Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle...wlasnie ogladam jakas telenowele i normalnie wymiekam ze smiechu:
1.Glowny miesniak ryczy caly czas jak Brooke z Mody na Sukces
2.Gl mesniak przespal sie nie jeden raz z hot laska,ale caly czas mowi do nie na Pani
3.Maja wrozke,kt w nocniku widzi co,sie dzieje z Damianem,no chyba ze zakrywa ich BARDZO MROCZNY CIEN
4. Laska przyszla do babki i O jej,jak sie ciesze,ze Pani mnie zaprosila - od razu zamknelam swoj salon pieknosci,kt prowadze,bo jak sie rozstalam ze swoim ostatnim chlopakiem,sprzedalam blablanla i otworzylam salon pieknosci,kt jest fajny i pozwala mi sie realizowac...
ufffff,juz nie moge pisac,bo umieram ze smiechu...i te zblizenia...
Chce mieszkac w telenoweeeeliiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:32
blue00, KUNIAK, lkc lubią tę wiadomość
-
Blee o 17 dopiero weszlam do domku
Madziulka piękna myszka ;**
E.v.e gratuluje :***
Kuniak cudna EMI ;**
Vivi po kąpieli karmienie ewentualnie ciut pac daj żeby nie piszczala ale moja np wytrzymuje dopiero jak juz puszczy po ubraniu się juz ;p
KUNIAK, Viviana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
jaaaaaaaa mam ochote! Zmusilam sie dzis do spaceru, nawet nie zaslablam:D troche chodzenia po schodach wrocilismy i caly brzuch napiety boli jak na okres nospe wzielam nie zadzialala ale jakichs regularnych skurczy brak zaraz wskocze na meza!
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Mnie lekarze obstawiają
skurcze regularne, czekam aż będą nie do wytrzymania, bo nie mam z kim jeździć na ip i do domu na zmianę.
Ale ale postęp jeśli się zacznie na maxa mój M. przyjedzie po mnie z nocki
służba się zlitowała:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:01
ÓptimusPrime, Dotty84, Marzena27, ChciałabymJuż, blue00, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Od Julii:
u mnie smiechu warte.. moja corcia tak sie pchala a teraz nie chce wyskoczyc:( wczoraj do 3sie meczylam a dzis znowu cisza.. ale czekam jesli do 14nie urodze to 14 mam cc:*
To jest bez sensu... Dlaczego nie zrobią tej cc wczesniej??? Po co sie męczyć i czekac do 14...
Moj maly urwis skacze po brzuchu i to dość mocno. Nie moge siedzieć w łóżku plecami na oparciu bo wali glowa mi w lono a nogami daje po zoladku. Wiec musze leżeć na bokuÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
ha obejrzalam Rozmowy w toku po raz pierwszy od wiekow;).
najlepszy byl ten drugi koles na symulatorze, wcale mnie nie boli, tylko spac mi sie chcialo;p. zapre sie,a nie dam kobicie satysfakcji i nie przyznam , ze jednak bolalo..taa.
mietkie dytki sa i tyle;).
nie rodze. zastanawiam sie czy zdaze sie wyrobic do gwiazdki;p.ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam dwa pytania
Jutro mam mieć wizytę u diabetologa cukry miałam bardzo ładne, szkoda mi kasy na pogadanke bla bla i tyle i tu moje pytanie: dostalyscie na ostatniej wizycie jakieś zaświadczenie do porodu, że byłyscie na diecie lub na insulinie czy po po prostu mówię w szpitalu, że byłam na diecie?
Drugie pytanie czy możecie zmierzyć na jakich wysokościach licząc od podłogi macie zrobione dziurki na regulację materaca? -
Ta Jula to ma przejebane... Na serio juz tyle się na cierpiała i dalej..
Agusia mówisz i cukry Ci każą mierzyć co jakiś czas w trakcie i dostaniesz dietę cukrzycowa na położnictwie ja najwyżej mam materac ;P ale wysokość w cm czy jaki poziom.?? Hehe bo nie kumamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:20
caśka, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Chore to jest wg mnie... Zwlaszcza po wcześniejszym incydencie ... Lekarze czekają aż znow zacznie sie poród.. Zamiast zrobic bezpiecznie ciecie .. Nie rozumiem tego wszystkiego... U mnie w szpitalu by to nie przeszlo. Ja mam z gory juz cc zaplanowala ze względu na to ze jedna juz mialam i jestem po operacji wycięcia woreczka. Lekarz nawet nie mysli zeby spróbować rodzic normalnie.