X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja też dzisiaj w zoo byłam z moim :) zleźliśmy sie strasznie.

Wysyłam zaproszenie bo chciałabym chmurkę zamówić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:38

nxbhnwz.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa moze latwiej nam sie rodzic bedzie po takich spacerach:) ale szczerze 35tc to kiepski pomysl na spacer 5, 5 godzinny

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata dzieki za slowa pocieszenia :)

ja nawet z domu dzis nie wyszlam,siedze jakas taka rozwalona,zaraz pojde pociwczyc troszke to sie zrelaksuje.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja w pierwszej ciąży w szkole po 3-4 kursy gora dol na 4 piętro robilam ostatni raz w szkole byłam tydzień przed porodem ;) ale za to poród potem szybki i łatwy ;) dobrze być aktywnej ale oczywiście jak się jest od poczatku bo pomdlugim odpoczynku szybko można sobie wywołać poród ;P

Agatko I super, może dzięki temu sobie się wyzyjesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:51

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png

Wysłany: 28 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz mam dodatkową aktywność fizyczną - winda się w bloku zepsuła, jakaś część dziwna której nigdzie nie ma i muszą sprowadzić. CODZIENNIE włażę na 6 piętro, na początku z 2 przystankami teraz daje rade juz na raz :) taki progress

AgataP, Lavendula, ÓptimusPrime, eforts, xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam placuszki i siedze jem, bo krzyż strzela juz mi postałam chwile przy patelni :o

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mały się na wieczór rozszalal. Tak się tarabani i przeciąga, ze czasami AZ boli.

Miewacie może takie klucie w dolnej części brzucha, albo w pochwie? Co to może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:37

r5bup6u.png

Wysłany: 28 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie klucie w pochwie to objaw infekcji :)

nxbhnwz.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    U mnie klucie w pochwie to objaw infekcji :)

Bo juz się boje i jakieś schizmy mam , ze jakieś rozwarcie się robi czy cos:p

r5bup6u.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak co się dzieje bardziej dźganie takie ;)

Ale mam dół obolały jakby mi tam spuchło, znowu woda się zatrzymuje ,bo od razu czuje w takich miejscach jakbym miała obolałe :oo

Nenaaa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia, ja po dwóch dniach miałam tam ogień, kwas i wszystko na raz. Wiele kobiet ma problem z tym lekiem, teraz biorę pod język.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie bolą okolice pępka zwariuje zaraz chyba. Czuję jakby mi się skóra rozpadała na milion kawałków.
    Pati ja z Oliwką też całą ciążę intensywne spacerki miałam i teraz też w tej mam chociaz troszkę mniej.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    czesc,ja padnieta cala noc ryczałam,wczoraj poszlam na te zjebane urodziny i oczywiscie dwie moje koelzanki(obie po 40) zaczely mi mowic jak to bardzo kurwa zbrzydlam na dziewczynke i jaka jestem brzydsza na twarzy itp....no kurwa ja pierdole,tak sie rozryczalam w domu ze do rana ryczalam na kanapie...tak zjebanego humoru to jeszcze nie mialam w ciazy...pizdy jedne...sorry za przeklenstwa ale inaczej sie nie da...tak mi dobrze w tej ciazy szlo a teraz siedze jak zombie i rycze dalej....masakra.
    Agata daaaj spokoj, zazdroszcza ci twego stanu :D glupie baby chcualby miec taki brzuszek a najlepsza bronia jest narzekanie na ciężarna

AgataP lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny mam pytanko bo ja od poniedziałku po raz pierwszy biorę a raczej aplikuje sobie na noc luteinę - czy to normalne że mam po niej bardziej mokro i tak żółto na wkładce i ostatnio ma uczucie jakbym miała coś w pochwie.. i nie wiem czy to infekcja, szyjka czy od luteiny?

po luteinie miałam zdecydowanie bardziej mokro i kolor żółty też, ale prawdą też jest że jak ją już odstawiłam, to i skończyły się infekcje. Ostatnio przy tych skurczach moich na własną rękę zaaplikowałam sobie 2 noce pod rząd i już zaczęło swędzieć i piec jak na infekcję, zaskoczyło mnie to :/ nie wiązałam moich wiecznych wcześniejszych infekcji z luteiną

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - już Ci dziewczyny napisały wszystko w temacie komentarzy "koleżanek", piękna jesteś i tyle nic więcej nie trzeba tu dodawać!

Nadrobiłam, ale nawet nie mam sił pisać, głowa pęka dzisiaj :( ale zaliczyliśmy spacer w pięknym słońcu, więc były też miłe chwile.

Ściskam wszystkie Kangurki i Maluszki :*

AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale ja dzis slaba jestem,normalnie w glowie mi sie kreci,nie wiem czy to stres wychodzi czy co sie dzieje ale normalnie tak jeszcze nie mialam,lece z nog,ide sie klapnac na kanape i polenic,a co! nalezy mi sie! bede leniem i bede z tego dumna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:53

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    U mnie jak co się dzieje bardziej dźganie takie ;)

Ale mam dół obolały jakby mi tam spuchło, znowu woda się zatrzymuje ,bo od razu czuje w takich miejscach jakbym miała obolałe :oo
    Ja mam takie kłucia jakby szpilka, ale nie cały czas. Jak maly zaczal sie przeciagac to wtedy sie pojawily. Teraz juz jest spokój.

Co do luteiny izia , to ja miałam mokro po niej , ale mnie nie swedzialo ani nic nie pieklo.

r5bup6u.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    A mój mały się na wieczór rozszalal. Tak się tarabani i przeciąga, ze czasami AZ boli.

Miewacie może takie klucie w dolnej części brzucha, albo w pochwie? Co to może być?
    Ja tak mam, a dzis to juz szczegolnie. Ale bylam u gin w czwartek i zadnej infekcji nie mam. Mowi ze to wiezadla ciagna i bola, ale nie powiem ze sie nie niepokoje.. :/
    Spacery dla mnie to jakas abstrakcja, zaraz mnie wszystko boli, a poza tym sie po prostu boje..
    W ooprzedniej ciazy tez bylam aktywna do samego konca. W piatek bylam ostatni raz w pracy, a w poniedzilek pojechalam na szpital ;) a teraz?! Chyba to juz nie te lata :p

• karmelek Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    To ze bardziej mokro to japewno od luteiny bo po rozpuszczeniu ta substancja wypelniajaca globulke po prostu z ciebie wyplywa.. a uczucie dyskomfortu mysle ze mozesz miec i to chyba normalne ;)

‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ