X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aloszka cudowny <3 fajnie, że Goplana się odezwała

rwi37s6.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj emocje... Aloszka jaki przecudny chłopczyk <3 pewnie zaraz wyjdą do domku i będą cieszyć się sobą :)
    Nie mogę się otrząsnąć z tej historii Julki, zresztą jak każda z nas...
    Obyśmy nie musiały czytać już takich historii na tym forum.. niech będzie spokojniej..

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia u Nas spanie i bolesne gryzienie suta co 3h ;) Hehe właśnie od wieczora tak boli takie igły czuje jak przy ząbkowaniu Marcela.. A zagladalam do buzi ma dwie białe krechy na dziasle na dole i jestem w szoku, babcia nawet to widziała ,bo aż jej się spytalam i byłam u pediatry i mówi że tak zęby idą dwie dolne jedynki.. To sie smialam ze pewnie jakbym donosiła do terminu to bym urodziła ją z zębami już pewnie także to taki news ;oo aha i waży juz 2860 ;) do wtorku pewnie 3kg będzie ;))

A właśnie dzisiaj skończyła moja kruszynka 3tygodnie <3 potem wrzuce fotke teraz śpi sobie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:44

Marzena27, Isia14, AgataP, anusiaa90, lkc, Maga31, Agata92, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Pati, już zęby! No ale zdarza się, hehe!
    Buziaki dla kruszynki z okazji 3 tygodni <3 Wrzucaj foto Nelci, nam potrzebne są takie pozytywne widoki tutaj :)

xpatiiix3, KasiaKa lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff cale szczęście ze z Jula wszystko dobrze i ze jej maz podjął taka decyzje.
    Taki maz to skarb!!!!

O i Aloszka przystojniak:))

No to teraz można być spokojnym. Wszystko się unormowalo.

r5bup6u.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja słyszałam o kobiecie, której w wieku 30 paru lat szły 3-cie zęby więc zęby w wieku 3 tygodni też wydają się realne :) wcześnie dziewczyna zaczyna ;p

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Pati zdarza sie ze i z zebami sie rodza,moja to jak posiedzi do konca Listopada to sie juz urodzi z warkoczami gotowa do przedszkola :)

wiecie co tak mnie ta historia naszej Juli poruszyla,kurde nie jestesmy w stanie nic przewidziec,jak sie dzisiaj do hippisa przytule wieczorem to mnie nic nie oderwie,trzeba doceniac wszystkie male rzeczy jakie mamy,trzeba sie z nich cieszyc ...jezu ale emocje.

Aloszka piekny jest !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:55

xpatiiix3, Marzena27, Maga31, KUNIAK, Amnezja, zupaztytki, ÓptimusPrime, Mamadomina, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wolałabym nie ,bo moje sutki cierpią zaciskam zęby jak Nelka łapie sutka i karmie zaraz się przyzwyczają, ale na początku boli z Marcelem parę dni się przyzwyczajały sutki do zębów... Ale kiedy się przebiją nie wiem czuć pod paluchem je ,jeden jakby się przebijał, ale mówiła że się zdarza bo u wcześniaków zęby mają krótszą droge do przebicia się.. Ona jak się urodziła to te dziąsła tak cienkie są że zęby odksztalcaja się na dziaslach w sensie jakby no stercza a kły jakie śmieszne ma hahaha z dziąseł ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:56

AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny Goplanki dzidzius perełka mala

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nie strasz bo ja jak przenosze to mi sie z hollywoodzkim usmiechem urodzi i bede maial sutki w kawalkach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:56

anusiaa90, lkc, xpatiiix3, Maga31, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość

• Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mnie oblały zimne poty jak czytałam relację męża Julii - cieszę się, że ma tak oddanego i mądrego męża, który zrobił wszystko by ją ratować. Kamień z serca mi spadł na wiadomość że Julię wybudzili i są z małą pod dobrą opieką :)

Teraz po prostu będzie dobrze - nie ma innej opcji!

Goplana - masz ślicznego synka :)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po przeczytaniu histori Juli lzy same leca. Ma cudownego meza ze ryzykowal i ratowal zone a nie tylko dziecko. Ja doskonale zdaje sobie sprawe ze moj by ratowal swoje dziecko bo po co mu inkubator. Znowu od 2 dni mu cos odwalilo i jest hamski i nie czuly w stosunku do mnie.
    Ja postanowilam ze wrazie czego na porodowke jede sama bo wczoraj powiedzial mojej mamie ze jak zaczne rodzc to on bedzie w pracy a jak nie to nadgodziny sobie zrobi. I nie pokaze mu malej przez caly pobyt w szpitalu. Dosc mojej dobroci teraz dopiero pozna mnie z innej strony.

Aloszka sliczny chlopiec.

AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula trzymam kciuki! Twój mąż jest mistrzem i bohaterem!

Goplanka - Aloszka cuudowny kruszynek;)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężu Juli jesteś naszym bohaterem!

Goplanka ... Śliczny słodziak !!

gg64l6d8uplrbvce.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAA na pisalam mu to i ze zasługuje na medal za to co zrobił ;)

Maga31, KUNIAK, Isia14 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia was pozdraiwa i ryczy ze jestescie tak kochane i ze zyczycie jej lepiej i bardziej wspieracie niz jej przyjaciołki..Dziękujemy

kittykate, Rybka Nemo, sisiiii, Maga31, FK81, natasza82, Amnezja, KUNIAK, mada_lena, blue00, anusiaa90, AgataP, Marzena27, Dotty84, Agata92, ÓptimusPrime, sylvi, Milaszka, ChciałabymJuż, Isia14, Fidelissa, Mamadomina, Agusia ;), Madlen222, Lavendula lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia nic narazie nie wie o sytuacji w szpitalu z lekarzem, zabilaby mnie za to. tym bardziej ze grozi mi zwolnienie z sluzb policyjnych za danie lekarzowi w pysk. jesli skubany idiota skieruje sprawe na policje. my jedyne co mamy to kazde nagrania rozmow z lekarzami. wiec miejmy nadzieje ze w postepowaniu ewentualnym sie przydadza. Oby najgorsze za nami i ze wrócimy niedlugo z Córcią do domu. Oddaję Julii telefon skoro jest przytomna wrazie bedzie sama sie odzywac. pozdrawiam i życze wam spokojnych porodow.

kittykate, KUNIAK, AgataP, Marzena27, ÓptimusPrime, Milaszka, ChciałabymJuż, Eve, Madlen222, Lavendula, ap1526 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, Twój to nie miałby nic do gadania, bo nie jesteście chyba małżeństwem, więc w szpitalu to on jest dla ciebie i dla dziecka (póki nie potwierdzisz w urzędzie, że to ojciec) obcym człowiekiem. Twoja mama decydowałaby co robić, jako najbliższa rodzina.

W ogóle historią Juli trzeba się z partnerami podzielić. Dziś, jak najszybciej. Żeby wiedzieli, że jakby coś, to mają się nie poddawać, bo nie zawsze to, co mówi jakiś lekarz jest świętością i trzeba poszukać innego sposobu!

I nie podpisywać nic, to fakt, ale porozmawiać o tym, czego by się chciało w takiej sytuacji...

Maga31, KUNIAK, AgataP, Marzena27, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Boże co za historia. Biedna Julia, co za skurwysyny pracują w tych polskich szpitalach. Trzymam kciuki za całą trójkę, mąż Julii jest Wielki.

JA dopiero teraz doczytałam, od rana zabiegana byłam, a teraz siadałam sobie na dupie , w końcu.

FK współczuję historii:( Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło.

Marzenka Twój przykłąd zresztą kolejny pokazuje jakie chuje pracują w szpitalach. Mnie jak badal lekarz przy pękniętym jajowodzie to mu mówię, że mnie bardzo boli, a on a co Pani nie wpołżyje!!!. Kutas jeden!!! Powiedziałam mu, że mój mąż w przeciwieństwie do Pana jest bardzo delikatny, się tylko popatrzył.

Goplanki Aloszka jest śliczny:)

Marzena27, FK81, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze dal mu w pysk!!! Zasluzyl na to konowal jeden!!! Wszystko juz bedzie dobrze!!! Musi byc!!!! Sciskam mocno!!!

KUNIAK, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
‹‹ 1743 1744 1745 1746 1747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ