Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, aż serducho boli jak się słyszy takie historie. Ale trzymaj się Maleńka, wszyscy są mocno z Tobą, w takiej sytuacji musi być dobrze!

Marzenko, współczuję, kolejny przykład, "przyjaznych instytucji" szkoda słów, żeby jeden taki konował, psuł opinie całej placówce...

A to napis dla Mikrostrupki, który spłodziliśmy, dzisiaj mąż umieści go na ścianie i kącik Małej gotowy:

075acbaead51cd8emed.jpg

A tu korzystaliśmy jak widać z ostatnich słonecznych i ciepłych dni tej jesieni. Bo od paru dni, tylko szaro i smutno...

8f67f35446ce1e92med.jpg

7fa498fd5f6cf18bmed.jpg

e98378ababdea87cmed.jpg

My z Pogiem naprawdę się kochamy, widać po zdjęciu jakie psisko jest zadowolone:P

nick nieaktualny, Mag.1990, nick nieaktualny, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Dotty84, maaartinka, anusiaa90, Mamadomina, Marzena27, nick nieaktualny, xpatiiix3, misiaczk25, Viviana, Maga31, Rybka Nemo, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fidelissa, Madlen222, santoocha, Nata, Lavendula lubią tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka - pięknie!:)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
    I moze jakies forum psychologiczne dla mam ;-)
    Bede dzwieczna :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka super ten napis,zdolniachy z Was i piekne zdjecia :) kwitniesz :)

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Taki jest plan Agusia ,taki jest plan :) juz mam stroj kostuchy tylko kosy szukam jakiejs :P

Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala :D Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety?? :D

Agusia ;), nick nieaktualny, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka,super brzuszek :-) Taka pileczka :-)
    A Pogi...no jestem oczarowana!
    KOCHAM PSIAKI!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym już szybciej urodzą z emocji :)

ChciałabymJuż lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja :P a macie! czemu ja mam miec gorzej :P

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8gmARGvPlI

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:05

ChciałabymJuż, nick nieaktualny, Agusia ;), Strupka, Mamadomina lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13:00 wszystkimi myslami zwracam się w kieunku Juli - trzymamy kciuki za pozytywne i bezproblemowe wybudzenie!

Mag.1990, Agata92, izia, ChciałabymJuż, Agusia ;), nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amnezja, anusiaa90, xpatiiix3, karmelek, Maga31, Rybka Nemo, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala :D Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety?? :D

to bardziej ma byc straszak na niemile polozne :P jak jakas podskoczy to ciup kosą przez łeb i ma sie sluchac :P

ChciałabymJuż, Agusia ;), Mag.1990, agatka196 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Oj,a ja tam uwazam,ze taki stroj wplynalby tylko mega pozytywnie na przyspieszenie akcji porodowe

Agusia ;), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm.. już po 13.. ciekawe co z Julą.. Kochana trzymaj się!!

Dotty84, nick nieaktualny, Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też siedzę, patrzę na godzinie i myślę co u naszych dziewczyn

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja :P a macie! czemu ja mam miec gorzej :P

To już hihi :) co roku do znudzenia :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BEDZIE DOBRZE Z JULA ZOBACZYCIE! Trzymamy kciuki i czekamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:07

Dotty84 lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati na pewno przyniesie nam niedługo dobre wieści.

Agata92, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się w dwupaku :) Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.

maaartinka, nick nieaktualny, Agusia ;), Mamadomina, anusiaa90, sisiiii, Marzena27, mada_lena, Maga31, nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:

To teraz jeszcze brakuje reklam Coca-Coli i "coraz bliżej święta"...;)

Dzięki za miłe słowa!:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Aaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
    I moze jakies forum psychologiczne dla mam ;-)
    Bede dzwieczna :-)

Optimus, zlituj się kobieto, do tego czasu to znajdziesz sobie już jakiegoś normalnego chłopa i bedziesz miała głęboko gdzieś swoje dzisiejsze problemy, zyczę Ci tego z całego serducha

nick nieaktualny, Marzena27 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Melduję się w dwupaku :) Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.

ja reaguje podobnie,chcialbym zeby sie zaczelo raz a porzadnie a nie co jakis czas juz jedna noga w szpitalu jestem i sie wycisza..a bolec boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:15

‹‹ 1740 1741 1742 1743 1744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ