Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No Dotty ja mam nadzieję że się wypakuję w ciągu 2-3 dni.
Leci leci ze mnie krwiście, pobolewa, skurczy brak.
Wczoraj na ktg zapisały się aż 3.
Jutro wizyta u gin jak się nic nie ruszy samo i będziemy czekać dalej pewnie ze skierowaniem w kieszeniDotty84 lubi tę wiadomość
-
Marzena27 wrote:Gratulacje Kochana! zdrówka dla Was
regenerujcie siły i wrzucaj fotę! może naszej Opti to poprawi nastrój, jakiś mały przystojniak na forum
Też myślę o Agacie i zaglądam, czy już się odezwała i co tam u nich.
Dołączam do grona rozleniwionych, taki dzień pod tym względem okropny, a słońce takie piękne, że aż się prosi i o te okna i o pranie i ogarnięcie... jak się Zuzka lada moment urodzi, to się chałupy przestraszy po powrocie ze szpitala
Właśnie wstałam po drzemce... może po serialu się zmotywuję
no i dzisiaj szyjka boląca, co jakiś czas kłucie, napieranie tam. I tyle, skurczy brak
Marzenka no to zmiana!Ja teraz idę poleżeć
a nóż widelec jak wstanę to mnie natchnie do sprzątania
Okien chyba jednak dzis nie tknęAle gratuluję Dotty werwy do pracy
Mamadomina gratulacje!!Wracajcie szybko do formy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:09
Agusia ;), Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Mamadomina gratulacje.! ;***
Wiadomość od Agatyhehe w końcu ;P
Hej.Agatw dlugo trzymali na normalnej sali z braku miejsc.Na poeosowce jest dopiero od rana.Liczymy ze za 2-3 godz bedzie po wsxyatkim.Pewnie odezwie sie wieczorem.Pozdrawiam HipisFidelissa, santoocha, Dotty84, Mag.1990, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, lkc, kittykate, Agusia ;), Amnezja, FK81, zupaztytki, misiaczk25, Milaszka, blue00, Lavendula, Evik, Paju, Madlen222, Marzena27, Rybka Nemo, Limerikowo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Aha i jestem pełną podziwu swojemu dziecku ;o 90ml wypiła cyckowego z butli bo chciałam sprawdzić ile zje i ile muszę ściągnąć na jutro ,bo do sądu jadę na sprawę a godzina w jedna stronę... Dwie butelki muszę zostawić także trzeba dzisiaj miedzy karmienia mi na ściągać po trochu hehe... ;o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:34
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa mam Purelan( lanolina ) i Alantan stosuje na zmianę
Nakładki tez kupiłam ale zostawiłam w domu niestety nie spodziewałam sie ze tak szybko popękają
Nastka mam ten sam laktator ,a ile minut nim pompujesz żeby cos poleciało? Polarm leci od razu czy kilka / kilkanaście minut pompujesz ?
Znalazłam juz jakaś położna specjalistkę od laktacji ma do nas przyjechać w pt. do domu
Bardzo mi zależy żeby ja karmić i moze za bardzo sie spielamFidelissa lubi tę wiadomość
-
Amnezja ja juz w salve. Założony venflon, ktg pierwsze zrobione, drugie wieczorem.
Krew pobrana aby zrobili najświeższe badania. Na razie jestem pod wrażeniem . Spokój i cisza:))Nata, lkc, zupaztytki, Marzena27, Agusia ;), Amnezja, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, mada_lena, Goplana, Fidelissa, Viviana lubią tę wiadomość
-
a ja dzisiaj znowu się popłakałam, że jestem złą matką bo dziecko nie najada się moim mlekiem
mąż powiedział że nie może patrzeć jak płaczę. Przykro mi że nie mam tyle mleka ile bym chciała, że młody nie ssie jakbym chciała, że jestem leniwa i brakuje mi sił żeby siedzieć z nim przy cycu cały dzień, nie da się tak.
Dzwoniłam do poradni laktacyjnej, żebym miała więcej mleka to mam ściągać najpierw [po 15 min z każdej, odpocząć, później po 5 minut, odpocząć i znowu 5-10 minut, ściągać co 2,5-3h oczywiście w przerwie dostawiać synka.
Ciężkie to wszystko, chciałabym żeby miał co najlepsze ale jak widać nie mogę mu dać wszystkiego przynajmniej na razie...laktacje normuje się ponoć 6 tygodni nawet więc walczymy dalej. Tylko że ciągle ktoś mi przeszkadza. Co chwilę ktoś wpada do nas i tak jakoś kurde mnie to wkurza że nie wiem, ale nie powiem rodzicom że mają nie przychodzić no bo jak to będzie wyglądało??