Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMag.1990 wrote:Dziewczyny a ja ostatnio na nocnym karmieniu myślałam, że mogłybyśmy się przerzucić na jakieś typowo zamknięte forum - możliwość posiadania adminów, forum zamknięte bez podglądu dla nikogo - tylko osoby zarejestrowane, zaakceptowane przez admina - czyli nasza jakaś ekipa:)
wtedy 0 niepożądanych osób, 0 "podglądających".
Pewnie nie wypali ale tak mi tak do głowy mi przyszło.
a moze do admina napisac z prosba by nasz watek byl tylko dla nas?
Poza tym,nie musi byc na fejsieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 19:08
xpatiiix3, Goplana, Fidelissa, ewelina_d, AgataP, Viviana, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Agusia a co to za system?ja nie wiem?
Moja dzis jest taka nie dobra tylko cyc i nic wiecej juz sie naje wypluwa a jak maz bierze ja do ululania to jest bek wlansie tak siedze i slsyze z drugiego pokoju juz 15 minut pewnie zaraz mi ja przyniesie jak w nocy z bezradnosci ehh boze co robic:( czy tylko na mnie musi wisiec? -
My dzisiaj odwiedziliśmy Kiermasz Świąteczny w podwarszawskiej miejscowości aloszkowych dziadków, i Aloszka dostał tam od Mikołaja kotka z gałganków - tak brzydki, że aż uroczy, no i o dziwo z tego samego materiału co jego kocyk La Millou.
xpatiiix3, ÓptimusPrime, Mag.1990, Dotty84, Fidelissa, lkc, ewelina_d, AgataP, natasza82, Reverie, Viviana, anusiaa90, blue00, Florentine, sisiiii, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
To apropo tego pomysłu opti z kartkami romimy listę kopiuj wklej dopisz sie i jak będziemy miały listę mamusia co chcą kartki wysłać to będziemy losować.? opti jesteś genialna
OptimusPrime
Milaszka
xpatiiix3ÓptimusPrime, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati właśnie nie myślałam o fejsie tylko coś w rodzaju fora.pl - tam chyba można zrobić sobie zamknięte forum. Koncepcja, forma - ta sama co tutaj, a bardziej "prywatna" i tylko dla nas.
ÓptimusPrime, Fidelissa, xpatiiix3, AgataP, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:To apropo tego pomysłu opti z kartkami romimy listę kopiuj wklej dopisz sie i jak będziemy miały listę mamusia co chcą kartki wysłać to będziemy losować.? opti jesteś genialna
OptimusPrime
Milaszka
xpatiiix3
No to tez fajnie jakis termin ustalic, bo jak bedziemy czekać na wszystkie zainteresowane to nici z pomyslu.
Jakby co, ja moge kazdej zainteresowanej wyalac kartki -uwielbiam wysylac kartki, nie szkoda mi na to kasyFidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam dzis dość do 20 sama z młodym. Chyba ma kolkę bo wyje. Chce jesc co godzinę. Maź przyszedł przyniósł mi Mikołaja rafaello i nowa Musierowicz:))
A ja sie czuje jakby mnie ktoś pobił. Ciuchy na jutro nie przygotowane, poczucia humoru brak... Pierwszy raz miałam ochotę zostać krzykacza na łożku i wyjsć .....wozek nie pomagał, suszenie, karmieni jednym słowem nic...
Agusia i Marzenka współczuje doświadczeń porodowych....to bardzo trudne
Dobrze, ze skończyło sie Waszym i Waszych dzieci zdrowiem.
Jeśli ktoś wymyśli sposob na takie prywatne forum tylko dla nas to jestem za. Proponuje jakiegoś grilla na wiosnę albo zjazd weekendowy:) a co:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:04
ÓptimusPrime, Goplana, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Dziewczyny - przypomnijcie proszę jak się nazywa ten smoczek-brzydal co dzieci tak chętnie ssą? Jestem załamana - muszę znaleźć jakiś patent na tego mojego dziecia, bo inaczej się wykończę...
-
Dotty84 wrote:Dziewczyny - przypomnijcie proszę jak się nazywa ten smoczek-brzydal co dzieci tak chętnie ssą? Jestem załamana - muszę znaleźć jakiś patent na tego mojego dziecia, bo inaczej się wykończę...
Goplana, natasza82, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Jeśli ktoś wymyśli sposob na takie prywatne forum tylko dla nas to jestem za. Proponuje jakiegoś grilla na wiosnę albo zjazd weekendowy:) a co:)
Wiec jak moze bedzie cieplej, to weekend z naszymi malcamiFidelissa, AgataP, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Jaaaacha ja za. tez moge paru mamusiom wysłać kartki ;!
Moze do jutra poczekamy do 24 na zgłoszenia pozbieramy wtedy adresy i w tygodniu się wyśle
A spotkanie integracyjne ja z chęcią na wakacje dzieci juz większe będą i może uda mi się wyrwać a lutowki do tej pory spotykają się miedzy sobą w niedużych grupkach,wiec myślę ,ze się uda
A właśnie są mamy z Podlasia.?? Ja chętna na spotkanie Białystok City heheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:21
Fidelissa, ÓptimusPrime, AgataP, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tez się dopisuje
A system doradził mi doradca laktacyjny polega na tym, że najpierw ściągamy np lewa pierś przez 7 minut, później prawa 7 minut, potem lewa 5, prawa 5, lewa 3, prawa 3.
Ja tak robię mi nic nie daje chyba tracę pokarm ale spróbujcie.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
O, fajnie nie mogę się doczekać jakiegoś zjazdu. Lokalnie możemy się spotkać jeszcze szybciej.
Powiedziałam właśnie synowi, że jeśli będzie tak długo jadł jedną butelkę to musi się przerzucić na samoobsługę, bo mi po godzinie ręka drętwieje.
No i zgodził się.
Przynajmniej mogę sobie nie tylko czytać, ale i pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:34
xpatiiix3, AgataP, ÓptimusPrime, natasza82, Milaszka, Reverie, Viviana, anusiaa90, santoocha, Florentine, Fidelissa, Maga31, Dotty84, Lavendula, Rybka Nemo, blue00, pinsleepe, KUNIAK lubią tę wiadomość