X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula22 nie martw sie brakiem mdlosci. Wczoraj rozmawiałam z kolezanka która w ogole nie miała dolegliwości typu mdlosci, bol piersi tylko brzuch jej wyskoczył w 20 tyg i ma śliczna zdrowa córeczkę :) wczoraj ja wlasnie wytulilam :) u mnie mdlosci czasem sa rano, czasem wieczorem. Ale nie wymiotuje. Masz wstręt do kiełbasy a to przecież tez objaw:)
    Któraś pisała o zapachu żelu pod prysznic męża mialam dokładnie to samo....:D on nic nie czuł, a ja ledwo zasnęłam ;)
    Dzisiaj troche wiecej pochodzilam, obzarlam sie u teściowej pomidorowa i zaczął mnie bolec brzuch.... Chyba czas polezec;)

Jula222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po za kiełbasą zapach zmywarki! przed chwilą chowałam naczynia zeby umyla jejku jak tam waliiii!

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    I po za kiełbasą zapach zmywarki! przed chwilą chowałam naczynia zeby umyla jejku jak tam waliiii!
    Jula na mnie tak działa zapach pralki chyba muszę płyn do płukania zmienić bo odjadę przy kolejnym praniu. A i barek ze słodyczami matko jedyna smród jakich mało ;)

Fidelissa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, to chyba ze mną wszystko ok :) dziękuję wam :) ;D

mada_lena lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama widzisz;) szczęściara z Ciebie. Ciesz sie, ze minęło Cię najgorsze, chociaż ja na poczatku zjadlbym konia z kopytami az tu nagle bum i nic nie mogłam przełknąć. Potem ta zapachoza....ale mija powolutku bo dzis juz nawet zjadlam lody z bakaliami mmmmmm gdzie słodkiego nie ruszyłam dobry miesiac;)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jedynie tylko rano mdli i do lodówki się nie zbliżam a po godzinie przechodzi :) najgorsze za mną lub przede mną :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:

Na pewno wszystko ok:) a i u mnie zaczęło sie dokładnie w 6t 0d. Także wszystko przed Tobą:P

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana niestety te ciśnienie daje w kość Nam.. ;/ Mi zaczyna coś głowa boleć chyba kładę się spać zaraz z synem dobrze, że weekend to odpocznę sobie :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki słuchajcie jak nie przedłuże abonamentu to bede nie bede mogła udzielać sie na forum?zostalo mi 5 dni....wyskakuje mi taka wiadom.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie bedziesz mogła psac tylko mniej Ci się wyświetla tych ciekawstek

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Jak najbardziej bo objawy sie nasilają albo słabną i tak w kółko choć ja też trochę się martwie gdy mi troche lepiej ale długo nie czekając pojawiają się ze zmożoną siłą więc chyba muszę się cieszyć gdy jest chwila spokoju ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha rozbawiła mnie ta pralka i zmywarka

ja w poprzedniej ciąży miałam taki wstręt to parowaru - a kupiłam żeby w ciąży się zdrowo odżywiać itd - skończyło się tak że mdliło mnie nawet na jego widok baa na widok u kogoś w domu też - u mojego brata kazałam go zasłonić ścierką albo ręcznikiem.. ale co najgorsze nie przeszło mi po ciąży i do teraz stoi nieużywany - czasem robię jakieś warzywa na sałatkę, brokuły itd ale w garnku do parowania na gazie a nie w tym mega odrażającym urządzeniu..

a macie tak że jak wchodzicie do marketu to nadmiar zapachów, kolorów i ludzi i coś wam każe stamtąd natychmiast wyjść? bo ja spokojnie zakupów nie mogę zrobić bo cały czas mam ochotę stamtąd uciekać..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati na niskie ciśnienie lekarze zalecają spacery. Moja kuzynka miała z tym problem kazał spacerować i dosalac jedzonko. Niby jej pomogło. Ale wiadomo dosalanie skonsultujcie z gin.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny mnie też zaczyna dużo rzeczy śmierdzieć, perfumy męża, które lubiłam, duszą mnie, poza tym rzeczy po praniu, już nie mówiąc o miejscach typu autobus... no i w sklepach... oj..
    Pati no zrób sobie drzemkę pomaga na zawroty.
    Jula mnie też mdlości nie nachodziły, a tu nagle z dnia na dzień, w 6t0d.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    normalnie bedziesz mogła psac tylko mniej Ci się wyświetla tych ciekawstek
    Dzieki:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia ja wczoraj byłam na zakupach w markecie ludzi nie było dużo ale na widok regału z wędlinami kiełbasami itp zaczęłam uciekać bo czując ten zapach i widząć te tłuste bleeeee... dobra bez szczegółów bo mi nawet od samego pisania tego też się żygać chce ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena oj dzisiaj miałam bardzo długi spacerek ,ale te ciśnienie mnie już dobija, bo mnie składa ehe jak babcia mi małego przyprowadzi to pójdę z Nim spać :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia ja tez ostatnio nie lubię marketów, zakupów, skupisk ludzi ogólnie. Tez mi wiele rzeczy śmierdzi a karma kota to wali na kilometr.
    Moja ukochane perfumy poszły w odstawke:(
    No i co gorsza moja druga połowa tez mi śmierdzi:D a jak wrócił ostatnio spocony z siłowni to myślałam, ze padnę. Ale co z tego ze sie umyl jak jego zel tez mi śmierdział haha
    nie dogodzisz kobiecie w ciazy:)

blue00 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    mada_lena oj dzisiaj miałam bardzo długi spacerek ,ale te ciśnienie mnie już dobija, bo mnie składa ehe jak babcia mi małego przyprowadzi to pójdę z Nim spać :)

Kurczę to nie zazdroszczę...:/
    Ja jestem znowu non stop śpiąca. Leżeć i spać.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też musiałam odstawić swoje ulubione perfumy. A pasta do zębów wali mi farbą olejną :) więc chyba musze poszukać innej bo mycie zębów to katorga ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 138 139 140 141 142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ