Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A bujaczek. Miałam po braciach hehehe 11-letni xD a wygląda jak nowy ;ooo z FP nawet po tylu praniach ko!org się nie spraly.. wiec polecam mała tez będzie korzystac nawet taki 5-6 miesięczny brzdac nie siedzący je w takim
madlen1705 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nie wiele dzieci tak sobie można zająć heheh ja np nie raz obiad robilam czy cos to noga bujałam i nosilam ze sobą to do kuchni to do pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:12
madlen1705, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hejka dziewczynki...
Lavendula, dotty - kciuki zaciśnięte
My od 10 godz w szpitalu... 1,5 cm rozwarcia, podłączona do kroplowki z oxy... czekam...póki co cisza
ChciałabymJuż, Lavendula, Lafar_ra, Agusia ;), Viviana, xpatiiix3, ewelina_d, Rybka Nemo, Dotty84, blue00, Milaszka, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
O nawał rodzących znów się zaczął
A ja rozkminiam już choinkowy prezent, moje dziecko zażyczyło sobie... uwwwaaaaaaga... Ferby Boom... ogólnie załamka jak zobaczyłam ile to dziadostwo kosztuje posiwiałam ... no ale cóż... trzeba coś wymyśleć nie ?? - co by dziecko nie straciło wiary w Św. Mikołaja... przecież on nie wydaje pieniedzy na prezenty, on je po prostu przynosi -
Dla kolkowych niemowląt
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-spokojny-brzuszek
Zastanawiam się nad zamówieniem. Jest też zwykła herbatka ziołowa dla matek karmiących albo kupić sobie wszystkie te herbaty co w opisie i samemu zrobić napar, ale fakt koper super działa na brzuszek i nie musimy podawać go dzieciom, wystarczy że same będziemy go pić.
Tak bdw, boli mnie krocze i pipka... i coś w nocy odbijało mi się wątrobą... dziś mam wizytę zgłoszę to lekarzowi. Po za tym ciśnienie mam coś nie teges... niedawno mierzyłam miałąm 123/67 , ale... pol godziny przed mialam 149/85 ... nie wiem czy źle nakładam rękaw czy jak... jak daje troche wyżej to mam ciśnienie książkowe (tak ze 2 cm nad zgięciem) a jak równo ze zwięciem mam początek rękawa to wychodzi jakaś kupa.
Jezu dziś nie mogłam wstać na siku, rwał mnie pęcherz niemiłosiernie, tak mnie mały cisnął. A sików tyle co kot napłakał, musi być nisko skoro aż tak boli, szłam zgięta bo myślałam że urodzę, do tego 2 się pchała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:19
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Ninusia a ja się właśnie dziś rano zastanawialam co z Tobą.. Kochana 3mam kciuki, zeby poszło raz dwa
caśka uuuu to masz niezły orzech do zgryzienia dzieci to potrafią wymyślić taki prezent, że nie wiadomo gdzie go znaleźć albo kosztuje tyle, ze możnaby obdarować kilka innych osób
Ja też już się zaczynam zastanawiać nad prezentami dla dzieci mojego brata i dzieci szwagierek. A problem jest, bo mój chrześniak najchętniej by klocki lego dostawał, albo dinozaury, a ma i jednego i drugiego od groma.. Zastanawiam się nad jakąś fajną grą dla niego i jego siostry, bo mają 5-6 lat. Może macie coś godnego polecenia?
A mój mąż ma natomiast chrześnicę upośledzoną i niepełnosprawna więc zawsze mamy problem co kupić. Zwykle są to ubrania, ale chciałoby się czasem coś innego. Tylko co? Dziewczynka ma 8 lat, ale to niestety nie jest wyznacznikiem prezentów dla niej Z resztą jakoś sobie poradzimy, ale gdybyście miały jakieś pomysły odnośnie tej dwójki to piszcieNinusia lubi tę wiadomość
-
anusiaa90 wrote:Dotty powodzenia. Oby akcja sie rozkrecila :-*
Fidelissa zdecydowalas sie na szpital na raciborskiej? Jesli tak to czy faktycznie tak bylo z tym ktg?Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Ninusia powodzenia
Viv ja mam JJ i super chłonne są i miękkie ,ale male krążki i jak podpuchna to wyglądają cycki jak u dojnej krowy takie dziwne ksztalty przez stanik mam lovi ale nie próbowałam jeszcze i TT też ok są
I My z królewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:37
Marzena27, Strupka, zupaztytki, Isia14, Evik, Florentine, ChciałabymJuż, Lavendula, blue00, misiaczk25, Papi, Viviana, Ninusia, Lafar_ra, Maga31, sisiiii, anusiaa90, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jula, gratulacje! Wreszcie się doczekałaś
Ninusia, Dotty - kciukasy, żeby poród się w pełni zaczął i żeby nie męczyło tak bez sensu!
Lavendula, kciuki, żeby w ogóle się coś zadziało. Oby szybko
Ech, a mi się chce płakać. Byłam dzisiaj na ostatniej wizycie. Szyjka zamknięta...jedyne pocieszenie, że Maleńka już nisko siedzi.
Jeszcze chyba tydzień temu mówiłam, że mogę czekać do terminu, ale teraz to chcę JUŻ! Dzidziuś, wychodź!!!Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Witam się z krainy fałszywych alarmów, nieregularnych skurczy i robienia sobie jaj z matki przez Zuzankę
Wszystko wskazuje na to, że jednak doczekamy jutrzejszej wizyty u gina rano, a sam w tą wątpił! Zuza przechytrzyła wszystkich i nie wychodzi przedwcześnie Fajnie, bo coś jutro będę więcej wiedziała, zobaczymy co tam się dzieje..
Wszystkim Mamusiom - ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was i Maluszków
Rozpakowującym się powodzenia, kciuki zaciśnięte, podczytuję regularnie
Wracamy na nasz ulubiony lewy boczek zatem... buziakiLavendula lubi tę wiadomość
-
U mnie kurewsko silne skurcze, co 4-5 minut.
Po USG lekarka powiedziala, ze wroce jeszcze dziś na porodowke.
Moja polozna jest tego samego zdania.
Oby!
Bo umieram. Nie spalam od 30h, od 18h mam skurczexpatiiix3, ewelina_d, ÓptimusPrime, Marzena27, Agusia ;), ChciałabymJuż, Paju, Lafar_ra, Rybka Nemo, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
A my w domku ;P - nawet na porodówce nas nie chcą.
Podpięli pod ktg "coś tam się rysuje" - między 80-100, ale nie porodowe jeszcze
- czuła Pani ?
- nieee
- dziwne, powinna Pani czuć
potem USG
"jakieś rozwarcie jest, niezbyt duże, proszę przyjechać jutro o 9:00 będzie indukcja"
zatem jeszcze jedna noc w domku i jutro od rana znowu stresikMarzena27, Agusia ;), ChciałabymJuż, kittykate, lkc, Rybka Nemo, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:U mnie kurewsko silne skurcze, co 4-5 minut.
Po USG lekarka powiedziala, ze wroce jeszcze dziś na porodowke.
Moja polozna jest tego samego zdania.
Oby!
Bo umieram. Nie spalam od 30h, od 18h mam skurcze
trzymaj się !! - dasz radę !!Dotty84 lubi tę wiadomość