Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Ja właśnie miałam 2 poprzednie noce w miarę fajne, aż w szoku byłam.
Ta mnie dobiła.
U mnie to już chyba jest zmęczenie materiału. Dobija mnie niepewność kiedy urodzę, kiedy będę musiała zamknąć gabinet, przychodzą ludzie i pytają kiedy mnie nie będzie, a ja nie wiem co im mówić.
Jakaś taka dziś jestem cała na nie...
Santoocha, proponuję, żebyśmy urodziły razem 17-go. Co ty na to?Ja niby termin mam na 27-go, ale wg OM powinien być 19-go, więc powinno być ok
Jak cię czytam to mamy takie same objawy i podobne obawy
Wchodzisz w to? -
Moja rybka
a najlepiej u mamusi w łóżeczku
Strupka, Lavendula, ÓptimusPrime, xpatiiix3, maaartinka, lkc, Papi, Viviana, Isia14, misiaczk25, blue00, Marzena27, Lafar_ra, marynka, kittykate, Goplana, Fidelissa, Rybka Nemo, Agata92, Mag.1990, ChciałabymJuż, FK81, Paju, Krysti, Ninusia, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Po wizycie.
Szyjka 1cm czyli skurcze na nia dzialaja
Rozwarcie luzniutko 2cm.
skurcze mam dalej. Juz bardziej bolesne niz wczoraj co 6-7 minut i niech nie przechodzą :p
czekam na ktg zobaczymy czy to juz te.ÓptimusPrime, lkc, misiaczk25, Marzena27, ewelina_d, Fidelissa, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, Ninusia, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Maluje obraz nad lozeczko.
Misie i samochodziki. Szybko sie mecze.....
Moj M wczoraj powiedział, ze chyba sobie walnie tatooo z okazji urodzin juniora.
Ciekawe czy żartował)?
Fidelissa,a u Ciebie tez chlopczyk?To bedziemy sie dzielic wrazeniami
A to dziewuszki i dziewuszki
Ja chcialam malowac na scianie,ale stwierdzilam,ze porobie naklejki sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:21
Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jak Nastka ma rybkę, ja się pochwalę moją myszką
santoocha, Strupka, lkc, Papi, maaartinka, zupaztytki, nastka151, Viviana, Isia14, misiaczk25, Lavendula, blue00, Marzena27, ÓptimusPrime, Lafar_ra, marynka, Dotty84, kittykate, ewelina_d, Goplana, Fidelissa, xpatiiix3, Rybka Nemo, Agata92, Mag.1990, FK81, ChciałabymJuż, Paju, Ninusia, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Santoocha, proponuję, żebyśmy urodziły razem 17-go. Co ty na to?
Ja niby termin mam na 27-go, ale wg OM powinien być 19-go, więc powinno być ok
Jak cię czytam to mamy takie same objawy i podobne obawy
Wchodzisz w to?
Ja sama nie wiem kiedy ja chcę rodzić.
Albo już teraz póki nie jest wielki, albo chcę przenosić- Szymek będzie miał ponad 4500 i zrobią mi cesarkę i będę miała z głowy.
Nie dogodzisz mi
Śliczne te Wasze dzieciaczki. Jestem strasznie ciekawa jak mój synek będzie wyglądał. Pewnie będzie czarny po tatusiu (i urodzi się z piwem i papierochem w rączce).
ÓptimusPrime wrote:A ja ide spac, hihihi... ciekawa jestem, co bede w nocy robicKorzystaj ze snu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:50
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj o 11 urodził sie Teoś
2970g czystego szczęścia i miłości 10 apgar
zdrowiutki i kochaniutki
lkc, Dotty84, misiaczk25, blue00, santoocha, Lavendula, Lafar_ra, Marzena27, ÓptimusPrime, Strupka, zupaztytki, maaartinka, sylvi, Mag.1990, kittykate, Viviana, Isia14, madlen1705, ewelina_d, karmelek, Silatan, Fidelissa, xpatiiix3, Agusia ;), Rybka Nemo, Agata92, FK81, ChciałabymJuż, Paju, Ninusia, lula.91 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:A ja ide spac, hihihi... ciekawa jestem, co bede w nocy robic
Musisz przerwac to bledne kolo! Bo jak w dzien odsypiasz, to normalne ze noce masz potem bezsenne! Sprobuj przezyc jeden taki dzien aktywnie i wtedy na pewno w nocy padniessz ze zmeczenia - wiem, bo smama na chwile w to wpadlam, ale udalo mi się ten lancuszek przerwac
I teraz spie duzo lepiej (idealnie nie jest, ale to chyba norma w 9 miesiacu ) więc warto sprobowac!! -
nick nieaktualny