Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dzisiaj emocje... Aloszka jaki przecudny chłopczyk
pewnie zaraz wyjdą do domku i będą cieszyć się sobą
Nie mogę się otrząsnąć z tej historii Julki, zresztą jak każda z nas...
Obyśmy nie musiały czytać już takich historii na tym forum.. niech będzie spokojniej.. -
Isia u Nas spanie i bolesne gryzienie suta co 3h
Hehe właśnie od wieczora tak boli takie igły czuje jak przy ząbkowaniu Marcela.. A zagladalam do buzi ma dwie białe krechy na dziasle na dole i jestem w szoku, babcia nawet to widziała ,bo aż jej się spytalam i byłam u pediatry i mówi że tak zęby idą dwie dolne jedynki.. To sie smialam ze pewnie jakbym donosiła do terminu to bym urodziła ją z zębami już pewnie także to taki news ;oo aha i waży juz 2860
do wtorku pewnie 3kg będzie
)
A właśnie dzisiaj skończyła moja kruszynka 3tygodniepotem wrzuce fotke teraz śpi sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:44
Marzena27, Isia14, AgataP, anusiaa90, lkc, Maga31, Agata92, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNo Pati zdarza sie ze i z zebami sie rodza,moja to jak posiedzi do konca Listopada to sie juz urodzi z warkoczami gotowa do przedszkola
wiecie co tak mnie ta historia naszej Juli poruszyla,kurde nie jestesmy w stanie nic przewidziec,jak sie dzisiaj do hippisa przytule wieczorem to mnie nic nie oderwie,trzeba doceniac wszystkie male rzeczy jakie mamy,trzeba sie z nich cieszyc ...jezu ale emocje.
Aloszka piekny jest !Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:55
xpatiiix3, Marzena27, Maga31, KUNIAK, Amnezja, zupaztytki, ÓptimusPrime, Mamadomina, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
No ja wolałabym nie ,bo moje sutki cierpią zaciskam zęby jak Nelka łapie sutka i karmie zaraz się przyzwyczają, ale na początku boli z Marcelem parę dni się przyzwyczajały sutki do zębów... Ale kiedy się przebiją nie wiem czuć pod paluchem je ,jeden jakby się przebijał, ale mówiła że się zdarza bo u wcześniaków zęby mają krótszą droge do przebicia się.. Ona jak się urodziła to te dziąsła tak cienkie są że zęby odksztalcaja się na dziaslach w sensie jakby no stercza a kły jakie śmieszne ma hahaha z dziąseł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:56
AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati nie strasz bo ja jak przenosze to mi sie z hollywoodzkim usmiechem urodzi i bede maial sutki w kawalkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:56
anusiaa90, lkc, xpatiiix3, Maga31, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Aż mnie oblały zimne poty jak czytałam relację męża Julii - cieszę się, że ma tak oddanego i mądrego męża, który zrobił wszystko by ją ratować. Kamień z serca mi spadł na wiadomość że Julię wybudzili i są z małą pod dobrą opieką
Teraz po prostu będzie dobrze - nie ma innej opcji!
Goplana - masz ślicznego synkaAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Po przeczytaniu histori Juli lzy same leca. Ma cudownego meza ze ryzykowal i ratowal zone a nie tylko dziecko. Ja doskonale zdaje sobie sprawe ze moj by ratowal swoje dziecko bo po co mu inkubator. Znowu od 2 dni mu cos odwalilo i jest hamski i nie czuly w stosunku do mnie.
Ja postanowilam ze wrazie czego na porodowke jede sama bo wczoraj powiedzial mojej mamie ze jak zaczne rodzc to on bedzie w pracy a jak nie to nadgodziny sobie zrobi. I nie pokaze mu malej przez caly pobyt w szpitalu. Dosc mojej dobroci teraz dopiero pozna mnie z innej strony.
Aloszka sliczny chlopiec.AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Julia was pozdraiwa i ryczy ze jestescie tak kochane i ze zyczycie jej lepiej i bardziej wspieracie niz jej przyjaciołki..Dziękujemy
kittykate, Rybka Nemo, sisiiii, Maga31, FK81, natasza82, Amnezja, KUNIAK, mada_lena, blue00, anusiaa90, AgataP, Marzena27, Dotty84, Agata92, ÓptimusPrime, sylvi, Milaszka, ChciałabymJuż, Isia14, Fidelissa, Mamadomina, Agusia ;), Madlen222, Lavendula lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Julia nic narazie nie wie o sytuacji w szpitalu z lekarzem, zabilaby mnie za to. tym bardziej ze grozi mi zwolnienie z sluzb policyjnych za danie lekarzowi w pysk. jesli skubany idiota skieruje sprawe na policje. my jedyne co mamy to kazde nagrania rozmow z lekarzami. wiec miejmy nadzieje ze w postepowaniu ewentualnym sie przydadza. Oby najgorsze za nami i ze wrócimy niedlugo z Córcią do domu. Oddaję Julii telefon skoro jest przytomna wrazie bedzie sama sie odzywac. pozdrawiam i życze wam spokojnych porodow.
kittykate, KUNIAK, AgataP, Marzena27, ÓptimusPrime, Milaszka, ChciałabymJuż, Eve, Madlen222, Lavendula, ap1526 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nastka, Twój to nie miałby nic do gadania, bo nie jesteście chyba małżeństwem, więc w szpitalu to on jest dla ciebie i dla dziecka (póki nie potwierdzisz w urzędzie, że to ojciec) obcym człowiekiem. Twoja mama decydowałaby co robić, jako najbliższa rodzina.
W ogóle historią Juli trzeba się z partnerami podzielić. Dziś, jak najszybciej. Żeby wiedzieli, że jakby coś, to mają się nie poddawać, bo nie zawsze to, co mówi jakiś lekarz jest świętością i trzeba poszukać innego sposobu!
I nie podpisywać nic, to fakt, ale porozmawiać o tym, czego by się chciało w takiej sytuacji...Maga31, KUNIAK, AgataP, Marzena27, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
o Boże co za historia. Biedna Julia, co za skurwysyny pracują w tych polskich szpitalach. Trzymam kciuki za całą trójkę, mąż Julii jest Wielki.
JA dopiero teraz doczytałam, od rana zabiegana byłam, a teraz siadałam sobie na dupie , w końcu.
FK współczuję historii:( Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło.
Marzenka Twój przykłąd zresztą kolejny pokazuje jakie chuje pracują w szpitalach. Mnie jak badal lekarz przy pękniętym jajowodzie to mu mówię, że mnie bardzo boli, a on a co Pani nie wpołżyje!!!. Kutas jeden!!! Powiedziałam mu, że mój mąż w przeciwieństwie do Pana jest bardzo delikatny, się tylko popatrzył.
Goplanki Aloszka jest śliczny:)
Marzena27, FK81, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png