X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,a nie ma u Was gin-polaka?Zawsze to inaczej pewnie by wygladalo,chociaz nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agatko,a nie ma u Was gin-polaka?Zawsze to inaczej pewnie by wygladalo,chociaz nie wiem...

bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.

polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w Polsce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:08

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na usg dzis powiedziała ze wod mam dużo i duży brzuch przez to i tak mocno ruchy.
    aleee:D powoli odchodzi mi czop juhuu zawsze jakiś postęp.

W gratisie wepchnelam w siebie dużą ilość pizzy - mogę rodzic :D

ÓptimusPrime, AgataP, natasza82, Amnezja, Marzena27, Rybka Nemo, lkc, FK81, xpatiiix3, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • CookieCookie Znajoma

Wysłany: 24 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak tylko szybciutko chciałam powiedzieć, że za każdą z Was z osobna trzymam kciuki!
    Oraz, że o 10:35 urodził się Antoni :) 37tc1d, 3100g i 52cm:))
    Wstawię zdjęcie niedługo.
    Niespodzianka, bo jeszcze wczoraj byłam na wizycie u mojego gina i nic a nic nie wskazywało na to, że Skarbowi spieszy się do nas.
    Na Inflanckiej byłam po 7 z 3cm rozwarcia, a o 10:35 już urodzilam Antka siłami natury. Kochane, boli jak cholera, ale od razu sie zapomina.
    Buziaki.

Mag.1990, AgataP, Isia14, ÓptimusPrime, ewelina_d, Mamadomina, e_v_e, Amnezja, natasza82, KUNIAK, anusiaa90, mada_lena, Marzena27, sisiiii, karmelek, misiaczk25, Lafar_ra, Milaszka, kittykate, Paju, Nata, Rybka Nemo, Madlen222, lkc, ap1526, Lavendula, santoocha, Dotty84, FK81, Asiaa1201, Viviana, Agata92, Agusia ;), xpatiiix3, blue00, Maga31, Evik, Fidelissa, kasiakra, Ninusia lubią tę wiadomość

ckaigywl60jihsii.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa gratulacje!:D

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie,gratulacje serdeczne!
    Zdrowka dla Was!!!

Agatko, calm down ;-)

• Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie, gratulacje! Wreszcie mamy ponad 3kg maluszka! Dużo zdrowia dla Was <3 Czekamy na fotkę Antosia :)

ÓptimusPrime, Dotty84 lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie ale expres gratulacje:) :) skurcze nadal ale nie mocne to ide spac bo moj sie nerwowy robi i chce jechac a ja nie ja czekam na rozwoj sprawy dobranoc kangurki

natasza82, AgataP, ÓptimusPrime, Amnezja, mada_lena, Marzena27, karmelek, Rybka Nemo, lkc, santoocha lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie gratulacje :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje! Kobieta - błyskawica w 3 godz. :) WOW :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje!! :) Teraz takie dobre wiadomości są na wagę złota :) Od razu lepiej :)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratuluje!!
    Normalnie poezja, migrena i rzygam jak kot. zgrzeszylam dzisiaj ta kawa, teraz trybie, czy rzygam z migreny, czy to moze ten rzyg o ktorym ordynator mowil, ze jak bedzie to do szpitala wracac.. tylko ze ja kutwa wiem co bedzie. na porod sie nie zanosi, a znow mnie beda tam tydzien trzymac. kuzynka poleciala po apap. Poczekam, zobacze moze przejdzie. smutno mi ze nie ma w tym momencie przy mnie faceta z jajami, ktory by powiedzial, nic sie Kotek nie martw, jedziemy do szpitala i koniec, bedzie dobrze..do mojego nawet nie dzwonie bo wiem , co uslysze:nie wymyslaj znowu, nic ci nie jest, wez sie w garsc bo syna mi denerwujesz:(.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje !! Zdrówka dla Ciebie i Antosia :*

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,trzymaj sie tam!!!Moze jednak warto do szpitala?...pod opieke???trzymam kciuki

FK81 lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.

polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w Polsce
    e tam tak nie narzekaj nu nu

jest super dr Dybkowski w dub i medicus-dr Jakubow, Dec , Antepowicz

w limerick ok gina brak
    bo p Brzozowski za wizyte 5min w tym ubranie/rozebranie, 30sec przy biurku i scan 1min kasuje 100e

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optimus poczekam, jak nie przejdzie tak zrobie. w sumie co ja sie boje, 2 tyg tam spedzilam, starzy znajomi;p.

ÓptimusPrime, AgataP, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    optimus poczekam, jak nie przejdzie tak zrobie. w sumie co ja sie boje, 2 tyg tam spedzilam, starzy znajomi;p.

jedz jedz FK jak nie przejdzie.

FK81 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie alez niespodzianka :) gratulacje!! Bardzo fajnie ze poszlo wam tak gladko i szybko :) dobrze sie takie rzeczy czyta :)

Fk uwazaj na siebie!! Moze to faktycznie falszywy alarm?! Masz cisnieniomierz? Mize warto po tej kawie sprawdzic cisnienie??

Mamadomina jak by co to dawaj nam koniecznie znac!! I trzymamy kciuki!! Ja mialam dzis skurcze co 7minut to chyba z wrazenia po wizycie, ale po prysznicu narazie sie rozeszly!
    I dobrze bo jutro mamy zorganizowac urodziny synka! :)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie,zaczely mi sie strasznie rozdwajac koncowki wlosow i jak teraz zlapie to mi sie rozdwajaja az po korzen... :-( a myslalam,ze mi sie upiecze z wlosami...juz mi tak ladnie odrosly...
    trzeba bedzie rach ciach ciach po porodzie...bo i tak wypadna... :-(

‹‹ 1750 1751 1752 1753 1754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ