Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ÓptimusPrime wrote:Ja po wizycie u kardiologa i nie ma dla mnie dobrych wiesci
Eeeeeh,w srode bede rozmawiala ze swoja lekarka....
a co się dzieje? bo chyba gdzieś wcześniej pisałaś o wadzie serca, wypadanie płatka? mam to samo wypadanie płatka i niedomykalność zastawki dwudzielnej i też już jestem po konsultacjach kardiologicznych, co tam Tobie powiedzieli? -
nick nieaktualnyMatko, co za historia.. Az strach w nia uwierzyc
trzymam kciuki zeby Wszystko skonczylo sie pomyslnie!!! Uklony dla Meza Julii!!
Marzena ja kiedys jak pojechalam na IP, to najpierw dostalam zjebke od poloznej dlaczego tak poznio przyjezdzam, a od lekarki ktora mnie pozniej badala zjebke za to ze w ogole przyjechalam.. Bo po co. Brak słów
-
ÓptimusPrime wrote:I wish...but not a chance
Pakuje wlasnie manatki
Możesz mu coś przekazać ode mnie??? JEST STRASZNYM KUTASEM! Niech idzie i tą swoją mamuśkę w dupę pocałuje.
Opowiedziałas mu historię Juli? Trzeba nie mieć wogóle serca, żeby przejść obok tego obojętnie...Strasznie Ci współczuję i w głębi serca mam nadzieję, że w końcu kiedyś będziesz miała wystarczająco dużo sił, żeby kopnąć go w dupę i znaleźć sobie kogoś kto na ciebie zasłuży... I nawet jak będzie błagał o wybaczenie to się nie ugniesz...bo takie gnojki nie zasługują na drugą szansę (trzecią?setną?)
Marzena27, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, lkc, ChciałabymJuż, FK81, mada_lena, Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jak juz mowilam,ze z sercem mi sie pogorszylo w ciazy,wiec radzi wczesniejsze rozwiazanie dla mojego dobra...biorac pod uwage,ze coraj bardziej ch...... sie czuje,to musze obgadac ze swoja lekarka....
aaa,i dzis moj odebral wypis ze szpitala i zgadnijcie co...Tak,tak - PANI ZDROWA!
-
ÓptimusPrime wrote:No jak juz mowilam,ze z sercem mi sie pogorszylo w ciazy,wiec radzi wczesniejsze rozwiazanie dla mojego dobra...biorac pod uwage,ze coraj bardziej ch...... sie czuje,to musze obgadac ze swoja lekarka....
aaa,i dzis moj odebral wypis ze szpitala i zgadnijcie co...Tak,tak - PANI ZDROWA!
mówiła mi kardiolog, że ta wada ma to do siebie, że w trakcie ciąży się pogarsza i pogłębia i potem po połogu wraca do poprzedniego stanu. Dlatego też u mnie było pytanie czy cesarka dla bezpieczeństwa czy mogę próbować naturalnie. Stwierdziła, że mogę próbować, bo nasilenie wady to lekkie/umiarkowane i się nie pogarsza.
Więc jeśli u Ciebie się pogorszyła to Wasze bezpieczeństwo najważniejsze Kochana, spokojnie obgadaj z lekarką i co.. pewnie cesarka? będzie dobrze :* -
nick nieaktualnyMarzena27 wrote:mówiła mi kardiolog, że ta wada ma to do siebie, że w trakcie ciąży się pogarsza i pogłębia i potem po połogu wraca do poprzedniego stanu. Dlatego też u mnie było pytanie czy cesarka dla bezpieczeństwa czy mogę próbować naturalnie. Stwierdziła, że mogę próbować, bo nasilenie wady to lekkie/umiarkowane i się nie pogarsza.
Więc jeśli u Ciebie się pogorszyła to Wasze bezpieczeństwo najważniejsze Kochana, spokojnie obgadaj z lekarką i co.. pewnie cesarka? będzie dobrze :*
Mam metlik we lbie... -
Ja juz przeniesiona na trakt. Przygotowuja mnie do ciecia, dr mowi ze niedlugo przyjdzie. Boze, co za stres... Oby niunka byla zdrowa.
karmelek, Marzena27, ÓptimusPrime, Maga31, natasza82, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, Rybka Nemo, Fidelissa, sisiiii, Agata92, anusiaa90, mada_lena, Agusia ;), AgataP, santoocha, Nata, Mamadomina, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Maga31, natasza82, lkc, karmelek, FK81, xpatiiix3, Dotty84, Ninusia, Milaszka, Rybka Nemo, zupaztytki, Marzena27, Amnezja, misiaczk25, Fidelissa, sisiiii, Agata92, blue00, anusiaa90, mada_lena, AgataP, Strupka, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pola86 wrote:Dzieki dziewczyny, kochane jestescie. Ja mam nadzieje, ze u Was tez wszystko bedzie dobrze. Ale boje sie okropnie... Pamietam ten bol.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Optimus ten Twoj facet to zlamas zupelny. ja bym dziada do domu nie wpuscila jakby juz wrocil od mamusi. a najlepiej to jeszcze nie odbieraj od niego telefonow jak juz pojedzie ( pod warunkiem, ze wpadnie na pomysl zeby zadzwonic do Ciebie...)
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Pola trzymam kciuki :** daj znać po wszystkim
Juleczka dzwoniła jest w porządku ale ona kiepsko się czuje, łzy mi lecialy jak z Nią gadałam... Znieczulona jest i będą mała trzymać w brzuchu ile się da czyli walczą o każda chwile w brzuszku ,bo i stan jest stabilnynatasza82, Isia14, Rybka Nemo, Mag.1990, Marzena27, Ninusia, Amnezja, Fidelissa, ÓptimusPrime, sisiiii, e_v_e, Ita, FK81, madlen1705, anusiaa90, mada_lena, Eve, Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel