Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam znieczulenie ogólne bo mam problem z kręgosłupem w części lędźwiowo krzyzowej oraz problemy neurologiczne w tym miejscu i tak wyszło.
Mala pocumkala piersc potulila i badaja ją oraz dogrzewaja. Ja odpoczywam. Późnym wieczorem pionizacja.
Dziękujemy zw gratuluje. Teraz czekam na kolejne dzieciaczki.Isia14, ap1526, ChciałabymJuż, karmelek, natasza82, Agusia ;), sisiiii, ÓptimusPrime, Amnezja, KUNIAK, Milaszka, zupaztytki, lkc, Agata92, xpatiiix3, Lafar_ra, Marzena27, Rybka Nemo, mada_lena, Fidelissa, caterina, FK81, anusiaa90, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Viv kochana gratuluję, dużo zdrówka dla Was obu
pętlą się nie przejmuj, sama jestem takim dzieckiem, nie ma to żadnego wpływu
Ja padłam usnęłam, przemęczyłam się dziś
Nooo ja też padłam, usnęłam już drugi raz, przemęczyłam się dziś .. tym.. siedzeniem
Vivianka GRATULACJE Skarbiedzielne dziewczyny!
Pati trzymamy kciuki, żeby było jak najlepiej dla WasAgusia ;), Milaszka, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:jak juz wpadne z bolami do mojego szpitala to tam kazda polozna bedzie moja,nie beda mialy wyjscia
przeciez bede miala kose zeby je dyscyplinowac
w sumie to fajnie macie z tymi poloznymi,ja to loteria na ktora trafie,na mila czy na jedze...hmmm kosa moze sie przydac
Fajnie, fajnie mamy, ino zapłacic trzebaLekko nie ma
AgataP lubi tę wiadomość
-
Viviana, serdecznie gratuluję, tyle niepewności i w końcu happy end, masz swoją Maleńką przy sobie
Dużo zdrowia dla Was!
Pati, współczuję strasznie, może nic z tego nie wyjdzie...ech te maluszki...zdrowe bądźcie nasze listopadowe dzieciaczki! A babę w labie bym zamordowała, no!
No i spojrzałam na listę a tam już 16 "listopadowych" MaleństwAle się cieszę, już niedługo na całą resztę przyjdzie pora!
Ja właśnie zrobiłam sobie sushiach, uwielbiam!
Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Chyba trzeba napisać feedback dla BellyBestFriend - w kalendarzu zaznaczyli akcję "SPAKUJ TORBĘ" w terminie 36t6d...hmmm, patrząc na listopadówki, to większość by nie zdążyła hihihih
Viviana, Agusia ;), natasza82, ÓptimusPrime, Amnezja, ewelina_d, lkc, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Rybka Nemo, Fidelissa, ap1526 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:Chyba trzeba napisać feedback dla BellyBestFriend - w kalendarzu zaznaczyli akcję "SPAKUJ TORBĘ" w terminie 36t6d...hmmm, patrząc na listopadówki, to większość by nie zdążyła hihihih
Hehe dobre ja miałam zamiar właśnie się pakować w 36+6, ale chyba zrobię to od razu po poniedziałkowej wizycieDotty84, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Home sweet home...
Melduję się
Po tygodniu trzymania nas w szpitalnym zaduchu, w końcu wolność!
Jesteśmy w domu! Koniec 1000 badań, obchodów i ciągłego nachodzenia w sali
Mimo, że warunki były super jak na polski szpital (bo mąż w końcu załatwił na następny dzień indywidualną salę, w której byliśmy całą rodzinką), to sami na pewno nie byliśmy, bo ciągle ktoś nas czymś zamęczał, i można było dostać na głowę od samego siedzenia w zamknięciu.
W domu kontynuujemy jeszcze aloszkową fototerapię, ale i tak jest super
W ogóle, jestem taka szczęśliwa!
Ten mały człowieczek zmienił moje życie niewyobrażalnie. Nie spodziewałam się takiego nasilenia matczynych uczuć. Mogę na niego patrzeć godzinami, przez co śpię ok 4 godz. na dobę, zakochałam się bez pamięci
.
Baby blues mnie jednak nie ominął, na szczęście wystąpił chyba w najbardziej pozytywnej wersji - po prostu czasami siedzę i płaczę... ze szczęścia, bo czuję że to moje najpiękniejsze chwile w życiu i tak bardzo bym chciała żeby trwały wiecznie...
Kilka fotek
Pozdrowienia dla Listopadówkowych Cioć ze szpitalnego solarium:
i już z domowych pieleszy:
W miarę możliwości Was nadrobię, bo na razie nie w temacie...
Z tego co na szybko wyłapałam - Vivianka - Gratuluję! Najpiękniejsze przed Tobą, najgorsze za Tobą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:45
Agusia ;), natasza82, santoocha, Dotty84, ewelina_d, zupaztytki, lkc, kittykate, sisiiii, Madlen222, Isia14, Agata92, ChciałabymJuż, izia, ÓptimusPrime, Viviana, xpatiiix3, e_v_e, Amnezja, FK81, blue00, Milaszka, KUNIAK, Lavendula, Marzena27, Rybka Nemo, misiaczk25, Maga31, mada_lena, Strupka, Fidelissa, Eve, Mamadomina, anusiaa90, ap1526, Dorotucha lubią tę wiadomość