Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuniaczku, dzięki za opis!
Ja jestem nastawiona i do Esculapa i do samego cc pozytywnie, mam nadzieję, źe się przykro nie rozczarujęTeż od zawsze wiedziałam, że jak rodzić, to przez cięcie. Tak mam w mózgu poustawiane i już
O lampach wiem i pamiętam! Nawet nie spojrzę w tamtą stronę!
To teraz wracaj szybko do sił i ciesz się córcią!KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Od 5.30 miałam regularne skurcze ,na porodowce wylądowałam o 9 z 6cm rozwarcia o 11 junior był z nami
rodziłam naturalnie ale miałam jakieś znieczulenie domięśniowe i dożylne bo inaczej bym rady nie dała
jak wstawić zdjęcia z telefonu na forum ?
zupaztytki, lkc, Lavendula, ÓptimusPrime, karmelek, Fidelissa, KUNIAK, Rybka Nemo, Agata92, ChciałabymJuż, Ninusia, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowym mamusiom
Zdjęcia dzieciaczków prześliczne wstawiajcie więcej fajnie się ogląda
Już nie mogę sie doczekać mojej malutkiej
Trzymam kciuki za rodzące i te które już są blisko terminu i po terminie niech dzieciaczki sie w końcu zdecydują wyjść
AgataP gratuluję i współczuję nieźle Cię twoja NInja wymęczyła ale już po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:43
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualnye_v_e wrote:Od 5.30 miałam regularne skurcze ,na porodowce wylądowałam o 9 z 6cm rozwarcia o 11 junior był z nami
rodziłam naturalnie ale miałam jakieś znieczulenie domięśniowe i dożylne bo inaczej bym rady nie dała
jak wstawić zdjęcia z telefonu na forum ?
tinypic.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku, wlaczyl mi sie obkurczony mozg ciezarnej - wciagnelam sie w rozmowy w toku...
O dzieciach, kt maja dzieci...
Jejku....antykoncepcja po 1 dziecku - brak seksu przez 8-10lat
A teraz opowiada o porodzie...masakra...
A facet -smieszy mnie,ze ona tak na bol narzekaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:31
lkc lubi tę wiadomość
-
Hallo:) ogarnąć was po całym dniu zajmuje 1h
) ja mam już dość noe przespanyxh nocy i jeśli jeszcze raz usłysze zdanie w stylu "wysypiaj sie bo już niedługo nie bedziesz mieć kiedy" to nie ręczę za siebie!!!
Dotty84, ÓptimusPrime, santoocha, Fidelissa, lkc, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Tez ogladam rozmowy i ta typiara co wymiotowala cala ciaze to przez to nie chce miec wiecej dzieci. Piernicze to miala byc ciezka ciaza??? To co maja powiedziec niektore z Was jak nie szpital to bole i tak w kolko. No az sie zdraznilam ale czekam z niecierpliwoscia na ten symulator porodowy tez sie posmieje z facetow
)
ÓptimusPrime, Dotty84, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:O Boze, Opti przez Ciebie tez wlaczylam Rozmowy
Masakra!
Kurcze, we lbie i sie kreci...
Ja akurat nie wymiotowalam ani razu, ale mialam inne nie fajne dolegliwosci...ale 2 dziecko jak na razie bym chcialaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:47
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Gratuluje kolejnym rozpakowanym!!
Ja po dzisiejszej wizycie u gin i uwaga -krwiak sie zmniejszyl! I juz nie bylam nacinana po raz kolejnyza to sciagnela mi szew! Mam sie dzis oszczedzac
Kuniak mi tez kazali duzo chodzic, szis mam tylko zakaz na noszenie malej i oszczedzanie sie po sciagnieciu szwu i przez tego krwiaka..
Co do laktacji to ja nie pomoge bo mi ruszyla natychmiast. Pierwsze karmienie mielismy co prawda po 10godz. Po zabiegu ale od tamtej pory jedziemy tylko na cycu.. teraz sie zaczyna mi dopiero normowac bo miqlam tego mleka nawal..
A pytanie do mamus karmiacych - trzymacie jakas diete? Wiadomo nie smazone, nie cytrusy, ale czy surowe owoce i warzywa jecie??
ÓptimusPrime, KUNIAK lubią tę wiadomość