X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w końcu przykleiłam literki na ścianę własnoręcznej roboty a o to efekty:

bmvlyyl188ek_t.jpg

cxyxpfsoj51q_t.jpg

pwh15hb09mk9_t.jpg

z3ma975vso1c_t.jpg

Mag.1990, ChciałabymJuż, Dotty84, karmelek, ÓptimusPrime, Ninusia, Fidelissa, Milaszka, Amnezja, anusiaa90, lkc, xpatiiix3, Agusia ;), sisiiii, AgataP, Rybka Nemo, Strupka, santoocha, Agata92, Marzena27, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia sorki przez przypadek lubie.. mialo byc u FK a wyszlo u Ciebie..

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi wytrzymasz do środy :) wierze w Ciebie :)
    Niestety w szpitalach klinicznych masówka :/ pamietam z praktyk.... Wszyscy wyżej sraja niz dupy maja, wielcy klinicyści, a tak naprawde zachowują sie jakby w fabryce na taśmie pracowali.... Liczą sie statystyki, procedury, punkty.. Pacjent na szarym burym koncu.
    Ale pospalam po poludniu :) spijam koper włoski- nawet niezły- zajadam pieczone japko;)- ostatnio lubie bardzo i czekam na serial.
    Madlen co u Ciebie? Jak maluszki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:12

ÓptimusPrime, FK81, Rybka Nemo, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia wrote:
    Boshe...jak mnie bolą pachwiny... nie mogę już...każdy krok jest dla mnie męczarnią... zachciało mi się porannych zakupów :(

A w głowie siedzi cały czas sytuacja Juli ;/
    kuźwa nie ogarniam...
    No moje pachwiny bola juz od pojscia do wc...

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jade. Modlcie sie za mnie i moje dziecko.

ÓptimusPrime, Milaszka, lkc, xpatiiix3, Eve, sisiiii, misiaczk25, FK81, AgataP, Dotty84, Ninusia, zupaztytki, Amnezja, Rybka Nemo, santoocha, Agata92, mada_lena, Mamadomina, karmelek, KUNIAK, Marzena27, Madlen222, Lavendula, ap1526, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się przeraziłam jak doczytałam, że to w Poznaniu na Polnej się stało. Ja jestem też z Poznania i nie chcę tam rodzić, bo to jest masówka. Opieka dla dziecka niby najlepsza, ale np na izbie mojej koleżance powiedzieli, ze nie może brać luteiny, bo to lek poronny. A moja gin mówiła potem, że tam na izbie nawet ginekolodzy nie przyjmują tylko zwykli lekarze. A niby szpital specjalistyczny. Masakra

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dalej nie moge uwierzyc w to co sie działo z Julia.. Opowiedzialam wszystko mezowi, tez sie przerazil.. Ale trzeba wiedziec ze nawet takie najgorsze sytuacje moga spotkac nas wszystkie. Zycze zeby kazda z nas miala spokojny porod ze zdrowymi dzieciaczkami bez koniecznosci podejmowania TAKICH decyzji. Dobrze ze wszystko wyszlo na prosta!!

ÓptimusPrime, Marzena27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj nasz pokoik :) jeszcze w nim pusto, ale lada chwila sie zapełni ;)

qc1bxhai51wv_t.jpg

xpatiiix3, Mag.1990, lkc, ÓptimusPrime, Agusia ;), ewelina_d, anusiaa90, Eve, sisiiii, AgataP, Paju, Dotty84, zupaztytki, Amnezja, Rybka Nemo, Strupka, santoocha, mada_lena, Agata92, Nata, karmelek, kittykate, Marzena27, ap1526, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymaj sie!!!!!! Za chwile bedziesz miala corcie w ramionach :)

Caskq! Zdolniacha z Ciebie! Fajnie to wyglada!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:23

• lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POLA BEDZIE OK! ZOBACZYSZ! :)
    wrocilam z biedry z pilka. w koncu beda listwy jak u ludzi... ;) ide ciasto robic..czasu mam od zboja.. az do 22..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, bedzie dobrze! Moc listopadowek!

Milaszka - sliczny pokoik ;)

Caska - talencik ;)

Milaszka lubi tę wiadomość

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opti bardzo Ci współczuje, nie dość, że mąż dupek i egoista to jeszcze ta wizyta. Obgadasz wszystko z lekarzem i będzie dobrze :*

Pola 3mam kciuki za Ciebie i maleństwo

Bardzo się ciesze, że z Jula już lepiej :)

Caska zdolniacha z Ciebie :)

Milaszka piękny pokoik :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki!! rano próbowałam Was nadrobić, ale że tak powiem nie wyszło mi do końca, koleżanka wpadła na herbatkę,później poszłam do lekarza na wizytę i czekałam prawie 3h na swoją kolejkę bo taki poślizg był :(
    niuniek ma przepływy spoko, waży ponoć 3200 ale nie wiem czy wierzyć, dwa tyg temu ważył 2500.
    GBS pobrany, lżejsza o 180 zł jestem (wizyta+badania+gbs). Szyjka miękka i skrócona już o połowę, coś tam o główce gadał ale nie wiem co że opór czuje czy jakoś tak..ogólnie zalecenia żeby męża często wykorzystywać i będzie ok, tyle że mnie się nie chce na razie ;-) miałam nosa żeby sobie mocz zrobić bo mam dużo bakterii i mam antybola przepisanego Duomox. Zaraz Was nadrabiam moje drogie, ciekawa jestem co u Wa i u Julii po doczytałam jedynie że nieciekawie się podziało i przewieźli ją do innego szpitala.
    Aha po badaniu mam brązowy śluz więc pewnie mi naruszył czopa albo coś.

Agusia ;), anusiaa90, mada_lena, Rybka Nemo, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola powodzenia. Trzymam kciuki

r5bup6u.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki :)
    Ja po diabetologu jest dobrze, pani zadowolona, za 2 tygodnie ostatnia wizyta mam powtórzyć Hbca1 i glukozę na czczo, dalej dieta. Dostałam skierowanie do okulisty ponoć trzeba zbadać wzrok przed porodem przy cukrzycy.
    Po porodzie mam się już nie kluc po 6 tygodniach powtórzyć glukozę uff :)
    Aaa i dostałam komplement tekst: pani nie chodzi głodna bo z każdą wizytą przychodzi pani coraz szczuplejsza ;) miło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:46

ÓptimusPrime, lkc, natasza82, mada_lena, Rybka Nemo, Marzena27, Milaszka, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POLA POWODZENIA!!!! KCIUKI TRZYMAM!

Optimus brzusio piękny :) mam nadzieje ze sie z lekarzem ugadasz co do porodu i bedzie wszystko ok przy twojej wadzie serduszka.

Caska super napis,zdolna kobieta z Ciebie :)

Milaszka piekny pokoik.

Ja woriclam ze spaceru z psem ,juz pizga zmarzlam jak cholera pije herbate.

wczesniej znowu bylam na zakupach i znowu kupilam...kozaki...szare...hmmm trzeba znowu torebke dobrac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:50

Agusia ;), ÓptimusPrime, lkc, Rybka Nemo, Milaszka, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zimno u mnie -1 brr mój biedny synek siedzi w ciepłym brzuszku a zaraz wyrodna matka wypchnie go na to zimno, piję herbatkę w kuchni ale zaraz odpalam kocing :)

AgataP, ÓptimusPrime, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi cieplo ;)
    Nawet jak jest zimno... moj Maluszek mnie grzeje ;)

AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki!!
    Jacie jaka ma glupawke, mam nadzieje ze to nie przedporodowa;p.
    Dzis rano moja nowka sztuka sony xperia sie spsula..zostawilam ja w lozku, poszlam do kuchni, wracam posciele sciagniete i ciocia pranie wstawila.
    Godzine pozniej sie skaplam ze kom ni ma, to chodze i szukam.przypomnialo mi sie ze wuja cos przeżywal , ze chyba pralka sie psuje bo cos stukalo jak sie pralo... to ja biegiem do pralki jak sie pranie skonczylo. i komoresia poszla sie j....c. swiezo wyprana;p.
    znalazlam strone serwisu co sie szczyci ze z kazda forma zwodowania moje ajfona se poradzi. wzielam kuzyna pod pache i dygamy. na diagnoze czy sie da ratowac kom mam czekac do pol tyg. z radosci;p poszlismy na kawe i do lumpa. w tramwaju Mlody siare robil i na glos gadal: prosze panstwa, zona zaraz rodzi, prosze ustapic miejsca, Kochanie rozepnij plaszcz, bo nie widac ze to juz 9 miesiac, myslalam ze sie zakrztusze ze smiechu, Mlody jest o 13 lat mlodszy...cos chcialam dodac ale mi sie zapomnialo.. ach ten ciazowy mozg hehe.

Agusia ;), lkc, lkc, Amnezja, AgataP, anusiaa90, Dotty84, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Ninusia, xpatiiix3, mada_lena, Agata92, Rybka Nemo, Milaszka, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka sliczny pokoik.. a fiolet na scianach prawie jak na stronie belly ;)

Milaszka lubi tę wiadomość

‹‹ 1748 1749 1750 1751 1752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ