X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana <3 GRATULACJE <3 dużo zdrówka, wracaj do sił i czekamy na zdjęcie Małej

Viviana lubi tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam znieczulenie ogólne bo mam problem z kręgosłupem w części lędźwiowo krzyzowej oraz problemy neurologiczne w tym miejscu i tak wyszło.
    Mala pocumkala piersc potulila i badaja ją oraz dogrzewaja. Ja odpoczywam. Późnym wieczorem pionizacja.
    Dziękujemy zw gratuluje. Teraz czekam na kolejne dzieciaczki.

Isia14, ap1526, ChciałabymJuż, karmelek, natasza82, Agusia ;), sisiiii, ÓptimusPrime, Amnezja, KUNIAK, Milaszka, zupaztytki, lkc, Agata92, xpatiiix3, Lafar_ra, Marzena27, Rybka Nemo, mada_lena, Fidelissa, caterina, FK81, anusiaa90, Dorotucha lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Viv kochana gratuluję, dużo zdrówka dla Was obu :) pętlą się nie przejmuj, sama jestem takim dzieckiem, nie ma to żadnego wpływu :)

Ja padłam usnęłam, przemęczyłam się dziś :(

Nooo ja też padłam, usnęłam już drugi raz, przemęczyłam się dziś .. tym.. siedzeniem :D

Vivianka GRATULACJE Skarbie :) dzielne dziewczyny! :)

Pati trzymamy kciuki, żeby było jak najlepiej dla Was :)

Agusia ;), Milaszka, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivanka gratulacje! Super ze wszystko ok.

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana gratulacje :-)

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    jak juz wpadne z bolami do mojego szpitala to tam kazda polozna bedzie moja,nie beda mialy wyjscia :P przeciez bede miala kose zeby je dyscyplinowac :)

w sumie to fajnie macie z tymi poloznymi,ja to loteria na ktora trafie,na mila czy na jedze...hmmm kosa moze sie przydac :P

Fajnie, fajnie mamy, ino zapłacic trzeba :D Lekko nie ma :P

AgataP lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana gratulacje!!!!!:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv gratulacje!! :) fantastyczna wiadomosc!! Duzo zdrowka dla was!
    Az zazdroszcze tym mama rozpakowanym :) ja ciagle odliczam dni..

Pati zdrowka dla malej!!

natasza82, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Isia14 Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, serdecznie gratuluję, tyle niepewności i w końcu happy end, masz swoją Maleńką przy sobie <3 Dużo zdrowia dla Was!

Pati, współczuję strasznie, może nic z tego nie wyjdzie...ech te maluszki...zdrowe bądźcie nasze listopadowe dzieciaczki! A babę w labie bym zamordowała, no!

No i spojrzałam na listę a tam już 16 "listopadowych" Maleństw <3 Ale się cieszę, już niedługo na całą resztę przyjdzie pora!

Ja właśnie zrobiłam sobie sushi <3 ach, uwielbiam!

Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba trzeba napisać feedback dla BellyBestFriend - w kalendarzu zaznaczyli akcję "SPAKUJ TORBĘ" w terminie 36t6d...hmmm, patrząc na listopadówki, to większość by nie zdążyła hihihih

Viviana, Agusia ;), natasza82, ÓptimusPrime, Amnezja, ewelina_d, lkc, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Rybka Nemo, Fidelissa, ap1526 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli szybciutko ta pionizacja po CC. Ja myslalam ze trzeba leżeć z 12 godzin albo i więcej.

Odpoczywaj Viv i zbieraj siły dla malej:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:14

r5bup6u.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv gratulacje!!! Czekamy na zdjęcia córci

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nata1987 ja bede zadowolona jak po prostu urodze,nie wazne gdzie nie wazne jak,byle juz Ninja wyszla...uwierz mi bede zadowolona...

mecze sie juz niesamowicie na te koncowke.

ap1526 lubi tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Chyba trzeba napisać feedback dla BellyBestFriend - w kalendarzu zaznaczyli akcję "SPAKUJ TORBĘ" w terminie 36t6d...hmmm, patrząc na listopadówki, to większość by nie zdążyła hihihih

Hehe dobre ja miałam zamiar właśnie się pakować w 36+6, ale chyba zrobię to od razu po poniedziałkowej wizycie :)

Dotty84, natasza82 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana congratulations ;) ;) ;) niech mala rosnie zdrowo, a Ty szybko wracaj do siebie :)

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa, zaraz mam spotkanie z położną i muszę zapytać o zamiennik tej szczepionki co podają w pierwszej dobie... Pamiętacie jak ona się nazywa? I jak nazywa się ten bez rtęciowy zamiennik?

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euvax dają z defaulta, engerix to płatny zamiennik z Glaxo ;)

Dotty84 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKI!!!!! <3

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Home sweet home...

Melduję się :)
    Po tygodniu trzymania nas w szpitalnym zaduchu, w końcu wolność! :)
    Jesteśmy w domu! Koniec 1000 badań, obchodów i ciągłego nachodzenia w sali :)
    Mimo, że warunki były super jak na polski szpital (bo mąż w końcu załatwił na następny dzień indywidualną salę, w której byliśmy całą rodzinką), to sami na pewno nie byliśmy, bo ciągle ktoś nas czymś zamęczał, i można było dostać na głowę od samego siedzenia w zamknięciu.

W domu kontynuujemy jeszcze aloszkową fototerapię, ale i tak jest super :)
    W ogóle, jestem taka szczęśliwa!
    Ten mały człowieczek zmienił moje życie niewyobrażalnie :). Nie spodziewałam się takiego nasilenia matczynych uczuć. Mogę na niego patrzeć godzinami, przez co śpię ok 4 godz. na dobę, zakochałam się bez pamięci :).
    Baby blues mnie jednak nie ominął, na szczęście wystąpił chyba w najbardziej pozytywnej wersji - po prostu czasami siedzę i płaczę... ze szczęścia, bo czuję że to moje najpiękniejsze chwile w życiu i tak bardzo bym chciała żeby trwały wiecznie...

Kilka fotek :)
    Pozdrowienia dla Listopadówkowych Cioć ze szpitalnego solarium:
    5wd9ddy073xi_t.jpg
    vc4vluays4a8_t.jpg

i już z domowych pieleszy:
    7ywllwhj2e8x_t.jpg

W miarę możliwości Was nadrobię, bo na razie nie w temacie...
    Z tego co na szybko wyłapałam - Vivianka - Gratuluję! Najpiękniejsze przed Tobą, najgorsze za Tobą! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:45

Agusia ;), natasza82, santoocha, Dotty84, ewelina_d, zupaztytki, lkc, kittykate, sisiiii, Madlen222, Isia14, Agata92, ChciałabymJuż, izia, ÓptimusPrime, Viviana, xpatiiix3, e_v_e, Amnezja, FK81, blue00, Milaszka, KUNIAK, Lavendula, Marzena27, Rybka Nemo, misiaczk25, Maga31, mada_lena, Strupka, Fidelissa, Eve, Mamadomina, anusiaa90, ap1526, Dorotucha lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana super, że jesteście już w domku :) po Tobie dziewczyny miały niezłe tempo hihi :) dużo zdrówka, cierpliwości i snu :) ja nie mogę się doczekać swojego synka, tym bardziej jak patrzę na Twojego Aloszkę, słodycz :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ