Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Pati może zrelaksuj sie w kąpieli? ja dzisiaj jakies głupie sny miałam cała noc, co potęgowało to , że sama w domku do 7 października....ehh nie lubie byc sama. Agata te koleżanki omijaj szerokim łukiem normalnie wieśniary!!!moim zdaniem są zazdrosne , ze tak dobrze wygladasz. Ja dzisiaj mam wizyte u diabetologa mam nadzieje, że zostajemy przy diecie chociaz dwa razy zdarzył mi się cukier po kolacji 135, ale to chyb od nowego chleba.... Miłego dnia!
Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość
-
Hura skonczylam 35 tydzien! ja dzisiaj dla odmiany spalam jak zabita nic mnie nie ruszylo nawet do wc wstalam tylko raz.
Moja mama jak mnie wczoraj zobaczyla powiedziala mi daje ci 2 tygodnie i sie rozsypiesz. Powiedziala ze brzuch zaczyna spadac lekko a ja tego nie widze.natasza82, xpatiiix3, Goplana, Nata, Dotty84, Marzena27, Florentine, Mamadomina, anusiaa90, sylvi, lkc, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
my już po śniadanku, dwa razy wstawałam ale to ostatnio standard
od rana dzwonię do przychodni ale bez skutku, chyba mochery oblegają linię bo zajęte non toper
wow 35 tydz zaczęłam
juhu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:37
Goplana, Dotty84, sisiiii, Marzena27, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ooo a to wynik wczorajszej "sesji"
Agata92, blue00, Dotty84, Mag.1990, Amnezja, sisiiii, xpatiiix3, Marzena27, natasza82, Goplana, Madlen222, KUNIAK, misiaczk25, Florentine, ewelina_d, paula1234, zupaztytki, Jula222, Fidelissa, ÓptimusPrime, Viviana, karmelek, Mamadomina, anusiaa90, sylvi, madlen1705, lkc, Agusia ;), scindapsus, santoocha, AgataP, e_v_e, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Goplana bardzo się cieszę że zdrówko wróciło
Agata olej takie koleżanki! Nawet obce osoby nie powinny mówić kobiecie w ciąży takich rzeczy a co dopiero koleżanki!!!
Pati współczuje skurczy i nieprzespanej nocy. Mam nadzieję, że Ci to
przejdzie i jeszcze nie zaczniesz rodzić
Nata ślicznie wyglądasz
A ja wczoraj około 15 zaliczyłam poślizg na łóżku mojego psa. Zrobiłam prawie szpagat! No i w taki sposób po 19 trafiłam na IP z bólem kości łonowej i podbrzusza porównywalnym do złamania. Oczywiście lekarz zjawił się bardzo szybko, zrobił USG, zbadał mnie na fotelu, szyjkę też zbadał, potem ktg. Wszystko bardzo dobrze wyszło. Powiedział, że na złagodzenie bólu mogę sobie wziąć 2x nospe. Co jak się domyślacie nic nie daje. Potem musieliśmy czekać na niego ponad 2 godziny na korytarzu aż wypisze dokumentacje i mogliśmy pojechać do domu. Jak wracaliśmy wstąpiliśmy do sklepu po cytrynę do herbaty, a babka w sklepie do mnie z tekstem: "Ojejku, ale musi Pani ciężar dźwigać. Bliźniaki?"
Ale się rozpisałam.Idę na śniadanko. Może jakoś uda mi się złagodzić ten ból.
Miłego dnia dla was wszystkich kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:47
Nata, xpatiiix3, Goplana, Fidelissa, AgataP lubią tę wiadomość
-
Kochane, jeszcze chwila moment i będziemy donoszone:D
Ja zjadłam śniadanko i motywuje się do ogarnięcia się, bo dziś lekarz - niestety bez USG.
W nocy wstawałam jak szalona - chyba z 15 razy byłam na siku - ehh.
Szykuje mi się ciężki tydzień - powiedziałam, że uda mi się skończyć zlecenie
Nata - ślicznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:55
Nata, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Agata no to miałaś przygodę, najważniejsze że wszystko ok. Ja wczoraj poszłam do apteki po Aspargin a Pani do mnie "to dla pani?" ja mówie "tak" no i ona wtedy "ale pani jest w ciąży" myślę sobie aha zaraz mi powie że mi nie sprzeda, powiedziałam jej że biorę po konsultacji z lekarzem. No i teraz mam faze czy to brać :p ogólnie to nie wiem ale chyba nie powinnam bo tam coś o serce pisze a ja biorę ten lek na serce coby tętno poprawić i dupa. Muszę zapytać lekarza.
-
Nata wrote:Agata no to miałaś przygodę, najważniejsze że wszystko ok. Ja wczoraj poszłam do apteki po Aspargin a Pani do mnie "to dla pani?" ja mówie "tak" no i ona wtedy "ale pani jest w ciąży" myślę sobie aha zaraz mi powie że mi nie sprzeda, powiedziałam jej że biorę po konsultacji z lekarzem. No i teraz mam faze czy to brać :p ogólnie to nie wiem ale chyba nie powinnam bo tam coś o serce pisze a ja biorę ten lek na serce coby tętno poprawić i dupa. Muszę zapytać lekarza.
PS Ślicznie wyglądasz NataWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:11
paula1234, Nata, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczęta:)
Moje bóle to chyba faktycznie były skutki uboczne od Cyclo3fort, bo najadłam się wczoraj na urodzinach okropnie, i nic nie bolało, a od dwóch dób nie biorę tych tabletek... więc na chłopski rozum stawiam, że to było to...
Moja malutka skacze od kilku dni i wbija mi się w szyjkę jednocześnie, że się zastanawiam, czy coś z tej szyjki zostało;).
Goplana - dobrze, że jesteś już nazad:). Nie mogłabym Miasto 44, to nie na moje ciążowe nerwy, podziwiam, że się zdecydowałaś to oglądać...
Nata - pięknie wyglądasz:).
Zadania na dziś - druknąć listę wyprawkową do szpitala i odłożyć wszystko na półkę do spakowania i zrobić już ostatnią listę zakupów.
I nadrobić nowe odcinki moich seriali!! bo już się zaczęły (Good Wife, Downton Abbey, Scandal, Blacklist:)).
Czyste szaleństwo.
Miłego dnia!sisiiii, Nata, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Piękna pogoda za oknem:)) a my niestety lezymy ....
Dzisiaj obudzilam się o 3 nad ranem , z głowa pełna rożnych myśli i tak z godzinę nie mogłam zasnąć. AJ...te mamusine rozmyślania i przeżywania jak to będzie po porodzie.
W aptekach panie przewrazliwione. Może to i dobrze, przynajmniej krzywdy nam nie chcą zrobić))
Nata lubi tę wiadomość
-
Nata ślicznie wyglądasz:)
A ja wróciłam z pobrania krwi. Miłe zaskoczenie po raz pierwszy w mojej przychodni. Podeszłam widzę z 20 osób - pytam się grzecznie kto ostatni i stoję i czekam, nagle jakiś Pan zerwał się z krzesła i ciągnie mnie za rękę ja wryta nie wiem o co chodzi a on do mnei z tekstem :Gdzie Pani z takim brzuchem będzie tu czekac ale to juz do gabinetu bo jeszcze Pani mi to urodzi a ja porodu odbierać nie umiem. Wepchnął mnie do gabinetu pielęgniarka odrazu kazała mi się położyć (bo niby blada byłam) i pobrała mi krew uwaga motylkiem dla dzieci.
Ale siara wyszłam czerwona na buzi przez to wszystko.sisiiii, Nata, Mag.1990, Florentine, Madlen222, natasza82, ewelina_d, Fidelissa, xpatiiix3, Mamadomina, sylvi, anusiaa90, blue00, Agusia ;), e_v_e, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Goplana - jak Ty w kinie możesz wysiedziec? Ja jak trochę posiedzie , to mam wrażenie jakby mi mały wszędzie wbijał swoje nóżki i raczki:)))
Co do torby szpitalnej, to tez muszę spakowac, zeby psychicznie mieć spokój:))
Goplana lubi tę wiadomość
-
Goplanka na Twoje życzenie wklejam zdjęcia moich niuńków:)
Kąpiel Lenki i jak zwykle śpiący Juluś
Goplana, Jula222, natasza82, zupaztytki, Nata, KasiaKa, Fidelissa, pinsleepe, Amnezja, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agata92, Isia14, Viviana, karmelek, paula1234, niecierpliwa21, Lavendula, Mamadomina, mada_lena, sisiiii, Marzena27, Florentine, sylvi, anusiaa90, madlen1705, Dotty84, lkc, blue00, Agusia ;), AgataP, Milaszka, e_v_e, misiaczk25, Strupka, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny za komplementa :p poleżałam chwilę żeby uspokoić serce moje, znowu puls 111. Głowa mnie coś boli, mały coś leniwy na zaczepki moje bujnął się kilka razy i cisza...zawału dostanę kiedyś przez tego nyguska mojego. Izby Przyjęć boję się jak ognia, bo jak pójdziesz to już zostajesz.
Mam plan żeby iść na miasto kupić jakąś bluzkę na niedzielne chrzciny. Ja cały czas odkładam to pakowanie, spakuję się za tydzień jakoś. Na samą myśl się stresuje bo wtedy to już w ogóle te torby będą mi przypominały, że to ZARAZ!!
Madlenn cudowności!! wycałowałabym dosłownie)))) Lenka jakie ma oczka bystre:p ile już ważą? w ogóle to ile cm dzieci miały jak się urodziły??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:42
Madlen222 lubi tę wiadomość