X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, aż serducho boli jak się słyszy takie historie. Ale trzymaj się Maleńka, wszyscy są mocno z Tobą, w takiej sytuacji musi być dobrze!

Marzenko, współczuję, kolejny przykład, "przyjaznych instytucji" szkoda słów, żeby jeden taki konował, psuł opinie całej placówce...

A to napis dla Mikrostrupki, który spłodziliśmy, dzisiaj mąż umieści go na ścianie i kącik Małej gotowy:

075acbaead51cd8emed.jpg

A tu korzystaliśmy jak widać z ostatnich słonecznych i ciepłych dni tej jesieni. Bo od paru dni, tylko szaro i smutno...

8f67f35446ce1e92med.jpg

7fa498fd5f6cf18bmed.jpg

e98378ababdea87cmed.jpg

My z Pogiem naprawdę się kochamy, widać po zdjęciu jakie psisko jest zadowolone:P

AgataP, Mag.1990, ÓptimusPrime, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Dotty84, maaartinka, anusiaa90, Mamadomina, Marzena27, zupaztytki, xpatiiix3, misiaczk25, Viviana, Maga31, Rybka Nemo, blue00, blue00, Milaszka, Fidelissa, Madlen222, santoocha, Nata, Lavendula lubią tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka - pięknie!:)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
    I moze jakies forum psychologiczne dla mam ;-)
    Bede dzwieczna :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka super ten napis,zdolniachy z Was i piekne zdjecia :) kwitniesz :)

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Taki jest plan Agusia ,taki jest plan :) juz mam stroj kostuchy tylko kosy szukam jakiejs :P

Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala :D Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety?? :D

Agusia ;), AgataP, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strupka,super brzuszek :-) Taka pileczka :-)
    A Pogi...no jestem oczarowana!
    KOCHAM PSIAKI!!!!!!!!!!!!

AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym już szybciej urodzą z emocji :)

ChciałabymJuż lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja :P a macie! czemu ja mam miec gorzej :P

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E8gmARGvPlI

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:05

ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Agusia ;), Strupka, Mamadomina lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13:00 wszystkimi myslami zwracam się w kieunku Juli - trzymamy kciuki za pozytywne i bezproblemowe wybudzenie!

Mag.1990, Agata92, izia, ChciałabymJuż, Agusia ;), ÓptimusPrime, AgataP, Amnezja, anusiaa90, xpatiiix3, karmelek, Maga31, Rybka Nemo, blue00, Milaszka, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Matko jedyna, chyba bym zawału dostała na miejscu pozostałych rodzących, jakby mi taka kostucha wpadła do szpitala :D Bo tam ciul z lekarzami, ale te bidne kobiety?? :D

to bardziej ma byc straszak na niemile polozne :P jak jakas podskoczy to ciup kosą przez łeb i ma sie sluchac :P

ChciałabymJuż, Agusia ;), Mag.1990, agatka196 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Oj,a ja tam uwazam,ze taki stroj wplynalby tylko mega pozytywnie na przyspieszenie akcji porodowe

Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm.. już po 13.. ciekawe co z Julą.. Kochana trzymaj się!!

Dotty84, AgataP, Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też siedzę, patrzę na godzinie i myślę co u naszych dziewczyn

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    dobra nie wiem jak u Was ale u mnie juz wszytsko na swieta w sklepach gotowe (na halloween bylo miesiac temu) miasto przystrojone i w ogole... to bede pierwsza i wrzuce bo u nas w radiu juz graja :P a macie! czemu ja mam miec gorzej :P

To już hihi :) co roku do znudzenia :)

AgataP lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BEDZIE DOBRZE Z JULA ZOBACZYCIE! Trzymamy kciuki i czekamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:07

Dotty84 lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati na pewno przyniesie nam niedługo dobre wieści.

Agata92, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się w dwupaku :) Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.

maaartinka, AgataP, Agusia ;), Mamadomina, anusiaa90, sisiiii, Marzena27, mada_lena, Maga31, blue00, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:

To teraz jeszcze brakuje reklam Coca-Coli i "coraz bliżej święta"...;)

Dzięki za miłe słowa!:)

AgataP lubi tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Aaa,zapomnialam dopisac, Marzenko,a doradz mi prosze jakas ksiazke na temat wychowania chlopcow,seksualnosci chlopcow.Taka jakas naukowa na poziomie (chociaz w psychologii to wszystko jest pisane takim jezykiem raczej dla prostego Kowalskiego).
    I moze jakies forum psychologiczne dla mam ;-)
    Bede dzwieczna :-)

Optimus, zlituj się kobieto, do tego czasu to znajdziesz sobie już jakiegoś normalnego chłopa i bedziesz miała głęboko gdzieś swoje dzisiejsze problemy, zyczę Ci tego z całego serducha

AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Melduję się w dwupaku :) Na szczęście to były tylko przepowiadające ale noc koszmarna. Skurcze były tak paskudne,że na zmianę oblewałam się potem albo trzęsłam jak galareta. Przed 6 skurcze już były regularne co 7min. Przygotowałam się do szpitala,zabrałam psa na bardzo szybki spacer,wsiadłam do samochodu i się skończyło. Jak M.wrócił z pracy to go opieprzyłam,że to wszystko jego wina i niech sobie rodzi sam bo ja mam dość.

ja reaguje podobnie,chcialbym zeby sie zaczelo raz a porzadnie a nie co jakis czas juz jedna noga w szpitalu jestem i sie wycisza..a bolec boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 13:15

‹‹ 1740 1741 1742 1743 1744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ