Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula, aż serducho boli jak się słyszy takie historie. Ale trzymaj się Maleńka, wszyscy są mocno z Tobą, w takiej sytuacji musi być dobrze!
Marzenko, współczuję, kolejny przykład, "przyjaznych instytucji" szkoda słów, żeby jeden taki konował, psuł opinie całej placówce...
A to napis dla Mikrostrupki, który spłodziliśmy, dzisiaj mąż umieści go na ścianie i kącik Małej gotowy:
A tu korzystaliśmy jak widać z ostatnich słonecznych i ciepłych dni tej jesieni. Bo od paru dni, tylko szaro i smutno...
My z Pogiem naprawdę się kochamy, widać po zdjęciu jakie psisko jest zadowolone:P
AgataP, Mag.1990, ÓptimusPrime, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Dotty84, maaartinka, anusiaa90, Mamadomina, Marzena27, zupaztytki, xpatiiix3, misiaczk25, Viviana, Maga31, Rybka Nemo, blue00, blue00, Milaszka, Fidelissa, Madlen222, santoocha, Nata, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
I moze jakies forum psychologiczne dla mam
Bede dzwieczna
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:Taki jest plan Agusia ,taki jest plan
juz mam stroj kostuchy tylko kosy szukam jakiejs
Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitalaBo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety??
Agusia ;), AgataP, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja
a macie! czemu ja mam miec gorzej
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8gmARGvPlIWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:05
ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Agusia ;), Strupka, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
13:00 wszystkimi myslami zwracam się w kieunku Juli - trzymamy kciuki za pozytywne i bezproblemowe wybudzenie!
Mag.1990, Agata92, izia, ChciałabymJuż, Agusia ;), ÓptimusPrime, AgataP, Amnezja, anusiaa90, xpatiiix3, karmelek, Maga31, Rybka Nemo, blue00, Milaszka, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala
Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety??
to bardziej ma byc straszak na niemile poloznejak jakas podskoczy to ciup kosą przez łeb i ma sie sluchac
ChciałabymJuż, Agusia ;), Mag.1990, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala
Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety??
Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8gmARGvPlI
To już hihico roku do znudzenia
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się w dwupaku
Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.
maaartinka, AgataP, Agusia ;), Mamadomina, anusiaa90, sisiiii, Marzena27, mada_lena, Maga31, blue00, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8gmARGvPlI
To teraz jeszcze brakuje reklam Coca-Coli i "coraz bliżej święta"...
Dzięki za miłe słowa!AgataP lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Aaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
I moze jakies forum psychologiczne dla mam
Bede dzwieczna
Optimus, zlituj się kobieto, do tego czasu to znajdziesz sobie już jakiegoś normalnego chłopa i bedziesz miała głęboko gdzieś swoje dzisiejsze problemy, zyczę Ci tego z całego serduchaAgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmnezja wrote:Melduję się w dwupaku
Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.
ja reaguje podobnie,chcialbym zeby sie zaczelo raz a porzadnie a nie co jakis czas juz jedna noga w szpitalu jestem i sie wycisza..a bolec boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:15