Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Ta Jula to ma przejebane... Na serio juz tyle się na cierpiała i dalej..
Agusia mówisz i cukry Ci każą mierzyć co jakiś czas w trakcie i dostaniesz dietę cukrzycowa na położnictwie ja najwyżej mam materac ;P ale wysokość w cm czy jaki poziom.?? Hehe bo nie kumampromoszka lubi tę wiadomość
-
My po wizycie szyjka ma 3,6cm! Wydłużyła sie bo ostatnio było 2,53cm... Wszystko zamkniete na trzy spusty. Konradek waży 3200g
Ale moje cisnienie 145/100 i tetno 96Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:29
lkc, zupaztytki, Marzena27, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny mam dwa pytania
Jutro mam mieć wizytę u diabetologa cukry miałam bardzo ładne, szkoda mi kasy na pogadanke bla bla i tyle i tu moje pytanie: dostalyscie na ostatniej wizycie jakieś zaświadczenie do porodu, że byłyscie na diecie lub na insulinie czy po po prostu mówię w szpitalu, że byłam na diecie?
Drugie pytanie czy możecie zmierzyć na jakich wysokościach licząc od podłogi macie zrobione dziurki na regulację materaca?
Gratulacje dla rozpakowanych śliczne te wasze szkraby.
Ale nie powiem tempo mamy
Agusia a w książeczce ciążowej gin ci nie wpisał ?
Bo mój od razu na pierwszej stroni wpisał GDM insulina.
Ja jutro mam wizytę u gina i wyciąganie pessara tak więc wszystko się może zdarzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:41
Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Santoocha, proponuję, żebyśmy urodziły razem 17-go. Co ty na to? Ja niby termin mam na 27-go, ale wg OM powinien być 19-go, więc powinno być ok
Jak cię czytam to mamy takie same objawy i podobne obawy
Wchodzisz w to?
no no no, spuścić Cię Dotty z oka i proszę co wyprawia A tak zapewniałaś,ze do konca listopada nie urodzisz, więc będziesz mi dotrzymywac towarzystwa i masz tu babo placek!Dotty84, santoocha lubią tę wiadomość
-
caterina wrote:Witam się dziewczyny
Gratulacje dla rozpakowanych śliczne te wasze szkraby.
Ale nie powiem tempo mamy
Agusia a w książeczce ciążowej gin ci nie wpisał ?
Bo mój od razu na pierwszej stroni wpisał GDM insulina.
Ja jutro mam wizytę u gina i wyciąganie pessara tak więc wszystko się może zdarzyć
Dzięki dziewczyny kochane jesteście kupię coś dla synka w to kontoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:47
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Halo dziewczęta
Po pierwsze gratulacje dla nowych mamus
Agata - współczuję długości porodu ale mam nadzieje ze czujesz się już lepiej!
Na miejmy nadzieje ostatnia dobę w szpitalu, po blakaniu się,mamy w końcu jedynkę! Hania uczcila to obsrywajac sie po pachy;)
Pytanie do mam karmiących - dobrze przystawiam Hanię do piersi, ona dobrze chwyta, tylko czemu mnie sutki tak _',##;/@73(,#73?!?!??
Normalnie boje się karmić bo boli jak skurczybyk... Nie chce juz zawracać dupy dziś poloznym i pomyślałam że może któraś z was tak miała... Dodam że pokarmu mam dość,wręcz chyba nawał mi się zaczyna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:05
lkc, Marzena27, RewolucjaSięDzieje, santoocha lubią tę wiadomość
-
Już zmierzyła całkowitą wysokość 85cm a poziom na 50cm mam, tylko dopiero się skapnelam ze mam jeden poziom a potem najniżej hahaha
Ewelina parę dni, przyzwyczają się do karmienia i przestanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:08
ewelina_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kochane ja niedawno wróciłam z wizyty z ktg. Macica mi tak hmmm od 5 przez 20 do 30 skakała. Ale miałam też 40 i 60. Ale nie czułam tego jakoś szczególnie, zeby nie powiedzieć, ze mało co Szyjka zamknięta. Pani doktor powiedziała, ze różnie bywa, ale raczej nie mam się co spodziewać rychłego porodu. Następne ktg będę mieć w przyszły piątek.
Co do GBS-a maaartinka lekarka powiedziała, ze lepiej, zebym zrobiła jeszcze raz, bo 1. od 31 tyg. może się wynik zmienić i dziwi ją, że lekarka tak się pospieszyła
2. lepiej żebym zrobiła z pochwy i odbytu to będzie bardziej wiarygodny. Ale myślę, że jej zalecenie, zeby badanie powtórzyć bardziej tyczy się faktu, że miałam dawno robione. Tak czy owak jutro pójdę.
EVE gratulacje kochana!!zupaztytki, Marzena27, Isia14 lubią tę wiadomość