Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,a nie ma u Was gin-polaka?Zawsze to inaczej pewnie by wygladalo,chociaz nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agatko,a nie ma u Was gin-polaka?Zawsze to inaczej pewnie by wygladalo,chociaz nie wiem...

bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.

polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w Polsce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:08

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na usg dzis powiedziała ze wod mam dużo i duży brzuch przez to i tak mocno ruchy.
    aleee:D powoli odchodzi mi czop juhuu zawsze jakiś postęp.

W gratisie wepchnelam w siebie dużą ilość pizzy - mogę rodzic :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, natasza82, Amnezja, Marzena27, Rybka Nemo, lkc, FK81, xpatiiix3, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • CookieCookie Znajoma

Wysłany: 24 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak tylko szybciutko chciałam powiedzieć, że za każdą z Was z osobna trzymam kciuki!
    Oraz, że o 10:35 urodził się Antoni :) 37tc1d, 3100g i 52cm:))
    Wstawię zdjęcie niedługo.
    Niespodzianka, bo jeszcze wczoraj byłam na wizycie u mojego gina i nic a nic nie wskazywało na to, że Skarbowi spieszy się do nas.
    Na Inflanckiej byłam po 7 z 3cm rozwarcia, a o 10:35 już urodzilam Antka siłami natury. Kochane, boli jak cholera, ale od razu sie zapomina.
    Buziaki.

Mag.1990, nick nieaktualny, Isia14, nick nieaktualny, ewelina_d, Mamadomina, e_v_e, Amnezja, natasza82, KUNIAK, anusiaa90, mada_lena, Marzena27, sisiiii, karmelek, misiaczk25, Lafar_ra, nick nieaktualny, kittykate, Paju, Nata, Rybka Nemo, Madlen222, lkc, ap1526, Lavendula, santoocha, Dotty84, FK81, Asiaa1201, Viviana, Agata92, Agusia ;), xpatiiix3, nick nieaktualny, Maga31, Evik, Fidelissa, kasiakra, Ninusia lubią tę wiadomość

ckaigywl60jihsii.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa gratulacje!:D

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie,gratulacje serdeczne!
    Zdrowka dla Was!!!

Agatko, calm down ;-)

• Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie, gratulacje! Wreszcie mamy ponad 3kg maluszka! Dużo zdrowia dla Was <3 Czekamy na fotkę Antosia :)

nick nieaktualny, Dotty84 lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie ale expres gratulacje:) :) skurcze nadal ale nie mocne to ide spac bo moj sie nerwowy robi i chce jechac a ja nie ja czekam na rozwoj sprawy dobranoc kangurki

natasza82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amnezja, mada_lena, Marzena27, karmelek, Rybka Nemo, lkc, santoocha lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie gratulacje :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje! Kobieta - błyskawica w 3 godz. :) WOW :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje!! :) Teraz takie dobre wiadomości są na wagę złota :) Od razu lepiej :)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratuluje!!
    Normalnie poezja, migrena i rzygam jak kot. zgrzeszylam dzisiaj ta kawa, teraz trybie, czy rzygam z migreny, czy to moze ten rzyg o ktorym ordynator mowil, ze jak bedzie to do szpitala wracac.. tylko ze ja kutwa wiem co bedzie. na porod sie nie zanosi, a znow mnie beda tam tydzien trzymac. kuzynka poleciala po apap. Poczekam, zobacze moze przejdzie. smutno mi ze nie ma w tym momencie przy mnie faceta z jajami, ktory by powiedzial, nic sie Kotek nie martw, jedziemy do szpitala i koniec, bedzie dobrze..do mojego nawet nie dzwonie bo wiem , co uslysze:nie wymyslaj znowu, nic ci nie jest, wez sie w garsc bo syna mi denerwujesz:(.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratulacje !! Zdrówka dla Ciebie i Antosia :*

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk,trzymaj sie tam!!!Moze jednak warto do szpitala?...pod opieke???trzymam kciuki

FK81 lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    bron Boze przed ginem(jakimkolwiek DR) polakiem w Irlandii ...uwierz mi na slowo,jedna prawie mnie do grobu wpedzila rakiem piersi(ktorego nie umiala zdiagnozowac)..a niemka mnie uratowala,jej sie trzymam choc cholera z niej droga.

polscy lekarze w Irlandii to zupelnie inny gatunek lekarzy...niz Ci polscy w Polsce
    e tam tak nie narzekaj nu nu

jest super dr Dybkowski w dub i medicus-dr Jakubow, Dec , Antepowicz

w limerick ok gina brak
    bo p Brzozowski za wizyte 5min w tym ubranie/rozebranie, 30sec przy biurku i scan 1min kasuje 100e

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optimus poczekam, jak nie przejdzie tak zrobie. w sumie co ja sie boje, 2 tyg tam spedzilam, starzy znajomi;p.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    optimus poczekam, jak nie przejdzie tak zrobie. w sumie co ja sie boje, 2 tyg tam spedzilam, starzy znajomi;p.

jedz jedz FK jak nie przejdzie.

FK81 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie alez niespodzianka :) gratulacje!! Bardzo fajnie ze poszlo wam tak gladko i szybko :) dobrze sie takie rzeczy czyta :)

Fk uwazaj na siebie!! Moze to faktycznie falszywy alarm?! Masz cisnieniomierz? Mize warto po tej kawie sprawdzic cisnienie??

Mamadomina jak by co to dawaj nam koniecznie znac!! I trzymamy kciuki!! Ja mialam dzis skurcze co 7minut to chyba z wrazenia po wizycie, ale po prysznicu narazie sie rozeszly!
    I dobrze bo jutro mamy zorganizowac urodziny synka! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie,zaczely mi sie strasznie rozdwajac koncowki wlosow i jak teraz zlapie to mi sie rozdwajaja az po korzen... :-( a myslalam,ze mi sie upiecze z wlosami...juz mi tak ladnie odrosly...
    trzeba bedzie rach ciach ciach po porodzie...bo i tak wypadna... :-(

‹‹ 1750 1751 1752 1753 1754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ