Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nastka ja w pierwszej ciąży w szkole po 3-4 kursy gora dol na 4 piętro robilam ostatni raz w szkole byłam tydzień przed porodem
ale za to poród potem szybki i łatwy
dobrze być aktywnej ale oczywiście jak się jest od poczatku bo pomdlugim odpoczynku szybko można sobie wywołać poród ;P
Agatko I super, może dzięki temu sobie się wyzyjeszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:51
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja teraz mam dodatkową aktywność fizyczną - winda się w bloku zepsuła, jakaś część dziwna której nigdzie nie ma i muszą sprowadzić. CODZIENNIE włażę na 6 piętro, na początku z 2 przystankami teraz daje rade juz na raz
taki progress
AgataP, Lavendula, ÓptimusPrime, eforts, xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?
-
AgataP wrote:czesc,ja padnieta cala noc ryczałam,wczoraj poszlam na te zjebane urodziny i oczywiscie dwie moje koelzanki(obie po 40) zaczely mi mowic jak to bardzo kurwa zbrzydlam na dziewczynke i jaka jestem brzydsza na twarzy itp....no kurwa ja pierdole,tak sie rozryczalam w domu ze do rana ryczalam na kanapie...tak zjebanego humoru to jeszcze nie mialam w ciazy...pizdy jedne...sorry za przeklenstwa ale inaczej sie nie da...tak mi dobrze w tej ciazy szlo a teraz siedze jak zombie i rycze dalej....masakra.
glupie baby chcualby miec taki brzuszek a najlepsza bronia jest narzekanie na ciężarna
AgataP lubi tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?
po luteinie miałam zdecydowanie bardziej mokro i kolor żółty też, ale prawdą też jest że jak ją już odstawiłam, to i skończyły się infekcje. Ostatnio przy tych skurczach moich na własną rękę zaaplikowałam sobie 2 noce pod rząd i już zaczęło swędzieć i piec jak na infekcję, zaskoczyło mnie tonie wiązałam moich wiecznych wcześniejszych infekcji z luteiną
-
Agata - już Ci dziewczyny napisały wszystko w temacie komentarzy "koleżanek", piękna jesteś i tyle nic więcej nie trzeba tu dodawać!
Nadrobiłam, ale nawet nie mam sił pisać, głowa pęka dzisiajale zaliczyliśmy spacer w pięknym słońcu, więc były też miłe chwile.
Ściskam wszystkie Kangurki i Maluszki :*AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej ale ja dzis slaba jestem,normalnie w glowie mi sie kreci,nie wiem czy to stres wychodzi czy co sie dzieje ale normalnie tak jeszcze nie mialam,lece z nog,ide sie klapnac na kanape i polenic,a co! nalezy mi sie! bede leniem i bede z tego dumna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:53
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:U mnie jak co się dzieje bardziej dźganie takie
Ale mam dół obolały jakby mi tam spuchło, znowu woda się zatrzymuje ,bo od razu czuje w takich miejscach jakbym miała obolałe :oo
Co do luteiny izia , to ja miałam mokro po niej , ale mnie nie swedzialo ani nic nie pieklo. -
sisiiii wrote:A mój mały się na wieczór rozszalal. Tak się tarabani i przeciąga, ze czasami AZ boli.
Miewacie może takie klucie w dolnej części brzucha, albo w pochwie? Co to może być?
Spacery dla mnie to jakas abstrakcja, zaraz mnie wszystko boli, a poza tym sie po prostu boje..
W ooprzedniej ciazy tez bylam aktywna do samego konca. W piatek bylam ostatni raz w pracy, a w poniedzilek pojechalam na szpitala teraz?! Chyba to juz nie te lata :p
-
izia wrote:dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?