Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Agatko,a nie ma u Was gin-polaka?Zawsze to inaczej pewnie by wygladalo,chociaz nie wiem...
bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.
polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w PolsceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:08
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Mi na usg dzis powiedziała ze wod mam dużo i duży brzuch przez to i tak mocno ruchy.
aleee:D powoli odchodzi mi czop juhuu zawsze jakiś postęp.
W gratisie wepchnelam w siebie dużą ilość pizzy - mogę rodzicÓptimusPrime, AgataP, natasza82, Amnezja, Marzena27, Rybka Nemo, lkc, FK81, xpatiiix3, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja tak tylko szybciutko chciałam powiedzieć, że za każdą z Was z osobna trzymam kciuki!
Oraz, że o 10:35 urodził się Antoni37tc1d, 3100g i 52cm:))
Wstawię zdjęcie niedługo.
Niespodzianka, bo jeszcze wczoraj byłam na wizycie u mojego gina i nic a nic nie wskazywało na to, że Skarbowi spieszy się do nas.
Na Inflanckiej byłam po 7 z 3cm rozwarcia, a o 10:35 już urodzilam Antka siłami natury. Kochane, boli jak cholera, ale od razu sie zapomina.
Buziaki.Mag.1990, AgataP, Isia14, ÓptimusPrime, ewelina_d, Mamadomina, e_v_e, Amnezja, natasza82, KUNIAK, anusiaa90, mada_lena, Marzena27, sisiiii, karmelek, misiaczk25, Lafar_ra, Milaszka, kittykate, Paju, Nata, Rybka Nemo, Madlen222, lkc, ap1526, Lavendula, santoocha, Dotty84, FK81, Asiaa1201, Viviana, Agata92, Agusia ;), xpatiiix3, blue00, Maga31, Evik, Fidelissa, kasiakra, Ninusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cookie ale expres gratulacje:)
skurcze nadal ale nie mocne to ide spac bo moj sie nerwowy robi i chce jechac a ja nie ja czekam na rozwoj sprawy dobranoc kangurki
natasza82, AgataP, ÓptimusPrime, Amnezja, mada_lena, Marzena27, karmelek, Rybka Nemo, lkc, santoocha lubią tę wiadomość
-
Cookie gratuluje!!
Normalnie poezja, migrena i rzygam jak kot. zgrzeszylam dzisiaj ta kawa, teraz trybie, czy rzygam z migreny, czy to moze ten rzyg o ktorym ordynator mowil, ze jak bedzie to do szpitala wracac.. tylko ze ja kutwa wiem co bedzie. na porod sie nie zanosi, a znow mnie beda tam tydzien trzymac. kuzynka poleciala po apap. Poczekam, zobacze moze przejdzie. smutno mi ze nie ma w tym momencie przy mnie faceta z jajami, ktory by powiedzial, nic sie Kotek nie martw, jedziemy do szpitala i koniec, bedzie dobrze..do mojego nawet nie dzwonie bo wiem , co uslysze:nie wymyslaj znowu, nic ci nie jest, wez sie w garsc bo syna mi denerwujesz:(. -
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.
polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w Polsce
jest super dr Dybkowski w dub i medicus-dr Jakubow, Dec , Antepowicz
w limerick ok gina brak
bo p Brzozowski za wizyte 5min w tym ubranie/rozebranie, 30sec przy biurku i scan 1min kasuje 100e -
nick nieaktualny
-
Cookie alez niespodzianka
gratulacje!! Bardzo fajnie ze poszlo wam tak gladko i szybko
dobrze sie takie rzeczy czyta
Fk uwazaj na siebie!! Moze to faktycznie falszywy alarm?! Masz cisnieniomierz? Mize warto po tej kawie sprawdzic cisnienie??
Mamadomina jak by co to dawaj nam koniecznie znac!! I trzymamy kciuki!! Ja mialam dzis skurcze co 7minut to chyba z wrazenia po wizycie, ale po prysznicu narazie sie rozeszly!
I dobrze bo jutro mamy zorganizowac urodziny synka!AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie,zaczely mi sie strasznie rozdwajac koncowki wlosow i jak teraz zlapie to mi sie rozdwajaja az po korzen...
a myslalam,ze mi sie upiecze z wlosami...juz mi tak ladnie odrosly...
trzeba bedzie rach ciach ciach po porodzie...bo i tak wypadna...