Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KUNIAK wrote:Hehe poczułam sie co najmniej jakby mi trąd wykryli;/
Oczywiście wyczytałam w necie jakie to niebezpieczne dla maluszka
Tez miałam pierwsze takie odczucie jak odebrałam wynik i był pozytywnyale poczytałam, dziewczyny na forum napisały, pani doktor potwierdziła ze to nic takiego strasznego i nie ma się co nakręcac
KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:A skull
nie da sie, w salonie mam tematyke afrykanska maski,zyrafy itp...albo cos z jackiem danielsem bo tez tego pelno mam w salonie...szukam po necie narazie i nic fajnego ni ma.. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 18:25
-
Alka super wieści, fajnie, że się odezwałaś i ze Ty i Tobiaszek macie zapewnioną opiekę, będzie dobrze musi być i kropka
Kuniak ja będę miała pobieranego za tydzień, ale tak jak piszą dziewczyny nic strasznego, mój gin już wcześniej mnie uprzedzał, że jak wyjdzie pozytyw, żeby się nie zamartwiaća znając mój fart na pewno wyjdzie
KUNIAK, lkc lubią tę wiadomość
-
Mag.1990 wrote:Tez miałam pierwsze takie odczucie jak odebrałam wynik i był pozytywny
ale poczytałam, dziewczyny na forum napisały, pani doktor potwierdziła ze to nic takiego strasznego i nie ma się co nakręcac
Miałam identyczne uczucia... Ale nie ma co sie zamartwiać! Damy radę!Olla lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:7.11. Jutro mam wizytę u swojego lekarza.Ale będzie zaskoczona jak mnie zobaczy
Niecierpliwa,zwolnij trochę przed porodem.
Też bym chciała wtedy rodzić, może się udamy od 5.11 zaczynamy ostro pracować nad sprowadzaniem Kondzia na świat bedzie równo 37+0
Zwolnię po porodzie, wtedy będę usadzona z małym w domku.sisiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvi, 3dni.
Amnezjo, 7.11 urodzila sie Maria Curie Sklodowska
Agata, zawsze moze byc naklejka z podobizna Twoja I hippisa I podpis -malpki Afrykanskie Pochodzenia PolskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:17
Marzena27, Amnezja lubią tę wiadomość