X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż ja kliknęłam na suwaczek jednej z dziewczyn i przeniosło na stronę babyboom.pl gdzie wybierasz swój suwaczek. A później wstawiasz go w ustawieniach/społeczność/podpis na forum.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:13

relg9vvjdzp246mx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Suwaczki możecie sobie zrobić na którejś z tych stron: http://fajnamama.pl/suwaczki/ lub https://www.suwaczki.com/. Tam po kolei system Was poprowadzi co macie zrobić. Później kod html musicie wkleić w bellybestfriend w ustawieniach, w zakładce "społeczność" w miejscu na podpis.

• Eve Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza, jestem zadowolona z lekarza i poradni (poradnia przyszitalna) polecona przez koleżankę, cześniej już rodziłam w tym szpitalu. założył kartę ciąży, zlecił badania, zrobił cytologię a USG w piątek 14-15 (uroki takich poradni, że nie wszystko na raz).

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane za pomoc :)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio pisałam że mam mega chęc na ananasa... dziś zakupiłam dorodną sztukę i od razu po powrocie zjadłam prawie całego:D było bosko dopóki nie przeczytałam w necie:

"Istnieją przeciwwskazania i tak np. powinny wystrzegać się go kobiety w ciąży powinny zachować daleko idącą ostrożność, gdyż sok z liści i niedojrzałe owoce mogą wywołać poronienie."

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogą nie znaczy muszą. Wyznaję złotą zasadę, że jak na cos masz mega ochotę to to nie może Tobie zaszkodzić. Ja jadłam ananasa przez całą pierwszą ciążę.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a koło mnie stoi sałatka z kfc :D:D:D:D, miałam na nią mega ochotę jakieś 3 godziny temu i TŻ mi kupił, ale to było jak byłam w pracy... chyba ją sobie jutro do pracy wezme :D

poparzyłam się rosołem. fak;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:57

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    Ostatnio pisałam że mam mega chęc na ananasa... dziś zakupiłam dorodną sztukę i od razu po powrocie zjadłam prawie całego:D było bosko dopóki nie przeczytałam w necie:

"Istnieją przeciwwskazania i tak np. powinny wystrzegać się go kobiety w ciąży powinny zachować daleko idącą ostrożność, gdyż sok z liści i niedojrzałe owoce mogą wywołać poronienie."

Ananasy mają to do siebie, że czyta się o nich właśnie jak się prawie całego opitoliło... To tak jak ja wczoraj. Postanowiłam sprawę zlekceważyć i następne jeść... z puszki... :)

jftycms.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka pisałaś, że masz zaparcia. Ja na zaparcia polecam, suszone owoce przede wszystkim śliwki. Wszelkie owoce z kompotu, na mnie najbardziej działają truskawki. I oczywiście owoce, a w ostateczności jak to nie pomoże to syrop duphalac, albo lactulosum.

Witam Nowe Mamusie:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie ten mój D dziś drażnił. Tylko weszłam do domu i wszystko mi nie pasowało. I w związku z tym objadłam się, sałatka z jajkiem i pomidorami i dwie bułki z serem i ketchupem. Ostatnio w jakimś wpisie przeczytałam o ketchupie i cały czas o nim myślałam :-)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż witaj :)

Mam, mam już wiem na 100000000000% ,że jak drugi syn będzie to będzie uwaga uwaga MIŁOSZ Miłek takie fajne zdrobnienie :DDD zakochałam się w tym imieniu tak dzisiaj sobie przypomniałam, że jeszcze jakieś imię mi chodziło po głowie i mam już :P czyli jak na razie pozostaje przy typach Miłosz i Nella ,ale z dziewczynką to różnie bywa hehe może mi się jeszcze odmanić, ale reaczej już tak zostanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:59

Goplana, Eve lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój B do mojego brzusia mówi Anielka :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie Marcel miał być moją Anielką albo Maja w razie gdyby jednak moje przeczucia i Usg zrobiły mi psikusa :P

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Dzięki dziewczyny, jutro będą na obiad! :)
    Ja sie nigdy sama na gołąbki nie porwalam , ale moja mama robi pyszne z ryżem i pieczarkami w sosie pomidorowym . Ale mi zrobiłaś smaka!!! :)

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    ChciałabymJuż witaj :)

Mam, mam już wiem na 100000000000% ,że jak drugi syn będzie to będzie uwaga uwaga MIŁOSZ Miłek takie fajne zdrobnienie :DDD zakochałam się w tym imieniu tak dzisiaj sobie przypomniałam, że jeszcze jakieś imię mi chodziło po głowie i mam już :P czyli jak na razie pozostaje przy typach Miłosz i Nella ,ale z dziewczynką to różnie bywa hehe może mi się jeszcze odmanić, ale reaczej już tak zostanie :)
    piękne imię Miłosz,tez mi sie bardzo podoba :)

gg64l6d8uplrbvce.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mnie naszło dziś na ogórki małosolne i wtryniłam 3 ogromniaste, teraz gazy niemiłosierne :/

Zauważyłam dziś jak zmieniło się moje ciało...to, że brzuchol wywalony non stop to norma, wyglądam jak w 4,5 miesiącu od tych wzdęć, ale widok piersi mnie zaskoczył, to że urosły - wiadomo, już 4 cm, ale pojawiły się ciążowe duże sutki, dziwny widok... taki inny... ;)

Wizytę udało mi się ustalić u swojej dr... na przyszły wtorek... ech... próbowałam się wcisnąć gdzie indziej, też tłumy i wolne terminy na przyszły tydzień :/

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    życzę wszystkim miłego, słonecznego dnia.
    Pierwszy raz w życiu udało mi się dziś rano posolić poranną kawę. Ohyda! Na szczęście obyło się bez wymiotów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, dobre :) :) , ja sie dzis obudzilam z mega bolem glowy, gardla i jestem baaaardzo zmeczona, zaraz poczytam co mi wolno wziasc.

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry a to psikusy mamy od rana hehe

A ja nie idę do szkoły, bo jedna lekcja okulary mam połamane a soczewek nie założe, a bo znowu jakaś infekcja ja pierdziu kiedy się to skończy płaczę non stop mi te oko hehe

scindapsus a i u mnie wyskakują już ze stanika a po ciąży mi jak zmalały to i stanik który bym ciut przy ciasny był dobry teraz już wyskakuiją mi z Niego cycki i sutki jak się nachylę czasem :P

Kurde wiecznie do tej szkoły nie chodzę ale mam nadzieję, że zaraz dodzwonie się do przychodni żeby jakiś świstek mieć, bo nie chcą już Naszej klasie tak sobie usprawiedliwiać, inni przegieli i tylko lekarskie się liczą albo karteczki od mamy... ja pierdziele komedia a najgorzej mają te osoby z klasy ,co nie mają wcale rodziców albo mieszkają sami, bo potracili kontakt z rodziną, więc im tylko lekarz zostaje ...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 biedaczko kuruj się kochana szybciutko :*

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ