Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ChciałabymJuż ja kliknęłam na suwaczek jednej z dziewczyn i przeniosło na stronę babyboom.pl gdzie wybierasz swój suwaczek. A później wstawiasz go w ustawieniach/społeczność/podpis na forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:13
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Suwaczki możecie sobie zrobić na którejś z tych stron: http://fajnamama.pl/suwaczki/ lub https://www.suwaczki.com/. Tam po kolei system Was poprowadzi co macie zrobić. Później kod html musicie wkleić w bellybestfriend w ustawieniach, w zakładce "społeczność" w miejscu na podpis.
-
Byłam u lekarza, jestem zadowolona z lekarza i poradni (poradnia przyszitalna) polecona przez koleżankę, cześniej już rodziłam w tym szpitalu. założył kartę ciąży, zlecił badania, zrobił cytologię a USG w piątek 14-15 (uroki takich poradni, że nie wszystko na raz).👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ostatnio pisałam że mam mega chęc na ananasa... dziś zakupiłam dorodną sztukę i od razu po powrocie zjadłam prawie całego:D było bosko dopóki nie przeczytałam w necie:
"Istnieją przeciwwskazania i tak np. powinny wystrzegać się go kobiety w ciąży powinny zachować daleko idącą ostrożność, gdyż sok z liści i niedojrzałe owoce mogą wywołać poronienie." -
a koło mnie stoi sałatka z kfc :D:D:D, miałam na nią mega ochotę jakieś 3 godziny temu i TŻ mi kupił, ale to było jak byłam w pracy... chyba ją sobie jutro do pracy wezme
poparzyłam się rosołem. fak;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:57
-
Aga89 wrote:Ostatnio pisałam że mam mega chęc na ananasa... dziś zakupiłam dorodną sztukę i od razu po powrocie zjadłam prawie całego:D było bosko dopóki nie przeczytałam w necie:
"Istnieją przeciwwskazania i tak np. powinny wystrzegać się go kobiety w ciąży powinny zachować daleko idącą ostrożność, gdyż sok z liści i niedojrzałe owoce mogą wywołać poronienie."
Ananasy mają to do siebie, że czyta się o nich właśnie jak się prawie całego opitoliło... To tak jak ja wczoraj. Postanowiłam sprawę zlekceważyć i następne jeść... z puszki... -
Myszka pisałaś, że masz zaparcia. Ja na zaparcia polecam, suszone owoce przede wszystkim śliwki. Wszelkie owoce z kompotu, na mnie najbardziej działają truskawki. I oczywiście owoce, a w ostateczności jak to nie pomoże to syrop duphalac, albo lactulosum.
Witam Nowe Mamusie:)Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyAle mnie ten mój D dziś drażnił. Tylko weszłam do domu i wszystko mi nie pasowało. I w związku z tym objadłam się, sałatka z jajkiem i pomidorami i dwie bułki z serem i ketchupem. Ostatnio w jakimś wpisie przeczytałam o ketchupie i cały czas o nim myślałam
-
ChciałabymJuż witaj
Mam, mam już wiem na 100000000000% ,że jak drugi syn będzie to będzie uwaga uwaga MIŁOSZ Miłek takie fajne zdrobnienie :DDD zakochałam się w tym imieniu tak dzisiaj sobie przypomniałam, że jeszcze jakieś imię mi chodziło po głowie i mam już czyli jak na razie pozostaje przy typach Miłosz i Nella ,ale z dziewczynką to różnie bywa hehe może mi się jeszcze odmanić, ale reaczej już tak zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:59
Goplana, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:ChciałabymJuż witaj
Mam, mam już wiem na 100000000000% ,że jak drugi syn będzie to będzie uwaga uwaga MIŁOSZ Miłek takie fajne zdrobnienie :DDD zakochałam się w tym imieniu tak dzisiaj sobie przypomniałam, że jeszcze jakieś imię mi chodziło po głowie i mam już czyli jak na razie pozostaje przy typach Miłosz i Nella ,ale z dziewczynką to różnie bywa hehe może mi się jeszcze odmanić, ale reaczej już tak zostanie -
Witajcie mnie naszło dziś na ogórki małosolne i wtryniłam 3 ogromniaste, teraz gazy niemiłosierne
Zauważyłam dziś jak zmieniło się moje ciało...to, że brzuchol wywalony non stop to norma, wyglądam jak w 4,5 miesiącu od tych wzdęć, ale widok piersi mnie zaskoczył, to że urosły - wiadomo, już 4 cm, ale pojawiły się ciążowe duże sutki, dziwny widok... taki inny...
Wizytę udało mi się ustalić u swojej dr... na przyszły wtorek... ech... próbowałam się wcisnąć gdzie indziej, też tłumy i wolne terminy na przyszły tydzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry a to psikusy mamy od rana hehe
A ja nie idę do szkoły, bo jedna lekcja okulary mam połamane a soczewek nie założe, a bo znowu jakaś infekcja ja pierdziu kiedy się to skończy płaczę non stop mi te oko hehe
scindapsus a i u mnie wyskakują już ze stanika a po ciąży mi jak zmalały to i stanik który bym ciut przy ciasny był dobry teraz już wyskakuiją mi z Niego cycki i sutki jak się nachylę czasem
Kurde wiecznie do tej szkoły nie chodzę ale mam nadzieję, że zaraz dodzwonie się do przychodni żeby jakiś świstek mieć, bo nie chcą już Naszej klasie tak sobie usprawiedliwiać, inni przegieli i tylko lekarskie się liczą albo karteczki od mamy... ja pierdziele komedia a najgorzej mają te osoby z klasy ,co nie mają wcale rodziców albo mieszkają sami, bo potracili kontakt z rodziną, więc im tylko lekarz zostaje ...Livia
Nela
Marcel