Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve u mnie praktycznie pokryła sie z ostatnim USG 2800
Kurcze moja Hanię chyba brzuszek pobolewa.... Pręży sie, napina i popłakuje chwilke a za słyszę bąka. Mam wrazenie, ze ten Nenatal pro jutra jest mega ciężkostrawny. Dobrze, ze juz sie kończy ta puszka zejdziemy na lżejsze mleko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 17:51
-
Jestem na chwile. Tobiaszek ma ponad 50 cm i 3060 wagi. Wzięli go odrazu na oiom, ale mówią, że stan dobry. Bedzie długo bo wszystkie badania Będą itd ,ale przy cc nie doszły złamania. Jestem najszczesliwsza obojętnie co by nie bylo
zupaztytki, KUNIAK, AgataP, izia, natasza82, Viviana, sisiiii, e_v_e, Amnezja, Lafar_ra, misiaczk25, Mag.1990, ÓptimusPrime, Milaszka, Marzena27, ChciałabymJuż, niecierpliwa21, xpatiiix3, Agata92, Agusia ;), lkc, Maga31, anusiaa90, karmelek, Florentine, Dotty84, FK81, Limerikowo, Paju, Rybka Nemo, Lavendula, Madlen222, Mamadomina, Fidelissa, ap1526, Ninusia, Isia14 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnywrociłam na forum...sytuacja emergency byla.hippis takie ma wicie gniazda ze lustro pobil...hmm pekło tylko i nadal wisi ale cos musze z tym zrobic,nie wiem naklejke jakas walnac...zobaczymy,wcale zla nie jestem ...dziwne...pewnie instynkt macierzynski bo nawet mi go szkoda...tak sie stara...
no ja mam na wadze wiecej o 6 kg,bylo 59 jest 65,ale rece nogi itp ten sam rozmiar z tym ze ja cwicze Crossfit nadal przez cala ciaze(czyli sztanga pompki itp) do tego cardio na rowerku stacjonarnym przez 45 min co drugi dzien ale lekarz pozwolil wiec nie widzialam powodu zeby zmieniac tryb zycia w ciazy bo bym zwariowala inaczej.Strasznie sie balam starcic mojeg bicepsa ...smieszne ale prawdziwe.. niestety jestem uzaleniona do sportu i silowni....i od picia wina..ale to sobie odpuscilam w ciazy afkorsha!
co do wygladu to moj hippis raczej nie przywiazuje wielkiej wagi to tego...hippis to idealista,jak pisalam wczesniej to ja jestem fanatykiem ruchu i sportu a hippis to raczej domator i ze sportem nic wspolnego nie ma kocha restaurowac stare auta i czyni go to szczesliwym,nigdy mi nie powiedzial ze bal sie ze sie zmnienie w ciazy z wygladu on tak podchodzi do tego ze dla niego nawet gdybym 100kg na plusie miala i z twarzy podobna do nikogo innego niz shrek byla to i tak by mi nic nie powedzial..taki typ...pacyfista czasem az zbyt spokojny ale coz...nie zmienie go ,nie mam zamiaru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 18:10
Maga31, lkc, Madlen222, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Eve u mnie praktycznie pokryła sie z ostatnim USG 2800
Kurcze moja Hanię chyba brzuszek pobolewa.... Pręży sie, napina i popłakuje chwilke a za słyszę bąka. Mam wrazenie, ze ten Nenatal pro jutra jest mega ciężkostrawny. Dobrze, ze juz sie kończy ta puszka zejdziemy na lżejsze mleko.
mada_lena a przepajasz ją? mnie uczyli że dziecko w ciągu całego dnia ma wypić przynajmniej tyle ile jest w stanie zjeść na raz ml mleka - czyli jak jada np.80 ml mleka na raz to powino w ciągu calego dnia wypić 80 ml wody czy herbatki - oczywiście nie naraz ale w ciągu całego dnia.. mówię o karmieniu mm - fajne są herbatki z humany - no i zawsze możesz dorzucić jakiś probiotyk np. dicoflor 30 w kropelkach czy biogaję - nie zaszkodzą mogą tylko pomóc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny