Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen ale Słodziaczki
Zdrówka dla nich dla CIebie i zebyscie byli juz razem :**
my drugi dzien odpoczywania i zbierania jak najwiekszej ilosci siłZuzu się rozpycha że hoho
ale niech robi tego jak najwiecej
kazdy dzien w brzuszku sie liczy dla niej
od wczraj boli mnie kosc ogonowa i kregoslup, bo polozna kazala mi usiasc do mierzenia cisnienia, no to usiadlam a krzeslo sie zapadlo i jebutłam na ziemie.. a polozna "ups to to zepsute!" gdyby nie to ze chce zachowac spokoj by przez nerwy sobie nic nie uruchomic to bylam grzeczna ale co sie poplakalam to poplakalam..
dzis bardzo glodna i ochota na bulke serowa z nutella!
czekam za dostawa do szpitala od mojego M
niestety nie dam rady was nadrobic do odpowiedniego momentu bo oczeta to mnie bola jak dlugo jestem..;/Nata, Madlen222, sisiiii, Marzena27, AgataP lubią tę wiadomość
-
Śliczne zdjatka maluchów
)
Lavendula gratuluje Ci dużego kroku na drodze Razem)
Nata śliczne zdjecie.
Ja ostatnio przez tą nocna luteine nie czuje sie sexy....raczej jak miś
Ponawiam pytanie o :
- torbę pielęgnacyjną na wozek? Kupujecie? Cos polecacie?
- otulacz/ komplet do wózka na nogi do spacerówki
- moskitiera/ uv do spacerówki , czy to sie Wogóle używa?
- kupiliście trochę większe koszule po porodzie zeby biust sie zmjescił? Zawsze mozna zmniejszyć potem
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Jula - Ty zachowaj spokój, bo po co Ci nerwy ...ale mężowi bym powiedziała niech robi awantury u oddziałowej - jak wiedzieli, że zepsute to po kiego takie trzymać dla pacjenta? Ledwo Ci wyciszyli akcję, a tu narażają głupotą... esz... te polskie szpitale, byle dalej...
-
Laktacja.
Na wykładzie SR mówili, że pierwszego dnia nie stresować sie bo będzie tylko siara.
Drugiego dnia przystawimy praktycznie cały dzień.
Od 3 dnia karmimy co 2 godz. Co dwadzieścia min. 8x na dzień. Laktacja sie normuje po 2 tygodniach. Po 6 - 8 tyg. Mozna kupić stanik z fiszbinami, koronkami, wielkość biustu juz sie nie będzie zmieniać.
A jakie Wy macie wieści? -
fidelissa
torbę ja dostałam do kompletu z wózkiem w sklepie już. I powiem szczerze że z Oliwką używałam i teraz też będę bo to wygodne jest.
Do wózka mam gruby kocyk kupiony i po Oliwci mam jeszcze śpiworek więc w razie wielkich mrozów będę wkładała w ten śpiwór i kombinezon a jak cieplej to koc ciepły wystarczy.
Moskietery w ogóle nie używałam i używać nie będę chociaż też w komplecie z wózkiem jest.
A co do koszul ja kupiłam rozmiar taki jaki mam teraz czyli M bo potem będę wyglądać jak w workuFidelissa lubi tę wiadomość
-
Mój juz wie
i jestem pewna ze nie podaruje, mimo to skarga po wyjsciu bedzie pisana za to ze chcieli mnie wypisac za wczesnie iwazajac ze jestem bezpieczna a za 7godz mi porod glupota wywolali poprzez badanie ginekologiczne! oj duzo tego bedzie
Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek!
Goplana-super,ze juz zdrowa!i podziwiam,ze w kinie na ambitnym filmie dalas rade!
Nata-laska,pozazdroscic!!!
Agata-jak mnie zapytali kiedys,czy blizniaki,powiedzialam,ze maly mieszka w penthouse,bo lubi wygode
Madlen- z kazdym dniem Malenstwa sa coras sliczniejsze!Wcale sie nie dziwie,ze placzaesz,jak je zostawiasz w szpitalu.A Lenka ma takie czarniutkie oczkimiodzio!A Julek jak pkazdy facet - spioszek
Pati - nie wyglupiaj sie,jak cos boli podejrzanie,bierz Marcela i z nim na Ip!Nie ma zartow!
Poza tym,jakos wczoraj mi sie z datami pomylilo i wydawalo mi sie,ze juz masz termin...Ale prosze nie sugerowac sie odczuciami ciezarnej
Milego dnia
Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ponawiam pytanie o :
- torbę pielęgnacyjną na wozek? Kupujecie? Cos polecacie?
- otulacz/ komplet do wózka na nogi do spacerówki
- moskitiera/ uv do spacerówki , czy to sie Wogóle używa? -
Witam i ja.
Kurdę schudłam przez ten szpital, mam nadzieję, że to normalne, zeszła opuchlizna po kroplówkach, musze to nadgonić bo wrrr nerwa mam czy Mała dostaje tyle ile zawsze jedzonka.
Będę miała dwóch ginekologów prowadzących z powodu tych nerek. Jeden na miejscu, a drugi w Lublinie, oj pójdzie kasy ale co zrobić, w zasadzie już co tydzień będę mieć wizytę i ten drugi zdecyduje kiedy CC.
Jakaś taka podenerwowana jestem wiecie moim wyglądem, u fyzjera byłam w maju, teraz nie poszłam jak trafiłam do szpitala, makijaż jakoś się nie udaje i w ogóle wrrrrrrrr.
Madlen ale słodziaki, jakie maluszki kochane
Goplanko super, że już zdrówko dopisuje.
Jula trzymaj się w dwupaku jak najdłużej, co do szpitala to mogę już historie opowiadać jakie dobre i złe rzeczy mnie spotkały, np. dokuczanie mi z powodu mojego wykształcenia i nazwiska ehhh i wiele innych rzeczy. Całe ręce mam posiniaczone od nieumiejętnych kroplówek. Nie bierz do siebie tego wszytskiego a historia z krzesłem oczywiście niebezpieczna i nie do pomyślenia.
Tak patrze na suwaczki i kilka tygodni i zaczniecie się rozpakowywać dziewczyny z początku listyGoplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJula,a to chamowa z tym szpitalem!Ja chyba bym w placzu zjechala szpital i polozna wygarnelabym wszystko...najgorsze,ze pewnie swiadkow nie mialas,co?Wypra sie wszystkiego..
ale najwazniejsze,abys jeszcze sie trzymala w dwupaku bez stresu...Badz silna!