Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus a takie cos? http://www.amazon.co.uk/Footballer-Board-board-Novelty-Soccer/dp/B00HRC9X6G
Mam drukarniw niedaleko taka osiedlowa,zapytam jutro mailem,czy mi zrobia z mojego projektu i za ileAgataP lubi tę wiadomość
-
Podłoga zrobiona
listwy przykręcone
szafa z Ikea przywieziona
poprane
większość poprasowana
rzeczy do torby względnie przygotowane - jeszcze nie spakowane.
jutro skręcamy szafy, wizyta u endo, może jakiś fryzjer, bo wyglądam jak zarośnięty stwór, i po włóczkę, żeby Pyzie jakąś czapkę zimową udziergać , bo w sklepach same duże.
uffff,
koleżanka zgaga wpadła z wizytąMilaszka, Paju, AgataP, ÓptimusPrime, sisiiii, Agusia ;), anusiaa90, lkc, Maga31, Fidelissa, ChciałabymJuż, Mag.1990, Marzena27, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Paju wrote:moj tez zawsze byl wagowo mlodszy.. i moj lekarz nic zlego w tym nie widzial.. a e zachorowal poszlam do innego i panika...
jutro na obchodzie mam im pokazac wszystkie usg.. moze przestana sie spinaczupaztytki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:
Ejjjj wiecie co znalazlam naklejke do auta w stylu baby on board ale jaką ...swietna jest ...juz kupilamswiruska matka ze mnie
Sie moja Ninja bedzie cieszyc jak juz sie czytac nauczy ha
Hahasuper to! Szalona
AgataP lubi tę wiadomość
-
e_v_e wrote:Ja na twoim miejscu bym poszła do tego lekarza co zawsze chodziłaś on młodego zna i wie jak przybierał i jaki był inni to od razu nie wiadomo jak panikuja przeciez mamy jeszcze 2 tygodnie a młodzi przybierają wiec moze nawet ok 3kg beda mieli
eve poszlabym ale on nie przyjmuje juz bo ma raka.. i juz prawdopodobnie nie wroci do pracy wcale.. -
Mój Pierworodny urodzony na przełomie 38/39 tc zawsze mniejszy niż wynikało z usg miał 3050 g i 50 cm. A teraz zawsze wychodzi większy i aż jestem ciekawa jaki się urodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:15
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Hehe a u mnie z kolei kolezanka jedna urodziła 2800 druga 2700 i obie 41 tydzień
i nikt nic n mówił tylko ta kretynka co 2700 to idiotka jarała jak smok cala ciążę i mała niedotleniona się urodziła, bo łożysko juz zwapnienia miało aż i słabo odzywialo małą..
Martwie sie co z Julą.. Jak jutro nie odp to zadzwonie, tyle ,ze nie bardzo chce ją napadać i tak wymeczona juz jest biedulka...
Lece w kimono zaraz tylko przewijanko i karmienie
Kolorowych ;**
Ps. Agatko świetna naklejkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:30
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nata1987 wrote:Kupiłam Angel Care. Obydwie firmy ponoć są ok. Kupiłam taki tradycyjny pod materacyk. Ale zastanawiałam sie czy nie kupić takiego dopinanego do pieluszki, mozna go używać wszędzie. A słyszałyscie o Woombie?? To taki cud otulaczek w ktorym ma przespać do 8h, jak sie sprawdzi to bedą to najlepiej zainwestowane pieniądze
-
Fidelissa wrote:Tez sie zastanawiamy nad Snuzą.
Zamawiasz przez internet? Taniej wychodzi niż w Polsce? Czy od znajomych?
Teraz kosztuje ok. 360zl chyba?
A jako, że Snuza to jedyne co znalazłam na stronach UK co jest tańsze tam, niż w Polsce (zakładając wysyłkę do UK, nie do Polski), to poprosiliśmy o detektor:
http://www.littlepumpkin.co.uk/snuza-hero-baby-breathing-monitor
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ja kupiłam otulaczek za 39 zł z motherhood z bawełny. Mam nadzieje, ze zadziała. Trochę mnie niepokoił zamek w wombie.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Paju, mój lekarz jak mierzył moją Hanię w odstępie 2tygodniowym ostatnio, ale na innym sprzęcie, to zdębiałam - noga krótsza (?!) i w ogóle z wymiarów raptem 100 gr do przodu. Ja się przejęłam, a on nie. Powiedział, że różne pomiary to normalna, że to tylko szacunki, że póki łożysko i przepływy w pępowinie są OK, tzn. że dziecku nic nie grozi i bierze sobie pożywienia tyle, ile potrzebuje.
w 34+4 było 2500, a w 36+5 było 2600 -
Fidelissa wrote:Ja kupiłam otulaczek za 39 zł z motherhood z bawełny. Mam nadzieje, ze zadziała. Trochę mnie niepokoił zamek w wombie.
Wiem, dziecko wyglada w nim śmiesznie tylko główka wystajezobaczymy jak sie nie sprawdzi lub bedzie mi sie wydawało że małemu sie nie podoba w nim lub tak jak mówisz zamek bedzie budził moje zaniepokojenie to napewno nie będę używać. Skusiłam sie czytając wiele pozytywnych opini. A że ja KOCHAM spać to nie mogłam się nie skusić.
Odnośnie monitora to może nie jest to najtańszy wydatek ale bedzie służył (mam nadzieje) na lata.