Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Zaczynam się powoli stresowac skurcze się nasilają póki co ból w skali 2/10 kąpiel ani nospa nie pomogły... w dodatku dalej czyści mnie a do tego lekkie plamienie... na razie sama jestem z Marcysiem, babcia z psycholem do ortopedy pojechali bo nadgarstka załatwił.. na szczęście jest leworeczny więc do szkoły idzie... ja czuje jak rwie mnie od środka póki co chodzę w tą i z powrotem nie wyleże bo krzyż... cczekam w domu nie chce żeby wyszło że panikara tak na serio to to co było do rana to zapowiadające były teraz dopiero od jakiejś pół godziny są konkretne ktore czuje mocno i to krzyżowe... cały czas liczę na to że przejdzie
Optimus dzisiaj termin z aniołkiem moim bym miała
Pati ja na porodowce tak chodzilam bo z bolu wytrzymac nie szlo i mnie rozwierało bo mała glowka dusila na w kanalik rodny i wtedy mialam 4cm rozwarcia, Kochanie bierz Marcysia i jedz!
optimus niestety nie mam swiadka.. ona przeprosila ale i tak miala w dupie..
-
Nata wrote:Fidelissa ja mam torbę w zestawie z wózkiem i okrycie na nóżki też, ten otulacz to jakiś dodatkowy bajer bo nie wiem?? jaki wózek zamawiałaś że nie masz tego wszystkiego?
Ewelina możesz polecić link ze śpiworkiem do gondoli? ja szukam i jakoś nie mogę się zdecydować, a Ty już masz i pewnie fajny jest? noooo moje dziecko w końcu się obudziło i pcha girki pod żebra, a już mnie nastraszył trochę. Przed to łóżysko z przodu to ja na serio mało Go czuję jakoś i nie ma szans na zobaczenie stopy albo rączki. Ciekawe czy będzie takim śpiochem jak się urodzi. Coraz bardziej się boję tego jak my to łóżeczko zmieścimy w sypialni. Nadal na nie czekamy już ponad 2 Tyg!! trzymam kciuki za wszystkie wziyty! Pati mam nadzieję że jeszcze chwilę poczekasz, może rozkurczowy zastrzyk pomoże?
Tam sie wszystko dokupuje osobno.
Torba jest z tego samego materiału ale moim zdaniem ma mało kieszonek i za męska z wyglądu....
Pokrowiec i otulacz na nogi to to samo. Jest mocowany na dwoch rzepach, nie wiem czy nie będzie opadał, spadał....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:49
-
Fidelissa wrote:A do tego otulacze na nóżki dziecko ma jakie 1-2.3 roku. Bo to spacerówka. Wiec zastanawiam sie czy wtedy ma nóżki w bucikach i do otulacze?
http://www.polskaanglia.pl/navi/tako/TAKO19__2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:39
-
Hej
nadal czekam na decyzję co z tym innym szpitalem. Mają dzwonić i pytać. o miejsce. Po przed wczorajszych skurczach zrobiło mi się rozwarcie na opuszek
ehhhh...
Madlen śliczności :-* taki maluszki kochane
Pati i jak tam? Jakby co to pędź żebyś nie urodziła po drodze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:51
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Florentine spokojnie, z rozwarciem można trochę pochodzić moja przyjaciółka miała rozwarcie na centymetr ale normalnie donosiła a nawet przenosiła 3 dni
ewelina dziękuję za link, a powiedz mi czy te dziury na pasy to są w 3 miejscach tak jak w foteliku masz różne poziomy zapinania tych pasów? wiadomo jak taki maluszek to na ten najniższy zapinasz. Doszłam do wniosku że płatki na mleku jednak nie budzą mojego dziecka, zjadłam pomarańczę i pół bułki z nutellą na drugie śniadanko i od razu brzuch się rozruszał
))
Fidelissa, Marzena27, sisiiii lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:myślę, że tak:) boty zmieszczą się na pewno:) dla pewności, że o tym samym mówimy, wrzucam link do obrazka:
http://www.polskaanglia.pl/navi/tako/TAKO19__2.jpg
http://www.wozki-mutsy.pl/pl/p/Oslonka-na-nozki-EVO-/257
Martwią mnie te rzepy to mało stabilne -
Nastka teraz już każdy nas będzie oceniał na kiedy przewiduje termin. Mój teść powiedział teściowej (a ona mojemu), że wyglądam jakbym miała na dniach rodzić, ale nich sobie posiedzi do tego skończonego 36 tyg i może wychodzić
Nata jaka laseczkaśliczne zdjęcie
Madlen te Twoje słoneczka tak mnie rozczulają.. są przesłodkie
Jula Ty biedaczko masz przygody, oby już pozostały czas do rozwiązania był spokojniejszy ;*
Pati a Ty zbieraj Marcela i jedź na IP, lepiej wyjść na panikarę, bo sama sobie porodu przecież nie odbierzesz !!
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
O dokładnie mam taki otulacz na nózki jak ten co Ewelina wrzuciła, u mnie nie ma rzepów tylko zatrzaski. U mnie to jestt dwufunkcyjne, służy najpierw do gondoli jako taka przykrywka a po odpięciu zamka i wyjeciu otulacza służy do spacerówki jako pokrywka z otulaczem na nóżki. - to jeden element jest
A śpiworek do gondoli też mam z 3 poziomami pasów, mozna go równiez uzywac w foteliku samochodowym.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymamy się w dwupakach !
Madlen- prześliczne te Twoje dzieciaczki)) oczka ma córeczka super ! Już niedługo będą w domku zobaczysz szybko minie i będziesz je miała na codzień
Pati do szpitala jedź nawet się nie zastanawiaj! Wiem żełatwo mówić bo ja to unikam IP jak ognia i cały czas sobie tłumacze że to nic takiego. ALe biegnji!!
a propo samopoczucia i przygód to wczoraj na mieście byłam robiąc ostatnie zakupy do wyprawki i zemdlałam:( dobrze że był ze mną mój M bo inaczej nie byłoby za ciekawiena dodatek od rana wymiotuje i brzuch boli jak nie wiem:( zastanawiam się co się dzieję czy to jakaś jelitówka czy nie daj Boże coś gorszego
miałyście może tak?
Madlen222 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo penthouse mojego Pilkarzyka
Powiem Wam, ze dzie w obwodzie przy pepku to 114cm, a kilka dni temu bylo 122cm, wiec wszystko zalezy od ulozeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:17
lkc, Nata, xpatiiix3, Viviana, anusiaa90, ewelina_d, Dotty84, natasza82, Fidelissa, AgataP, Agata92, zupaztytki, Milaszka, e_v_e, sisiiii, misiaczk25, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Mnie jak złapały skurcze we wtorek i mąż przybiegł z pracy bo teściowa zadzwoniła po niego, to mi powiedział, że nie mogę urodzić, bo nie kupilismy jeszcze Amelce czapeczki na zimę
no tak mnie rozśmieszył tym tekstem i lekarza i położną hehe, ale on to bardzo poważnie mówił.
Szukam w necie teraz tych czapeczek no i nie mam nadal biustonosza do karmienia, ja nie wiem jak kupić przez neta biustonosz, wszystkie takie szity, nie chcę się bawić w odsyłanie, a za drogiego też szkoda kupować bo nie wiem ile będę karmić. Macie jakies godne polecenia?natasza82, mada_lena, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa a kupowałaś śpiworek na allegro?? masz linka może? wstawiłam pranie i wydaje mi się, że kombinezon z ecru zrobił się sino-zielony, heh dobra jestem, uznałam że pościel już nie farbuje i nie wrzuciłam chusteczki łapiącej kolor. Trudno, dobrze że to z odzysku kupiony za 5 zł
-
Poczekam jeszcze z godzinkę i faktycznie jak dalej tak będzie to chyba pójdę na IP. Oby tylko dali leki i kazali grzecznie kłaść się do domu bo perspektywa zostania w szpitalu przeraża mnie tak że aż płakać mi się chcę[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Viviana ja mam jeden ale na bank będzie za mały, no ale może kupię jakiś polecany przez koleżankę, podesłała mi dwa linki do tych co kupiła i powiedziała że spoko są
http://allegro.pl/80f-biustonosz-stanik-do-karmienia-bawelna-fiszbin-i4506969464.html
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-antybakteryjny-mizet-80f-i4501842051.html
madlen skontaktuj się z lekarzem, możesz być odwodniona i dlatego zemdlałaś a teraz Cię mdli. Optimus ładny domek piłkarzykaViviana lubi tę wiadomość