Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati,a moze nasza Marzenka bedzie miala super pomysl na prezent,jako ekspertka?
Powiem Ci tak,ja sie nie znam,ale teraz dla Marcelka bedzie trudn czas,bo On nie rozumie,ze teraz musisz "podzielic" milosc na pol i On tez musi nauczyc sie podzielic milosc na ta do Ciebie i do Nelci. Moj Sr ma starszego brata,mniej-wiecej taka roznica jak Marcello i Nelcia. No i ogolnie rodzice mieli w d... Psychologie dziecka,kryzys rodzenstwa (woleli np.sie bzykac,oddawac dzieci na wies,by nie przeszkadzaly),wiec brat mojego Sr kilka razy probowal udusic mojego Sr.To bylo straszne,raz to ledwie zdazyli.Tesciowa jak opowiada,to rychoczy,bo to takie smieszne! Mam nadzieje,ze u Was nidgy nie dojdzie do takiej syt.
Uwazam,ze prezent musi byc baardzo osobisty dla Niego,kt kojarzy sie tylko z pozytywnymi wspomnieniami,chociaz na poczatku jednak bedzie niestety pamietal ta samotnosc,porzucenie (w jego rozumieniu) i pojawieniu sie nowej osobki w Waszym zyciu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 15:46
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pati fajną solarę ma Nelcia
dla Marcela proponuję duży samochód kupić, chłopak w końcu, więc na pewno się ucieszy
koleżanka ma synka w wieku Marcelka i jak urodziła drugiego to wróciła z dużym czerwonym samochodem że niby od Leosia jest
Flo bardzo Ci współczuję, ale w sumie dobrze że znaleźli a nie że coś by Ci się w domu rozlało i zapalenie poszło, mam nadzieję że szybko wyjdziesz po zabiegu!! za to trzymam kciuki mocno.
-
nick nieaktualnyFlo trzymam kciuki tak bardzo mocno za Ciebie,bedzie dobrze to teraz o twoje zdrowie chodzi i bezpieczenstwo,zaraz wroci wszytsko do normy.
karol no to zaradny jestja osobiscie tez nie znosze rozu i nic rozowego nie kupilam,nic!
pewnie bede plakac przy rozpakowywaniu prezentow...bo wszedzie bedzie roz... no ale za to my sie lubujemy w czaszkach i wszystko w czachy jest ...ku niezadowoleniu tesciowej...
ostatnio tesciowa sie dowiedziala ze chrzcin nie bedzie bo my nie wierzacy. pierwszy raz tak bezposrednio sie jej o tym powiedzialo...no coz narazie cisza...zobaczymy czy cos wywinie.
ale mam ZGAGEEEEEmasakraaaa
ap1526, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flo kurcze tak mi przykro! mam nadzieje że szybko dojdziesz do siebie!
santocha co do urlopu a raczej zwolnienia z paru godzin tej pracownicy, to cóż inaczej się czasem nie da.. mój mąż teraz będzie zmieniał pracę najprawdopodobniej od 1listopada, akurat jak urodzę.. no i cóż chyba też będzie musiał na dzień dobry wziąć jakieś zwolnienie, albo się jakoś dogadać...
dzisiaj czuję się o dziwo dobrze, w sensie że nic nie boli! o dziwo! ale za to nie mam siły na nic.. pospałam troszkę i nie mogę się zmobilizować teraz to podniesienia z kanapy.. -
Witam się w dwupaku i położeniu poprzecznym małej:).
Wczoraj miałam zajebistą załamkę, że ona nie chce się obrócić, a dziś w koncu doszło do mnie, że wszytsko wyjdzie w czasie i będzie co ma być, ale niestety panicznie boję się cc. Najgorsze jest to, że ona na żadnym usg nie była główkowo ułożona, ale może na koniec uda się jej obrócić.
Flo ja nie wiem co mam Ci napisać, jest mi Ciebie bardzo szkoda, tyle co Ty się nacierpiałaś w ciąży, po porodzie to żadna z nas nie miała takich przebojów. Tulę wirtualnie:).
AgataP lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyAaa,mialam Wam napisac,ze jak mialam tego dola w pon-wt z migrena,to tak plakalam,ze Wy tak cieszycie sie z tych dziewczynek,kazda tak slodko pisze o tych dziewczynkach,a te,co maja chlopakow to raczej nic slodkiego nie pisza i poplakalam sie,ze bede miala chlopaka,a nie dziewczynke...
taaa,widzicie,jaka ta migeena jest grozna dla zycia nosiciela?!Milaszka, AgataP, Isia14, xpatiiix3, natasza82, lkc, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Florentine, no to kiepsko...współczuję, kochana...ale będzie dobrze, wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie! Nie poddawaj się teraz, masz śliczną niunię i dla niej musisz teraz być dzielna
Pati, ja się nie znam, ale pewnie dobrze rzeczywiście coś dla Marcelka przyszykować. Myślę, że to może być drobiazg, coś, co mu się teraz podoba i lubi się tym bawić, jakieś autko nowe czy co tam chłopcy lubią
Największą przyjemnością dla niego będzie powrót mamyi pewnie jedyne na co teraz musisz zwrócić uwagę to jak się będzie zachowywać wobec Nelci, ale myślę, że będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 16:24
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Aaa,mialam Wam napisac,ze jak mialam tego dola w pon-wt z migrena,to tak plakalam,ze Wy tak cieszycie sie z tych dziewczynek,kazda tak slodko pisze o tych dziewczynkach,a te,co maja chlopakow to raczej nic slodkiego nie pisza i poplakalam sie,ze bede miala chlopaka,a nie dziewczynke...
taaa,widzicie,jaka ta migeena jest grozna dla zycia nosiciela?!
Optimus sio z takimi myslami ,glowa do gory ja dlugi czas nie moglam zakceptowac ze mam dziewczynke bo chcialam chlopca w glebi...ale teraz szalaje za moja Ninja a Ty szlejesz za Pilkarzykiem,teraz to juz nie jestesmy w ciazy teraz spodziewamy sie dziecka,takiego realnego z imieniem ,ze swoim charakterem ,ktore juz ma sny i ulubione smaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 16:25
ÓptimusPrime, Agusia ;), Fidelissa, Dotty84, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus sio z takimi myslami ,glowa do gory ja dlugi czas nie moglam zakceptowac ze mam dziewczynke bo chcialam chlopca w glebi...ale teraz szalaje za moja Ninja a Ty szlejesz za Pilkarzykiem,teraz to juz nie jestesmy w ciazy teraz spodziewamy sie dziecka,takiego realnego z imieniem ,ze swoim charakterem ,ktore juz ma sny i ulubione smaki
ooo taak,charakterek bedzie mial na jeszcze jaki!Bramka za bramka,ale jak ja przykladam reke,to sie od razu tuli do mniechce byc jak najblizej.Jak Paps po moich prosbach probuje dotknac miejsce,gdzie byl Pilkarzyk,ten od razu sie chowa i ciszaaaaa
Co do smakow,jestem zalamana - domaga sie MIESA!!!! Jak nie dostanie,to ja oczywiscie kopanie,a pozniej zle sie czuje...
A sny....hmmmm,mam wrazenie,ze moj Maluch ma trening 24/7! A moze Mu sie sni i we snie tez kopie?Zadziwiajacy jest
AgataP, Paju lubią tę wiadomość
-
Optimus widzisz, a ja miałam odwrotnie do 17 tygodnia twierdziłam, że noszę chłopczyka w brzuszku i cały czas chciałam go mieć, a tu co się okazało, że jest dziewczynka.
A wiecie jak mi ktoś pyta a Ty co będziesz mieć chłopczyka bo w ogóle się nie zmieniłaś na twarzy se myślę, co za chamy, a dlaczego od razu mam brzydnąć? Ludzie to są Skurw.....ÓptimusPrime, AgataP, Dotty84 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyJa to od malego chcialam miec chlopaka, i jak planowalismy,to najpierw chlopak.Nawet szczerze innej opcji nie dopuszczalismy,ale teraz na koniec ciazy hormony+migrena=kalasznikow
Boje sie,ze "zaglaszcze" mojego Pilkarzyka swoja milosciai za 30lat bede brala udzial w "Oddam w dobre rece,zaplace za poslubienie mojego synusia"
xpatiiix3, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Witam się
Florentine trzymam kciuki żeby wszystko było ok ! A jak Ciebie wyleczą to przecież zajmiesz się malutką najlepiej jak potrafisz
Ja codziennie od 8.15-16 na uczelni, powoli mi kregoslup mi siada... Nie wiem ile jeszcze tak pociągne..Boli nawet jak leże, znacie jakieś ćwiczenia żeby go odciążyć troszkę???
-
ÓptimusPrime wrote:Ja to od malego chcialam miec chlopaka, i jak planowalismy,to najpierw chlopak.Nawet szczerze innej opcji nie dopuszczalismy,ale teraz na koniec ciazy hormony+migrena=kalasznikow
Boje sie,ze "zaglaszcze" mojego Pilkarzyka swoja milosciai za 30lat bede brala udzial w "Oddam w dobre rece,zaplace za poslubienie mojego synusia"
innej opcji nie dopuszczaliśmy, miał być chłopiec i basta! teraz ma już 7lat a dalej jest taki synuś mamusi
hahah dla nas już chyba jest taki program "kto poślubi mojego syna"chociaż nie oglądałam żadnego odcinka ale tam chyba też są takie parki mama-syn nierozłączne
ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość