X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    A z Goplana jak? Miała przetaczana krew po porodzie? Oby nie. Ktoś cos wie?
    W środę czuła się lepiej i nic nie wspominała o przetaczaniu krwi, tylko o uciekaniu ze szpitala:). Pewnie wyszła ze szpitala albo dziś wychodzi.. Jak się nie odezwie po weekendzie, to napiszę do niej, ale myślę, że po prostu rodzinnie cieszą się z Aloszki:).

AgataP, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze wszytsko dzieje sie teraz w innym szpitalu...wyje jak szalona...masakra.

MEZU JULI JESTES BOHATEREM.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:20

ÓptimusPrime, Agusia ;), Maga31, KUNIAK, Milaszka, Lavendula, ap1526 lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak to czytam to krew mrozi w żyłach właśnie te skoki ciśnienia są najgorsze. Straszne przeżycia ale wierzę ze zbliża tylko Julię z mężem bi córka i powiem Wam to samo - z cesarka chcę czekać póki mąż przyjedzie do szpitala. Jednak ktoś musi byc z nami na miejscu.

AgataP, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze popłakałam się... co za historia! Co musiał czuć jej mąż... podziwiam go że zachował zimną krew, zaryzykował
    zabrał ja stamtad ... nie umiem powstrzymac łez...
    Najwazniejsze ze nic im nie jest... czekamy na dalsze wiesci oby coraz lepsze <3 trzymam kciuki i modle sie za szczesliwy porod i o zdrowie dla Julii i Zuzi !!!!!

Kate

np55zzc.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że Jula ma takiego męża. Wielki podziw za to co zrobił !! Teraz już musi się wszystko ułożyć

Maga31 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana co za historia.... całe szczęście najgorsze za Wami i jesteście razem!!! cudowne ma w Tobie - Mężu Julki -wsparcie, trzymam kciuki za to, żebyście wyszli z tego szczęśliwie zdrową trójką!!

Optimus, więc może będzie Ci pasować GWP Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne http://www.gwp.pl/category/1089,pedagogika

miłego szperania :) też trzeba trochę przesiać... ale tyle pewności, że książki w większości naukowe. A co do metod sama sobie będziesz wyrabiać zdanie :)

ÓptimusPrime, Maga31 lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy razem z mężem wstrząśnięci... nie możemy się pozbierać...Julia ma bardzo dużo szczęścia, że ma takiego męża.. nie umiem chyba powiedzieć nic więcej.

Modlę się za Waszą trójkę <3

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omatko... mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy... na pewno nawet! I Jula i Zuzia będą całe i zdrowe...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rety.. tego nie da się opisać słowami.. Jula jesteśmy z Tobą! mam nadzieję że teraz wszystko się ułoży i już niedługo będziecie wspominać to jako zły sen.. dobrze że jesteście pod fachową opieką!

• Evik Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole dzien dobry!!!Od poludnia czytam relacje z wczoraj i dzis az dobrnelam do konca i wiadomosci meza Juli. Zabraklo mi poprostu słó spłakałam sie jak nie wiem. Trzymam kciuki juz teraz moze byc tylko dobrze wspieram mocno cala wasza rodzinke jestescie dzielni i niesamowici
    Boje sie rodzic

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patiii,matko...cale szczescie,ze Maz Juli w miare przytomny sie okazal...Byle wszystko pomyslnie zakonczylo...

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc chyba telepatia zadziałała, bo Goplana się odezwała. Więc garść informacji: troszkę dłużej ją trzymają, bo Aloszka jeden dzień niedonoszony, czepiają się glukozy i dokarmiają trochę mm, a Goplana walczy o lepszą laktację, ale ogólnie WSZYSTKO W PORZĄDKU!

I Aloszka cały i piękny!
    30icnea.jpg

AgataP, xpatiiix3, karmelek, Amnezja, Strupka, zupaztytki, Isia14, Marzena27, anusiaa90, natasza82, sisiiii, lkc, lkc, Evik, Mag.1990, Agusia ;), Maga31, KUNIAK, KasiaKa, jedynka, santoocha, misiaczk25, Rybka Nemo, Ninusia, blue00, FK81, mada_lena, Lafar_ra, Agata92, ÓptimusPrime, Milaszka, ChciałabymJuż, Fidelissa, Mamadomina, Viviana, Eve, Madlen222, Nata, Lavendula, ap1526 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze,że Jula ma w końcu fachową opiekę. Teraz to już na pewno będzie dobrze. Mężu Juli,uratowałeś jej życie!

Maga31 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Dotty84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Patiii,matko...cale szczescie,ze Maz Juli w miare przytomny sie okazal...Byle wszystko pomyslnie zakonczylo...
    Opti - może ta historia i ostatnie słowa męża Juli sprawią, że ta Twoja łajza przejrzy na oczy i zostanie przy Tobie zamiast jechać do mamusi...
    Mam nadzieję, że żadna z nas już więcej nie będzie musiała przechodzić przez taki dramat...

AgataP, ewelina_d, Maga31, KUNIAK, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOo jaki cudowny Aloszka <3

A maz Juli zasługuje na medal za to co zrobił ;)) Niedługo im wszystko wynagriodzi córeczka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:34

Maga31, Eve lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś okropnego, no horror po prostu...

Na pewno już teraz wszystko będzie dobrze, Zuzia szczęśliwie przyjdzie na świat a Julia dojdzie szybciutko do siebie. Ogromnie w to wierzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:37

Maga31 lubi tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana,cudny ten Twój malutki przystojniak :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku az ciezko mi ogarnac mysli..... Teraz ma pewno bedzie juz wsxystko dobrze!!!!midi byc I juz!

iv09hdgenu0skffm.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajny chłopak z tego Aloszki! Goplana, kciukam za Wasze szybkie wyjście do domu!

Mamusie rozpakowane, jak tam dzisiaj Wasze dzieciaczki?
    Madlen, jak radzisz sobie z Julkiem i Lenką w domu?

Madlen222 lubi tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczny ten twoj Aloszka:-)

iv09hdgenu0skffm.png
‹‹ 1742 1743 1744 1745 1746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ