X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wrzucam filmik na rozluźnienie:
    https://www.facebook.com/video.php?v=10151484895861149

(właśnie przeczytałam mężowi relację męża Juli, którą zamieściła tu Pati i znów się poryczałam...

wff2trd8302o6ogx.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ja po wizycie u kardiologa i nie ma dla mnie dobrych wiesci :-( :-( :-(

Eeeeeh,w srode bede rozmawiala ze swoja lekarka....

opti co jest? co powiedział?

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ja po wizycie u kardiologa i nie ma dla mnie dobrych wiesci :-( :-( :-(

Eeeeeh,w srode bede rozmawiala ze swoja lekarka....

a co się dzieje? bo chyba gdzieś wcześniej pisałaś o wadzie serca, wypadanie płatka? mam to samo wypadanie płatka i niedomykalność zastawki dwudzielnej i też już jestem po konsultacjach kardiologicznych, co tam Tobie powiedzieli?

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, co za historia.. Az strach w nia uwierzyc :( :( trzymam kciuki zeby Wszystko skonczylo sie pomyslnie!!! Uklony dla Meza Julii!!

Marzena ja kiedys jak pojechalam na IP, to najpierw dostalam zjebke od poloznej dlaczego tak poznio przyjezdzam, a od lekarki ktora mnie pozniej badala zjebke za to ze w ogole przyjechalam.. Bo po co. Brak słów :/

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    I wish...but not a chance :-( Pakuje wlasnie manatki

Możesz mu coś przekazać ode mnie??? JEST STRASZNYM KUTASEM! Niech idzie i tą swoją mamuśkę w dupę pocałuje.

Opowiedziałas mu historię Juli? Trzeba nie mieć wogóle serca, żeby przejść obok tego obojętnie...Strasznie Ci współczuję i w głębi serca mam nadzieję, że w końcu kiedyś będziesz miała wystarczająco dużo sił, żeby kopnąć go w dupę i znaleźć sobie kogoś kto na ciebie zasłuży... I nawet jak będzie błagał o wybaczenie to się nie ugniesz...bo takie gnojki nie zasługują na drugą szansę (trzecią?setną?)

Marzena27, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, lkc, ChciałabymJuż, FK81, mada_lena, Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak juz mowilam,ze z sercem mi sie pogorszylo w ciazy,wiec radzi wczesniejsze rozwiazanie dla mojego dobra...biorac pod uwage,ze coraj bardziej ch...... sie czuje,to musze obgadac ze swoja lekarka....
    aaa,i dzis moj odebral wypis ze szpitala i zgadnijcie co...Tak,tak - PANI ZDROWA!

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    No jak juz mowilam,ze z sercem mi sie pogorszylo w ciazy,wiec radzi wczesniejsze rozwiazanie dla mojego dobra...biorac pod uwage,ze coraj bardziej ch...... sie czuje,to musze obgadac ze swoja lekarka....
    aaa,i dzis moj odebral wypis ze szpitala i zgadnijcie co...Tak,tak - PANI ZDROWA!

mówiła mi kardiolog, że ta wada ma to do siebie, że w trakcie ciąży się pogarsza i pogłębia i potem po połogu wraca do poprzedniego stanu. Dlatego też u mnie było pytanie czy cesarka dla bezpieczeństwa czy mogę próbować naturalnie. Stwierdziła, że mogę próbować, bo nasilenie wady to lekkie/umiarkowane i się nie pogarsza.
    Więc jeśli u Ciebie się pogorszyła to Wasze bezpieczeństwo najważniejsze Kochana, spokojnie obgadaj z lekarką i co.. pewnie cesarka? będzie dobrze :*

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena27 wrote:
    mówiła mi kardiolog, że ta wada ma to do siebie, że w trakcie ciąży się pogarsza i pogłębia i potem po połogu wraca do poprzedniego stanu. Dlatego też u mnie było pytanie czy cesarka dla bezpieczeństwa czy mogę próbować naturalnie. Stwierdziła, że mogę próbować, bo nasilenie wady to lekkie/umiarkowane i się nie pogarsza.
    Więc jeśli u Ciebie się pogorszyła to Wasze bezpieczeństwo najważniejsze Kochana, spokojnie obgadaj z lekarką i co.. pewnie cesarka? będzie dobrze :*
    No wlasnie Marzenko,mialam nadzieje,ze skoro wszystkie badania,nawet gbs,mega,to i tu bedzie mega...bede gadala z moja gin,co ona na to...ale po akcji z Julka chyba wolalabym nie ryzykowac...
    Mam metlik we lbie...

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz przeniesiona na trakt. Przygotowuja mnie do ciecia, dr mowi ze niedlugo przyjdzie. Boze, co za stres... Oby niunka byla zdrowa.

karmelek, Marzena27, ÓptimusPrime, Maga31, natasza82, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, Rybka Nemo, Fidelissa, sisiiii, Agata92, anusiaa90, mada_lena, Agusia ;), AgataP, santoocha, Nata, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki!! na pewno wszystko będzie dobrze!!

• lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola powodzenia!

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola kciukam &&

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a to nasz penthouse dzis.Moje kard powiedziala,ze opadl,ale ja nie widze roznicy...

u2f1qhtpq29q_t.jpg

5wkf3f5honqc_t.jpg

Maga31, natasza82, lkc, karmelek, FK81, xpatiiix3, Dotty84, Ninusia, Milaszka, Rybka Nemo, zupaztytki, Marzena27, Amnezja, misiaczk25, Fidelissa, sisiiii, Agata92, blue00, anusiaa90, mada_lena, AgataP, Strupka, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola,bedzie dobrze!Mamy listopadowa moc :-) :-) :-) :-)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola tzrymam kciuki :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, kochane jestescie. Ja mam nadzieje, ze u Was tez wszystko bedzie dobrze. Ale boje sie okropnie... Pamietam ten bol.

ÓptimusPrime, natasza82, mada_lena lubią tę wiadomość

• Maga31 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki!

Optimus, będzie dobrze - po rozmowie z lekarką na pewno znajdziecie najwłaściwsze rozwiązanie :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    Dzieki dziewczyny, kochane jestescie. Ja mam nadzieje, ze u Was tez wszystko bedzie dobrze. Ale boje sie okropnie... Pamietam ten bol.
    nie stresuj sie i nic sie nie martw. bedzie dobrze i Mala bedzie zdrowa : ) jak juz bedzie po wszystkim i bedziesz miala czas i sile to czekamy na zdjecie Malutkiej

• lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ten Twoj facet to zlamas zupelny. ja bym dziada do domu nie wpuscila jakby juz wrocil od mamusi. a najlepiej to jeszcze nie odbieraj od niego telefonow jak juz pojedzie ( pod warunkiem, ze wpadnie na pomysl zeby zadzwonic do Ciebie...)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki :** daj znać po wszystkim ;)

Juleczka dzwoniła jest w porządku ale ona kiepsko się czuje, łzy mi lecialy jak z Nią gadałam... Znieczulona jest i będą mała trzymać w brzuchu ile się da czyli walczą o każda chwile w brzuszku ,bo i stan jest stabilny ;)

natasza82, Isia14, Rybka Nemo, Mag.1990, Marzena27, Ninusia, Amnezja, Fidelissa, ÓptimusPrime, sisiiii, e_v_e, Ita, FK81, madlen1705, anusiaa90, mada_lena, Eve, Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1745 1746 1747 1748 1749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ