Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natasza82 wrote:tak jest juz koniec listopada sie zbliża, a forum listopadowe do czegos zobowiazuje:)
no to mamy problem Ciotki Listopadowe, obawiam się, że nie będziecie miec innego wyboru jak tylko rozpływać się nad naszymi maleństwami nawet jak urodzą się w grudniu, styczniu, a nawet maju Taki los ciotkinatasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
dzieciaczki ciocia Natalka prosi uprzejmie o wyjście na świat
dzięki za słowa wsparcia i otuchy. Ogólnie uważam to całe karmienie za moją osobistą porażkę, ale kiedyś mi przejdzie
no i będę mogła w Święta się najeśćAgusia ;), Marzena27, Isia14, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeehh, dupa wszystko, ale nie zasmiecam...
Ewelina, trzymaj sie tam!
Evik, moze sie rozpakujesz lub Ciebie? Powodzenia!
Nata, ja chyba jestem juz monotematyczna, ale szczerze odradzam eufemil mm, maly sie prezyl wiercil z bolu, tragedia! Mamy Hippa i jest git. Wiem, Madalenka pisala cos o jelitkach u Malej, ale my po zmianie tez mielismy kupki z 2 zielone, troche sie prezyl i wizdzal, ale teraz jezt spoko i w nocy jak kupy nie zrobi, to ok 13 wszystkie 3 z nocki strzeli. Dzis to akcje mialam....no ale musi byc ten 1 raz, nie? -
ChciałabymJuż, santoocha, Viviana, Agusia ;), natasza82, ewelina_d, Nata, Rybka Nemo, Marzena27, Dotty84, Isia14, xpatiiix3, Milaszka, ÓptimusPrime, Madlen222, Maga31, maaartinka, anusiaa90, blue00, Florentine, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mag to był cios poniżej pasa No taki dziubek! I jak tu nie ulec??
Opti pisz, albo zaśmiecaj, nazywaj jak chcesz, ale dawaj
Ach.. Natka.. prawie każda kobieta chciałaby karmić swoje maleństwo piersią. Ale co zrobić jak się nie da? Mycha.. nie traktuj tego jak osobistą porażkę.. Jestes cudowną mamą, PAMIĘTAJ!! Bo jak nie.. To Ci nakopieNata lubi tę wiadomość
-
Mag i Natasza ale słodkie te dzieciaczki Wasze aby zacałować
Moja pokarmiona i śpi, dziś jak płakała wsadziłam ją do wózka i jeździłam po pokoju i poszła spać, czy dobrze robię nie wiem ale pomogło.
Wychodzicie na spacery? Bo my wychodziliśmy tylko do lekarza, ale często, teraz lekarzy już oblecieliśmy i myślę, że trzeba zaliczyć normalny spacer, jest zimno, ale cieplej nie będzie przecież.
Nata u mnie też zanika pokarm, bardzo mi zależy na moim, ale nie karmię tylko odciągam, to też nie zawsze zdąże odciągnąć jak się obudzi, coraz więcej mm dajemy, może jeszcze tydzień, dwa chcę pociągnąć. Dałaś tyle synkowi ile mogłaś i to tak długo, położna szczerze Ci powiedziała chociaż.Nata, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Optimus a jakie dokładnie mieliście bo nam jakieś nowe polecała zero coś tam...
Dobra już się nie będę użalała nad sobą i nad moimi cyckami. Najważniejsze jest moje dziecko, a jedząc z butelki czy z cyca nie robi mu różnicy więc mam to gdzieś. Tzn tak staram się myśleć teraz jest tyle chemii w jedzeniu że w sumie mm wydaje się może nawet i lepsze dziubulek przesłodki.
Jak ubieracie swoje dzieci po domu? u nas jest 20 stopni i ja zakładam albo kaftanik i śpiochy albo body bez rękawów i pajaca. Po kąpieli do body długi rękaw i pajac, za mało mam body bez rękawków albo na krótki.
Optimus a co się stało, co za akcję miałaś?? -
Przekazałam Zuzannie nawoływania ciotek listopadowych, zobaczymy co ona na to
Przed chwilą trzy razy zerwałam się na równe nogi, bo mi tak głośno pstryknęło w brzuchu, że byłam pewna, że pewnie wody zaczną odchodzić! taaaaaaa
a to pewnie tylko Zuzia - nauczyła się pstrykać palcami i uznała, że to zajebisty, nowy, fałszywy alarmChciałabymJuż, Isia14, Viviana, xpatiiix3, Agusia ;), Rybka Nemo, natasza82, Maga31, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
Viviana ja wychodzę, dzisiaj byłam z nim ponad godzine na spacerze. Obleciałam dziecięcy sklep bo chciałam dokupić mu ręczniczek a nie mieli tego modelu co chciałam ostatnio i dzisiaj przy okazji zajrzałam i był no i zapas mięsa zrobiłam w mięsnym chyba z 6 kg kupiłam. pomrożę sobie i będzie na czarną godzinę :]
Viviana lubi tę wiadomość
-
Marzenka Ta Twoja Zuzia to spryciula Mój się powiercił i dalej poszedł spać.. Jak położnej dziś powiedziałam na ktg, że mam nadzieje, ze on taki spokojny będzie jak się urodzi i tak ładnie będzie spał to aż śmiechem wybuchła i powiedziała, ze nie liczyłaby za bardzo na to No cóż.. na szczęście nadzieja umiera ostatnia
Aaa tak a propos porodów to jutro jest nów. Kiedyś pisałyście, ze jak jest pełnia to jest wysyp, to może i na nów się coś uzbiera albo chociaż w te dni około nowiuMarzena27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
kurcze, chyba też się poddam z tym karmieniem...mlekanie przybywa i nie starcza na pełne wykarmienie, ja spedzam połdnia przy laktatorze, w międzyczasie pzystawiam Hanię....brak mi już sił i zaparcia
Dodatkowo znajoma teścia pediatra powiedziała, że dziecku nie służy łączenie kpi mm...i żeby się zdecydować...
załamka... -
ChciałabymJuż wrote:Marzenka... ale może Zuzia przytkała główka dziurkę I przez to wody nie lecą ja się tam nie znam, ale obserwuj.. a nóż, widelec się Mała przesunie i chlupnie
mówisz... no to włączam ulubioną nutę Zuzanny i idę potańczyć, dam znać jak coś!
ale wydaje mi się, że Twoja brązowa wkładka wyprzedzi moje brzuchowe pstrykiChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Ewelina co za kurewstwo.. Bym chyba takiej jebła...
Anusiaa hehe gadałam z Jula to samo ma ;p
Hehe marynka u mnie maks 4cm a potem od leżenia się zmniejszyło i dupa jak szło samo tak potem wywołać nie mogli po odejściu wod ;o hahhaa
Chciałabym OOo maluch przepychanek się ku światłu
Evik trzymaj się mocno i obserwuje koniecznie będzie dobrze :**
Marzena jtak jak Nata slyszalam pęknięcie i wody zaczely się saczyc a potem kubkami lało się
Natasza i Mikus słodziaczki :***
A ja Wam Zycze kochane szybkich porodów chce poczytać relacje i zobaczyć nowe maluszki :**
Marzena poloz się na chwile dupie w gore żeby się cpofnela i wtedy zobacz jak wstansz czy po cieknie cosMarzena27, natasza82 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Chciałabym Już ale lubię Twoje poczucie humoru hehe
Dziewczyny co Wy mówicie ja też łaczę mm i kp i mi koleżanka też zwróciła na to uwagę, że to właśnie może powodować bóle brzucha, ale narazie jak wyciskam 90ml to nie zrezygnuje, choć cycki już od tego laktatora mam w stanie opłakanym ale ja ściągam w max 15 minut, jednak nie co 3 godz, w międzyczasie mm jest i tak co któreś karmienie ściągam. Czuję się okropnie, że jak już stracę pokarm to już na zawsze, jakoś tak ten moment jest dołujący.
Nata ja ciepło ubieram po domu i mam w domu ciepło, bo moja to wcześniaczek i odkryta w domu bardzo marznie, na dwór też ją opatulam właśnie.ChciałabymJuż lubi tę wiadomość