Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wiadomości, za chwilę karetka zabierze mnie do innego szpitala, oddalonego o 70km od domu... Zostanę tam już do dnia porodu... Nie mogą opanować tego ciśnienia i jeśli by trzeba było rozwiązać ciążę szybciej to tu u mnie nie mają inkubatorów dla wcześniaków... Fatalnie bo to za daleko na codzienne odwiedziny...
-
Witam dziewczyny czy Wy juz jakies rozpakowane ? Tak zajrzałam do Was bo my niedługo się wykruszymy a Wy zaczniecie walkę :)powodzenia wam zyczę i pewnie juz nie mozecie się doczekac waszych maluszków
karmelek, xpatiiix3, Viviana, Fidelissa, santoocha, Dotty84, Mag.1990 lubią tę wiadomość
-
Florentine wrote:Mam wiadomości, za chwilę karetka zabierze mnie do innego szpitala, oddalonego o 70km od domu... Zostanę tam już do dnia porodu... Nie mogą opanować tego ciśnienia i jeśli by trzeba było rozwiązać ciążę szybciej to tu u mnie nie mają inkubatorów dla wcześniaków... Fatalnie bo to za daleko na codzienne odwiedziny...
przykro, że tak daleko od domu, na pewno nie jest to łatwe... najważniejsze, że będziecie z Maluszkiem pod dobrą opieką, oby czas Ci szybciutko minął! trzymaj się ciepło i pisz na bieżąco jak tam, tulimy!
-
nick nieaktualny
-
o to ładnie zaczęłyście od razu od bliźniaków
no a u nas tez były walczące niektóre przez to cholerne nadciśnienie ale tez wszystko dobrze się skończyło tak więc zobaczycie jak juz kolejna urodzi to tak tylko patrzec jak się posypiecie
wazne zdrowie dzieciaczków i mamusiek
xpatiiix3, Nata, Viviana, Fidelissa, Dotty84, Isia14 lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:koleżanka dwa porody zaliczyła w UK i jakoś nie było tragedii jak wyszła po paru godzinach. Zależy chyba jaka będzie Twoja kondycja i dzieciątka
dziękuje za pocieszeniebo ja to chyba już łapię paranoje przez to że coraz bliżej
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Florentine wrote:Mam wiadomości, za chwilę karetka zabierze mnie do innego szpitala, oddalonego o 70km od domu... Zostanę tam już do dnia porodu... Nie mogą opanować tego ciśnienia i jeśli by trzeba było rozwiązać ciążę szybciej to tu u mnie nie mają inkubatorów dla wcześniaków... Fatalnie bo to za daleko na codzienne odwiedziny...
Najważniejsze że bezpiecznie będzie i dla Ciebie i maleństwa, już niedaleko więcdasz radęa 70 km to nie tak dużo i na odwiedziny będziesz mogła śmiało liczyć i przede wszytskim wypocząć bo niedługo o spaniu nie będzie mowy
Trzymam kciuki za to by ciśnienie jednak sie poprawiło !
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Florentine dla pocieszenia ja wybrałam szpital oddalony ode mnie o 60 km, czyli też "kawałek" będę musiała dojechać... dobra spadam, wybywam z domku, wpadnę albo wieczorkiem albo jutro
buziaki miłego dnia
Ps. zgrzeszyłam dziś usmażyłam placka mąka + jajo + mleko (naleśniki śnią mi się po nocy) i cukier 123 czyli tragedii nie maWy dziewczyny tak pilnujecie, żeby było dokładnie poniżej 120 czy zdarzają Wam się wyższe??
Nata daje Ci wirtualnego kopniaka, już do prasowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:17
xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj po wizycie
Teo waży 1740 g - malutko, ale lekarz powiedział, że po prostu będzie drobniutki
Szyjka 2,8 cm i mam się oszczędzać, niech młody jeszcze w brzuszku posiedzi jak taki drobniutki jest
Nóżkę standardowo ma krótsza i brzuszek ostatnio mu mniejszy wychodzi, ale jest problem z pomiarem brzuszka bo leży plecami do góry, więc mam nadzieję, że tak naprawdę, to więcej waży tylko błąd w pomiarze brzuszka tak zaniża
sylvi, zupaztytki, Maga31, anusiaa90, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Nata, sisiiii, Viviana, Fidelissa, mada_lena, Goplana, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Agusia mnie zdarzają się wyższe tylko ja zbytnio z dietą nie przesadzam, nie trzymam się jej stricte i tam gdzie sobie pofolguję mam wyższy, w okolicach 125 (ale to też zależy od potrawy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:22
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
scindapsus mi na SR mówili żeby zabrać swój termometr z tego względu, że oni maja zakaz używania rtęciówek, a te elektryczny niestety przy takiej ilości pacjętek mogą pokazywać błędne pomiary. Dlatego warto mieć swój. Oprócz tego polecili zabrać tabliczkę czekolady, bo troszkę wzmocni wycieńczony organizm.
Florentine przykro mi, że będziesz tak daleko od domu, ale może to lepiej dla Ciebie i maluszka, bo będziecie mieli dobrą opiekę. 3mamy kciuki za Was :*
-
Florentino biedulko ;** oby chociaz tam udało im się opanować sytuacje, żeby do tego 36 tyg w dwupaku się przekulać
trzymam kciuki :** My wirtualnie z Toba będziemy cały czas
Nata to na raty poprasuj, ale jak juz zacznie sz to jak się wkrecisz to skończysz od razu wszystko
Mika no juz niedługo zaczniemy i My, póki co dajemy szanse dla październikaHehe dla Nas za szybko ;P
E.v.e malusi ale na jak wszystko ok to się nie martw ;**
Kurde mała znowu mi zjechala znowu ciśnienie na dwójkę od wczoraj główka pewnie zjeżdża nisko, a tylko trochę na pol leżąco jednak muszę na płasko lezec, tyle ze tak plecy mnie bola i boki...
Muszę pościel i pieluszki poprasowac jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:54
e_v_e lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzięki za kopniaka, godzinkę poprasowałam i już nie mam siły, kręgosłup zaczyna boleć
ale uwaga wyprasowałam pieluszki, ładnie złożyłam to i w szufladzie luźniej i wyprasowałam trochę ciuszków tak myślę z 1/5
trochę męża też zagonie bo nie dam rady chyba sama wszystkiego, mama moja miała przyjść ale chyba nie będę jej dupy truła. Idę teraz pranie wieszać a później kawka mała i ciasto marchewkowe.
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość