być złe. A Wam jak wyszła cytomegalia?
hmm nie mogą być aż takie złe - w końcu przesunęła wizytę za ponad 10 dni - jakby było coś ważnego to by cię wezwała pewnie zaraz na przyszły tydzień.. -
Witajcie, wczoraj zmogło mnie o 21.30, pospałam, o 5 musiałam wstać zrobić kilka rzeczy do pracy, zjadłam śniadanie i je oddałam myślałam, że hafciki mnie ominą, ale nie ma łatwo, potem na dokładkę dostałam krótkiej biegunki i chodziłam dziś jak zombie, myśląc tylko o spaniu. Do tego szefowa zaostrza moje dolegliwości biegunkowe, wiec już odliczam dni do L4 by jej nosa utrzec
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Witam kochane, mam zmartwienie. Otrzymałam dziś telefon od położnej z poradni, że przesunęła mi wizytę na 9.04, bo dziś przyszły wyniki mojej krwi (a robiłam cytomegalię) i chciałaby skonsultować z lekarzem. Tyle tylko powiedziała, ale już wiem że bez powodu by tego nie robiła. Wyniki muszą być złe. A Wam jak wyszła cytomegalia?
Ja jeszcze nie robiłam, nawet lekarz nie dał mi skierowania ale chyba sama prywatnie zrobie. -
Aga89 wrote:Ja jeszcze nie robiłam, nawet lekarz nie dał mi skierowania ale chyba sama prywatnie zrobie.
Hej. Mi tez wyszla cytomegalia,potem zrobiłam awidnosc cmv igg i okazało sie ,ze jest dobrze,ze przeszlam to dawno,wiec głowa do goryTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dziewczęta, jestem dziś najszczęśliwsza na świecie! było USG, był człowiek 1 cm, było serduszko pikające:).
Tym samym zakończyłam leczenie w klinice niepłodności, czas znaleźć lekarza prowadzącego:).
Cytując lekarza - zdrowa, pojedyncza ciąża! tylko się cieszyć!alka89, Czarnaa94, Viviana, mada_lena, Jula222, Fidelissa, Rybka Nemo, Aga89, Lavendula, Cześka, Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
KasiaKa na pewno nie jest tak źle Ja to mam tylko na toxo ale toxo przechodziłam już więc wsio ,ale cytomegalii nie miałam robionej ani w tamtej ciąży ani w tej chyuba poproszę lekarza na tej wizycie w piąek o skierowanie na to jeszcze..
ewelina gratulacje )
Ja to właśnie wstałam.. Ale głowa dalej boli...Livia
Nela
Marcel
-
Właśnie ja też nie dostałam skierowania na cytomegalię, dał mi wszystkie obowiązkowe i te wyszły dobrze. Na ostatniej wizycie poprosiłam o skierowanie i mi dał, bo prywatnie to trochę kosztują. Nie chcę panikować, ale nie powiem trochę mnie to zaniepokoiło. Podejrzewam,że poprzednią ciążę zniszczył ten wirus i doszło do wady rozwojowej płodu, a teraz może mam podwyższone po tamtym zakażeniu. Oby tak było. Pracuję z dziećmi i dlatego jestem narażona na takie infekcje. Ale nie mogę mieć aż takiego pecha.. A teraz 12 dni niepewności. Muszę się uzbroić w dobre myśli
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehehehe dziewczyny, ubawilyscie mnie tymi wyczulonymi nosami , ja na szczescie jeszcze nie mam takich przebojow, Dorotuchna, jak zaszlam w pierwsza ciaze, to tez uslyszalam, ze mam tylozgiecie, ale w zyciu nie slyszalam by spac na brzuchu z tego powodu , teraz juz nie mam tylozgiecia
-
nick nieaktualny