Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.listopadowki2014.fora.pl/
jeśli będziemy się chciały przenieść założyłam testowo forum.
stworzyłam jeden temat - widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Jeśli któraś chce przetestować jak to wygląda dawajcie na prv info będziemy patrzeć czy ma sens.
AgataP, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Goplana, Milaszka, anusiaa90, Fidelissa, Dotty84, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Ja za! niech się tylko ciepełko zrobi będzie milej można pospacerować na zewnątrz nawet a i nasze szkraby podrosną ...
Goplana, Milaszka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też chcemy!
OptimusPrime
Milaszka
xpatiiix3
Dotty84
AgataP
dajcie maila wymienimy sie adresami.Pati masz mojego maila?
tez sie pisze na to forum
Opti ja bede w PL kolo kwietnia,sama z mala jade mame odwiedzic.Moze jakies spotkanie? potem bede w lipcu i pazdzierniku. loty mam do Wroclawia i z Wroclawia.
Marzena poplakalam sie jak czytalam.Wazne ze juz po.Jestescie juz wszyscy razem bezpieczni i zdrowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:36
ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa,wara od tych bialych pryszczykow!Moj juz prawie nie ma,przejda same,a mozesz krzywde zrobic dziecku
No i byle do wiosny Moze ktoras Mamusia sie tez doczepi
Pati,moze wydluzymy ten termin,bo niektore mamusie w weekend sa w trybie uspionym,a pokazuja sie w tygodniu,moze poczekamy do nastepnego piatku?
No i of course,Pati,Ty jestes odpowiedzialna za losowanie
xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dobra Marcelek polosuje zrobię karteczki hehe i będziemy losować, przy okazji będzie zabawa
Agatko mam
Ok to może do środy.? heheh
OptimusPrime
Milaszka
xpatiiix3
Dotty84
AgataP
Agusia
To może dokument w wordzie wrzuce.? I link na zamknięte forum mag tam adresy w kupie będą sobie dopiszecie zaraz.?
Mag akceptujesz zapro tam bo nie mogę wejsc,. ;( ok moge hehe bo cos wyskoczyła z jakąś akceptacja przez administratora.. ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:46
ÓptimusPrime, natasza82, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:My też chcemy!
OptimusPrime
Milaszka
xpatiiix3
Dotty84
AgataP
dajcie maila wymienimy sie adresami.Pati masz mojego maila?
tez sie pisze na to forum
Opti ja bede w PL kolo kwietnia,sama z mala jade mame odwiedzic.Moze jakies spotkanie? potem bede w lipcu i pazdzierniku. loty mam do Wroclawia i z Wroclawia.
Marzena poplakalam sie jak czytalam.Wazne ze juz po.Jestescie juz wszyscy razem bezpieczni i zdrowi.
No MY juz daaawno umowione,nie?
Laski,jak chcecie kartki,Prosze,o skopiowanie listy do swojego postu,bo nie bedzie wiadomo,kto by chial.Np, Agusia,chcialabys kartki czy nie,bo z postu nie wiem
Mag,ja jutro wejde na ten link i spr,bo bardzo pasuje mi takie rozwiazanie
No i moze blizej cieplych dni,wymyslimy jakies spotkanie weekendowe w jakims miejscufajnym,moze z noclegiem i negocjacja cen dla mamus z pociechami? No ale to next level,najpierw z kartkami niech wypali
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mag.1990 wrote:Pati wrzuciłam też Tobie status administratora
powinnaś mieć na dole Panel administracyjny
Ciekawe tylko czy do wszystkich adminów wtedy będą prośby o dołączenie do forum przychodzić -
kochana ja próbowałam juz zwiekszac moc i w ogole i nic tzn jak zasysa to leci biegiem ale potem jakos przestaje wiem ze mam nawał bo reka wyciskam eh cholera poprobuje rano mi sie udalo 50 ml sciagnac ale duzo cierpliwosci bo raz leci raz nie a chce na noc to zrobic by zobaczyc ile ona pije;/
nie wiem do konca o co chodzi z tymi kartkami ale jestem za jak na wszystko co wpadniecie:) -
nick nieaktualnyCo do adresow faktycznych,wolalabym by adres miala tylko ta osoba,kt ma wyslac kartke,i wtedy osobiscie kontaktowac sie z prosba o adres.No chyba ze ktos do wszystkich bedzie chcial wysylac.To wtedy mailowo/smsowo kontaktujemy sie z prosba o adres
Evik,z kartkami to to,ze chetne mamusie i Maluszki dostana kartki na swieta od jednaj z forumowych kolezanek/cioc
Taka ot mila pamiatke
Patka,pilnuj kartkowej listy,bo widze,ze Natasza skopiowala starsza,gdzie nie ma Agusi i kogos tam jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:04
natasza82, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoplana wrote:O, fajnie nie mogę się doczekać jakiegoś zjazdu. Lokalnie możemy się spotkać jeszcze szybciej.
Powiedziałam właśnie synowi, że jeśli będzie tak długo jadł jedną butelkę to musi się przerzucić na samoobsługę, bo mi po godzinie ręka drętwieje.
No i zgodził się.
Przynajmniej mogę sobie nie tylko czytać, ale i pisać
Spotkanie warszawskich lokalsówMag.1990, Goplana, Reverie, Dotty84 lubią tę wiadomość