X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja też dzisiaj w zoo byłam z moim :) zleźliśmy sie strasznie.

Wysyłam zaproszenie bo chciałabym chmurkę zamówić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:38

nxbhnwz.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa moze latwiej nam sie rodzic bedzie po takich spacerach:) ale szczerze 35tc to kiepski pomysl na spacer 5, 5 godzinny

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata dzieki za slowa pocieszenia :)

ja nawet z domu dzis nie wyszlam,siedze jakas taka rozwalona,zaraz pojde pociwczyc troszke to sie zrelaksuje.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja w pierwszej ciąży w szkole po 3-4 kursy gora dol na 4 piętro robilam ostatni raz w szkole byłam tydzień przed porodem ;) ale za to poród potem szybki i łatwy ;) dobrze być aktywnej ale oczywiście jak się jest od poczatku bo pomdlugim odpoczynku szybko można sobie wywołać poród ;P

Agatko I super, może dzięki temu sobie się wyzyjesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png

Wysłany: 28 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz mam dodatkową aktywność fizyczną - winda się w bloku zepsuła, jakaś część dziwna której nigdzie nie ma i muszą sprowadzić. CODZIENNIE włażę na 6 piętro, na początku z 2 przystankami teraz daje rade juz na raz :) taki progress

nick nieaktualny, Lavendula, nick nieaktualny, eforts, xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam placuszki i siedze jem, bo krzyż strzela juz mi postałam chwile przy patelni :o

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mały się na wieczór rozszalal. Tak się tarabani i przeciąga, ze czasami AZ boli.

Miewacie może takie klucie w dolnej części brzucha, albo w pochwie? Co to może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:37

r5bup6u.png

Wysłany: 28 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie klucie w pochwie to objaw infekcji :)

nxbhnwz.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    U mnie klucie w pochwie to objaw infekcji :)

Bo juz się boje i jakieś schizmy mam , ze jakieś rozwarcie się robi czy cos:p

r5bup6u.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak co się dzieje bardziej dźganie takie ;)

Ale mam dół obolały jakby mi tam spuchło, znowu woda się zatrzymuje ,bo od razu czuje w takich miejscach jakbym miała obolałe :oo

Nenaaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia, ja po dwóch dniach miałam tam ogień, kwas i wszystko na raz. Wiele kobiet ma problem z tym lekiem, teraz biorę pod język.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie bolą okolice pępka zwariuje zaraz chyba. Czuję jakby mi się skóra rozpadała na milion kawałków.
    Pati ja z Oliwką też całą ciążę intensywne spacerki miałam i teraz też w tej mam chociaz troszkę mniej.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    czesc,ja padnieta cala noc ryczałam,wczoraj poszlam na te zjebane urodziny i oczywiscie dwie moje koelzanki(obie po 40) zaczely mi mowic jak to bardzo kurwa zbrzydlam na dziewczynke i jaka jestem brzydsza na twarzy itp....no kurwa ja pierdole,tak sie rozryczalam w domu ze do rana ryczalam na kanapie...tak zjebanego humoru to jeszcze nie mialam w ciazy...pizdy jedne...sorry za przeklenstwa ale inaczej sie nie da...tak mi dobrze w tej ciazy szlo a teraz siedze jak zombie i rycze dalej....masakra.
    Agata daaaj spokoj, zazdroszcza ci twego stanu :D glupie baby chcualby miec taki brzuszek a najlepsza bronia jest narzekanie na ciężarna

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?

po luteinie miałam zdecydowanie bardziej mokro i kolor żółty też, ale prawdą też jest że jak ją już odstawiłam, to i skończyły się infekcje. Ostatnio przy tych skurczach moich na własną rękę zaaplikowałam sobie 2 noce pod rząd i już zaczęło swędzieć i piec jak na infekcję, zaskoczyło mnie to :/ nie wiązałam moich wiecznych wcześniejszych infekcji z luteiną

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - już Ci dziewczyny napisały wszystko w temacie komentarzy "koleżanek", piękna jesteś i tyle nic więcej nie trzeba tu dodawać!

Nadrobiłam, ale nawet nie mam sił pisać, głowa pęka dzisiaj :( ale zaliczyliśmy spacer w pięknym słońcu, więc były też miłe chwile.

Ściskam wszystkie Kangurki i Maluszki :*

nick nieaktualny, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale ja dzis slaba jestem,normalnie w glowie mi sie kreci,nie wiem czy to stres wychodzi czy co sie dzieje ale normalnie tak jeszcze nie mialam,lece z nog,ide sie klapnac na kanape i polenic,a co! nalezy mi sie! bede leniem i bede z tego dumna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:53

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    U mnie jak co się dzieje bardziej dźganie takie ;)

Ale mam dół obolały jakby mi tam spuchło, znowu woda się zatrzymuje ,bo od razu czuje w takich miejscach jakbym miała obolałe :oo
    Ja mam takie kłucia jakby szpilka, ale nie cały czas. Jak maly zaczal sie przeciagac to wtedy sie pojawily. Teraz juz jest spokój.

Co do luteiny izia , to ja miałam mokro po niej , ale mnie nie swedzialo ani nic nie pieklo.

r5bup6u.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    A mój mały się na wieczór rozszalal. Tak się tarabani i przeciąga, ze czasami AZ boli.

Miewacie może takie klucie w dolnej części brzucha, albo w pochwie? Co to może być?
    Ja tak mam, a dzis to juz szczegolnie. Ale bylam u gin w czwartek i zadnej infekcji nie mam. Mowi ze to wiezadla ciagna i bola, ale nie powiem ze sie nie niepokoje.. :/
    Spacery dla mnie to jakas abstrakcja, zaraz mnie wszystko boli, a poza tym sie po prostu boje..
    W ooprzedniej ciazy tez bylam aktywna do samego konca. W piatek bylam ostatni raz w pracy, a w poniedzilek pojechalam na szpital ;) a teraz?! Chyba to juz nie te lata :p

• karmelek Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    To ze bardziej mokro to japewno od luteiny bo po rozpuszczeniu ta substancja wypelniajaca globulke po prostu z ciebie wyplywa.. a uczucie dyskomfortu mysle ze mozesz miec i to chyba normalne ;)

‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ