Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. My dziś po krwi, rany ale Maała piszczała az sina była bo to wyciskały z paluszka i stópki, aż cała mokra byłam. Jutro wyniki pediatra i neonantolog i jade po pesel odebrać.
Dziś mój termin porodu hehe a już młoda 3 tyg.
Misiaczku25 gratuluję.
Pati zdrówka dla Marcelka.
Ewelina super, że Hania już się tak nie męczy, nasza dała popis wczoraj, gazy ją męczyły też poprosze jutro pediatrę o przepisanie kropelek.
Nata robię tak jak Ty tzn odciągam moje mleko i daję w butelce, czy tak nie stracimy pokarmu? Trzeba troche przystawuać?Ja sterylizuję butelkę po każdym użyciu.
Ja jak karmię piesią to tylko przez nakładki Avent inaczej moja nie złapie. Tylko, że szybko się męczy i zasypia.
Dziewczynki kciukam za rozpakowywanie się.
A mam pytanie, z jednej piersi ściągam więcej niż z drugiej, czy to normalne, czy da się tą jedną jakoś rozkręcić by było po równo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 12:20
Nata, Agusia ;), ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Viviana no niestety może tak być że pokarm zaniknie, no ale co ja mam zrobić jak mój mały książe nie może sobie poradzić z cyckiem? brak mi zaparcia bo mi go szkoda jak jest głodny i płacze i wolę mu dać z butli...
dużo odciagasz pokarmu jednorazowo? ja też mam raz więcej z prawej a raz z lewej piersi. Nasze dzieci w tym samym dniu będą świetowały swoje urodziny rodzice idą, więc chwilowo spadam. -
Nata wrote:dziewczyny cierpliwości cieszcie się jeszcze ciążą
Marzena27, ChciałabymJuż, Nata lubią tę wiadomość
-
Hej. Widze,ze nie tylko ja mam problem z karmieniem. Daje mojemu co 3 godz ,w nocy tez 100 ml,ale zjadlby wiecej. Niby to za duzo 8 razy dziennie ,ale jest glodny. W dzien tak 3 razy dziennie daje mu mojego dodatkowo 30 ml,teraz 60 sie udalo sciagnac to 40 sztucznego mu dam
AgataP lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej. Widze,ze nie tylko ja mam problem z karmieniem. Daje mojemu co 3 godz ,w nocy tez 100 ml,ale zjadlby wiecej. Niby to za duzo 8 razy dziennie ,ale jest glodny. W dzien tak 3 razy dziennie daje mu mojego dodatkowo 30 ml,teraz 60 sie udalo sciagnac to 40 sztucznego mu damTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Listki malin kupilam w sklepie zielarskim w aptece dziwnie na mnie patrzyli
Milo mi poinformować ze dzisiaj nad ranem urodzil się Tymus z waga 3700g myslalam ze umrę! I wygladalam jak pandaewelina_d, Agusia ;), Isia14, Marzena27, santoocha, Viviana, blue00, ChciałabymJuż, Milaszka, Evik, Dotty84, xpatiiix3, anusiaa90, ÓptimusPrime, Goplana, alka89, Madlen222, natasza82, Rybka Nemo, weronika86, Nata, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Listki malin kupilam w sklepie zielarskim w aptece dziwnie na mnie patrzyli
Milo mi poinformować ze dzisiaj nad ranem urodzil się Tymus z waga 3700g myslalam ze umrę! I wygladalam jak panda
aaaa cudownie
czekamy na foty przystojniaka no i opisanie historii jeśli będziesz chciała :*
zdrówka! -
Gratuluje!
ja tu z prośbą do dziewczyn z liścia czy możecie mnie już z niego wypchnac? bo już za dwa dni termin a tu nic a nic jutro przylatuje do nas moja mama na miesiąc by pomóc. Cieszę się Ale nie wyobrażam sobie jego relacji z moim M. I nie wiem czy pozwolić mu spać na dole w salonie czy mamę tam wysłać czy we trójkę spać w jednym pokoju. Sama nie wiem..[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nata wrote:Viviana no niestety może tak być że pokarm zaniknie, no ale co ja mam zrobić jak mój mały książe nie może sobie poradzić z cyckiem? brak mi zaparcia bo mi go szkoda jak jest głodny i płacze i wolę mu dać z butli...
dużo odciagasz pokarmu jednorazowo? ja też mam raz więcej z prawej a raz z lewej piersi. Nasze dzieci w tym samym dniu będą świetowały swoje urodziny rodzice idą, więc chwilowo spadam.
No ja Cię nie oceniam, bo robię identycznie, tylko sie martwię przed kaażdym ściągnięciem czy nie zabraknie mi mleka w końcu. Ja ściągam 80ml z piersi, z lewej 50, z prawej 30 mniej więcej. Ale daję też ze 2 razy dziennie mm. Moja też na cycku się złości, bo nie ma siły ciągnąć albo usypia a potem z wrzaskiem budzi bo głodna. A Ty ile odciągasz? Dajesz tylko z piersi czy dokarmiasz mm?
No nasze Maluszki tego same dnia urodzone
Martinka czyi jednak wczoraj się zaczęło, gratuluję serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:32
-
nick nieaktualnymaaartinka gratulacje!
u nas dzis piekna pogoda bylismy na godzinnym
spacerze z Nina i psem zobaczylam sie z laskami z pracy- rewelacja,a w momencie jak wrocilam do domu znowu mam dola,masakra,jak wroci hippis to chyba pojade do sklepu po zakupy zeby znowu sie wyrwac.Albo wezme Nine na jeszcze jeden spacer razem z Hippisem,juz planujemy isc na kawe w weekend we troje,zeby w domu nie siedziec,mam nadzieje ze bedzie ok.
najwieksza depresja lapie mnie na noc..
A to my:
ready to go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:33
Agusia ;), Isia14, blue00, ewelina_d, mada_lena, ChciałabymJuż, Marzena27, Dotty84, xpatiiix3, anusiaa90, Viviana, ÓptimusPrime, alka89, Madlen222, natasza82, Rybka Nemo, Fidelissa, zupaztytki, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martinka gratuluje która następna
U mnie od wczoraj wieczor pierwsza @ po porodzie. Normalna poki co, srednoobfita. Bylam u gin pokazać ranę. Stwierdził, ze to uczulenie. Zrobił usg rany. Jest ok. Zrobił usg przez brzuch tez ok. Za tydz wizyta i bad gin na samolocie plus cytologia. Na ranę masc ze sterydami. Co to mi sie kurwa przyplątało nie wiem....hmmm ważne ze nie zakażenie itp.
Na 15 okulista.
Mamy karmiące hippem- mamy zielona kupkę jak to u Was wyglada???