Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym kolanem to moze jakis dobry znak?
do tej pory nieodkryty... ze to juz niedlugo...
ja mialam tez sterydy dla dziecka na pluca..tez w 4 litery tyle, ze 4 zastrzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:52
natasza82 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nata1987 wrote:Ja kupiłam ale tylko dlatego że moja siostra wysłała mi link z bloga jednej dziewczyny. Zaraz go poszukam. Przekonało mnie to totalnie do zakupu.
O byloby super jakbys znalazlachetnie poczytam o tym wiecej! ☺️ dzieki!
Gdybym juz miala kupiwac to chyba poszukam uzywanego raczej...
Tez sie boje tego gbs ale jak mowicie ze antybiotyk przy porodzie zalatwia sprawe to nie bede sie az tak schizowac... -
nick nieaktualnyKuniak, osobiście na wysoką liczbę leukocytów bardzo pomaga mi naturalny, 100%-owy sok z żurawiny (bez dodatków, do kupienia w almie, aptece, czasami w innych sklepach). Rozcieńczam go z wodą i leukocyty giną
w I i na początku II trymestru miałam problem z moczem, ale odkąd piję żurawinkę (codziennie odrobina soku rozcieńczona z wodą), wyniki mam super. I oby tak już zostało.
sisiiii lubi tę wiadomość
-
A ja miałam dostać ale jednak zdecydował ginek prywatny, żeby nie ma potrzeby, całe szczęście ,że mała miała już wykształcone te płucka jak się urodziła
Ciekawe jak Pola i Jula tez się nie odzywa pisalam do niej z rana i nic.. ;/ no ale cóż czekam na odzew dalej nie będę napadać
A jutro. 10.30 wizyta po wizycie upust krwi u malej na bilirubina i morfologię, potem o 11 położna obok pokoju pobrań ma gabinecie wiec wszystko w jednym miejscu
A która Anetka zaproszenie do tabelki wysłała.?
A co jeszcze do wagi dziewczynie z sali na poporodowym oszacowali dzień przed porodem 4300 a urodziła 5050 64cm bodajze i sama bez nacięcia nawet i tylko parę szwów ,bo troszkę pękłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:56
sisiiii, Marzena27, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Co do bóli odcinek piersiowy boli ,że momentami ruszyć się nie mogę i boli jak oddycham.. A i biodro lewe kuuuuźwa posrać się czasami idzie ,bo aż kuleje jak wracam z dłuższego spaceru, emm a raczej to włókę za sobą lewą nogę... ;/ więc nie pocieszam Was ,że nic nie boli po porodzie, ale to trzeba rozchodzić i przechodzi jak się już przestawimy na tryb normalny z ciążowego i poodginamy w dobrą stronę ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 20:03
Livia
Nela
Marcel
-
http://makoweczki.pl/bezdech/
Znalazłam! Jeśli ktoś sie zastanawia czy kupić monitor odechu to polecam przeczytaćja kupiłam bo uważam że wolę nie kupić Kubie np. Bujaczka czy innego gażetu...a zainwestować w coś co moze uratować mu życie
Amnezja lubi tę wiadomość
-
My nadal na pato
Mieliśmy mieć dziś usg i decyzje Ale lekarz zmienił zdanie...
Bo na dzień dzisiejszy granica błędu pomiaru jest większa niż możliwy przyrost. Szkoda, że w czwartek mi naobiecywal bo mam dziś doła jak stąd do Kanady.
Mam wyjść w środę na pewno jeśli Mały nie spadnie z obecnego centyla bo jest na minimum. Niby będzie usg (dziwne że 2dni zrobią różnice)
lekarz powiedział że jakby co wrócę..
A jeśli spadnie to nie wychodzę bo to wina lozyska prawdopodobnie.. Ale nie dopytalam co wtedy bo już dość Jestem załamana ze czekaja mnie jeszcze tu prawie 3 dni!!!
Mi się wydaje że wtedy będą rozwiązywać ciążę, ale ja się nie znam.
Może któraś z Was jest mądrzejsza i mi powie?
Teraz tak myślę po nadrobieniu was ze mieszkając w Szwecji, Irlandii czy Norwegii nawet byśmy nie wiedzieli ze mały jest mały.. eh.
Bym nie była nadgorliwa i nie poszła na następne usg 2 tyg po poprzednim to też by było inaczej.
I pytanie teraz.
Ile Wasze maluchy wazyly w 37+5?
Mój 2600 niby. Ma któraś podobna wagę? Czy serio tylko on jest taki mały?nata1987, lkc lubią tę wiadomość
-
Monitor posiadam. Respisense jakos tak.,.pobudza do oddechu wibracja.
Sterydy dodupnie. Bolalo. Ale gorzej bolała oxy dodupna a w pierwszej dobie dostałam w udo, no bo sie nie ruszysz na bok za bardzo
Odczyn do dzis...twarde plus siniaknatasza82 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam Angel Care. Obydwie firmy ponoć są ok. Kupiłam taki tradycyjny pod materacyk. Ale zastanawiałam sie czy nie kupić takiego dopinanego do pieluszki, mozna go używać wszędzie. A słyszałyscie o Woombie?? To taki cud otulaczek w ktorym ma przespać do 8h, jak sie sprawdzi to bedą to najlepiej zainwestowane pieniądze