Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem i wszystko w porządku jest zarodek widoczny i pęcherzyk z tym ciałkiem żółtym ale na zdjęciu mego niuńka nie ujęła hehe wszystko ok wiek ciąży zgadza się z wiekiem z OM
Aga89, Nata, RewolucjaSięDzieje, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Lavenda i kocie oczy ja mam wizytę w ten sam dzień co Wy tyle, że na mam na 9:20 rano, też mnie strasznie suszy wieczorami jakbym kaca miała a ostatnio złapał mnie głód o 00:30 ale jakoś zasnęłam mam nadzieję że moja fasolka będzie cała i zdrowa tym razem!!
-
Lavendula ogólnie paracetamol w dawkach chyba do 1500mg na dobę z tego co wiem z poprzedniej ciąży a jakie teraz są dozwolone dawki to nei wiem, może coś się zmieniło, ale ibuprofen zabroniony w ciąży.
Nata ja mam następną u swojego ginka 20 marca na 12.20 i 28 marca u ginki na 14 chcę pochodzić do dwóch na razie, a później zadecyduje gdzie będę chodzić i prowadzić heheLivia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny, dzis byłam po wyniki bety. Pierwszą betę robiłam 27 dc (15 dpo)i miałam 114,70, a że nie mogłam zrobić następnej po 48 godz bo wypadł weekend to postanowiłam odczekać równo tydzień i w 35dc (23 dpo) mam 3151,22 mlU/mL to chyba dobrze? wizytę u gina mam dopiero w poniedziałek...
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
-
Dziewczyny, chyba nici z mojego odwyku od internetu. Mimo wszystko i tak wpadam w paranoję. Powiedzcie mi czy straszenie kobiety w takiej wczesnej ciąży moze byc groźne? Pewnie nie, ale wolę zapytać. Mam takiego "dowcipnego" kolegę w pracy, który specjalnie się czai, żeby mnie jak najbardziej wystraszyć. I straszy tak, że ja aż na krześle podskakuję. Niestety z tym samym kolegą dojeżdżam codziennie do pracy, zeby było taniej, bo mamy po 35 km w jedną stronę. Proszę go chyba od roku, zeby mnie nie straszył, ale nie dociera. Juz poprosiłam męża żeby z nim pogadał, bo to w sumie męża kolega. Chyba przestanę z nim dojeżdżać do pracy, bo mam dosyć straszenia mnie, naśmiewania się ze mnie, gadania, ze mój maż w te delegacje, to na pewno do kochanki jeżdzi itd itd. Pieniadze pieniedzmi, ale moje zdrowie psychiczne jest ważniejsze. Najwyżej wydam 1/3 pensji na paliwo.
-
Kochane chciałabym już oficjalnie się do Was dopisać.
Dziś odebrałam wyniki bety
05.03 = 102,6 (11 DPO)
07.03 = 356,9 (13DPO)
Termin wyznaczony przez kalendarz na podstawie owulacji na 15 listopada
-
aga, maga bety super!! oby tak dalej
mysza ja bym cgyba juz dawno nagadala takiemu ''koledze'' i w nosie bym miala jezdzenie z nim, bo takie zarty sa śmieszne, ale tylko przez chwile po dluzszym czasie sa jux nudne i irytujące
pati no to teraz czekamy na wizyty następne
lavendula napewno to zabawnie wygląda ale sie wszyscy zdziwią -
Hejka wszystkim Mnie dziś calutki dzień głowa bolała, ale wytrzymałam bez tabletki choć ciężko było. Przespałam się i mi lepiej. Tylko jak mnie głowa przestała boleć to mi niedobrze teraz, bleee...
Widzę, że u Was same dobre wieści, więc gratuluję! -
Witaj Aga!
Czarna - miałam tak samo, głowa mi pęka cały dzień, ale powód to nie tylko pogoda, ale wydaje mi się, że mało płynów. Przylepiłam się do wody i chyba trochę lepiej.
Na obiad: talerz spaghetti - jem jak drwal
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
dzień dobry [ serdeczności w Dniu Kobiet ]
dziewczyny, czy mierzycie nadal temperaturę ? Ja jeszcze tak i nie wywołała dziś uśmiechu, od kilku dni była ok 37 - 37,03, dziś 36,88 [owszem, wstałam do toalety...] - zmierzyłam drugi raz - 36,65.... Test pięknie dodatni, z dnia na dzień coraz ciemniejszy... ale ta temperatura....
-
Witam witam znowu bezsenna noc... ja nie wiem co już ze mną się dzieje hehe chyba porozmawiam dzisiaj z mamą i podziele się z Nią wiadomością, jakoś tak mnie już korci sama nie wiem, chociaż może lepiej zaczekam jeszcze te 2 tygodnie i jak zobaczę serduszko, może jednak lepiej zaczekać hehe
Livia
Nela
Marcel