Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdole....
Ale powiem Wam ze cos w tych jebanych szpitalach uniwersyteckich jest... U nas w Krakowie to samo, opinie o oddziale gin-pol sa delikatnie mowiac nie pochlebne... Delikatnie mowiac i owszem maja oni oddzial noworodka o 3 st referencyjnosci ale kobiety traktuja jak inkubatory i przedmioty!!! Nie chce generalizowac ale noz sie w kieszeni otwiera normalnie!!!!! -
ÓptimusPrime wrote:Skad masz takie informacje???Sa potwierdzone???
jak to kurka prawda,to normalnie....wrrrrrrrrrrrrrrrrr madafakazzzzÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Goplana Twój synek to przystojniak
Wiecie co do kogo dalej nie dochodzi że mamy w brzuszkach takie małe slodziaki? Bo mnie dalej to zaskakuje
Pola trzymaj się.
U mnie w szpitalu trzymaja się bardzo tego 37tc0d i choc mała wciska się nisko itp to musimy chociaż do środy wytrzymać. Ciekawe jak minie środa czy nie wymyśla 38tc ale rozumiem ze to dla małej robię.Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
FK mi tez sie wyswietlilo. on jest mega dlugi i laski calego go nie kopiuja.. skrocilam tu fotka FK: http://skroc.pl/9d09c
jade do biedry, bo moj wieczorem przyjezdza i od rana bedzie robil ostatnie szlify mieszkania przed nadejsciem krolewnymusi zamocowac listwy, a nie mamy pilki do drewna, wyrzynarka niestety sie nie da. dobrze, ze w biedzie jest taka tandeta..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:03
FK81 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Ikc to nie ja:). zalegałam sobie na kanapie i cora kuzynki, 4 letnia Zuza se zabawe wymyslila pt. poukladam se zlocisze na dzidzi;p. wole nie pytac o co chodzilo, ale przypomnialo mi sie jak mi kiedys babka jakas opowiadala jak jej chrzesniak jak byla w ciazy jej ladowal ciastka pod bluzke bo karmil dzidzie, wiec pewnie Zuza podobne intencje miala:D.
ÓptimusPrime, Mag.1990, Agata92, lkc, Fidelissa, anusiaa90, sisiiii, AgataP lubią tę wiadomość