Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajna tabelka, a co Wy na to, żeby dopisać rubrykę "MIASTO" lub "MIEJSCOWOŚĆ" mogłybyśmy się zlokalizować mniej więcej.
Mnie smakuje mięso i potrawy mięsne, zapach smażenia niekoniecznie. Ale już nie mogę wytrzymać widoku surowego mięsa w sklepie, zaraz mi duszno i niedobrze się robi. -
bardzo dobry pomysł KasiaKa
dziewczyny jesteście w stanie polecić mi jakiegoś dobrego lekarza we Wrocławiu lub Katowicach, który robi badania prenatalne I trymestru ale w klinice, która honoruje kartę Medicover ? bo oczywiście w Opolu bida w tym temacie
dobra robota Pati z ta tabelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:52
-
Idia wrote:Pojawiły mi się jakieś smugi krwi. Ale nie świeżej tylko ciemnej, brązowej. Miałam leżeć i wolno mi było po domu chodzić. Teraz wolno mi tylko leżeć do WC i koniec. Więcej lutki i acard. Staram się nie beczeć.
Idia lubi tę wiadomość
-
Wcześniej była informacja skąd jesteśmy.
Wróciłam ze szkoły rodzenia, dostałam książeczkę i jakieś tam materiały reklamowe, zapisałam nas na zajęcia otwarte bo na zamknięte w harmonogram z tygodniami ciąży się nie zmieściliśmy Zaczynamy od 25.06 zajęcia co środę na 16:00 także jeszcze troszkę ale jestem pozytywnie nastawiona -
he he evik, też się chętnie dowiem u mnie nasilają się coraz bardziej! Od wczoraj leże w łóżku, każde podniesienie głowy =paw.
Bez względu co jadlam,albo czy wogóle jadłam Mam dosc, płakać mi się chce choć nawet nie mam siły żeby się porządnie rozbeczec nad swoim marnym losem -
Monique wrote:KUNIAK może tam u Ciebie dziewczynka jakaś mieszka ? Ponoć przy płci pięknej takie niesforne wymioty są )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:24
-
Faktycznie, będzie ciekawe jak każda się dowie co tam u miej mieszka i gdy się okaże czy było to zgodne z naszymi przeczuciami
Myśmy niby celowali w chłopca, bo zakochałam się w swoim bratanku bez pamięci i chciałam takiego samego
Ale po tym śnie zaciało mi się dziewuszki, więc chyba w sumie wszystko jedno -
Idia leż odpoczywaj sobie i się nie martgw kochana :**
KasiaKa to róbta co chceta w tabeli pisałam ,że teraz Wasza inwencja twórcza już też się liczy, bo każda z Nas ma swój wkład w tabelkę , świetnie ,że Nasza okti podpowiedziała mi bym wrzuciła ją online
Cześka kochana ja tylko dane wrzuciłam i ciut edytowałam
Może jeszcze jakieś kolumny dodamy.? Macie jakieś fajne propozycje.?
Może coś typu Nasze przeczucie na płeć.? Albo kg/cm ile przybyło czy ubyło.? hmm nie wiem co tam chcecie tylko co zapragniecie.? Liczy się Nasza wspólna inwencja twórcza może wielkości maluszka z ostatniego usg itd hmmm nie wiem myślcie i dodajcie nie wstydzić się swoich kilogramów i cm kochane :***
Co do płci nie dość, że przeczuwam syna drugiego to i w dodatku tylko i wyłącznie w dzień owu się kochaliśmy ,więc raczej nie ma szans by było panieneczka ale najwyżej będzie niespodzianka z zaskoczenia, że jednak nie ma znaczenia czy przed czy w owu się kochamy
No i ostatnio z babcią rozmawiałam, że troszkę się boje, że mam jednego syna który jest moim oczkiem w głowie kocham Go do szaleństwa bardziej niż swojego faceta... Tak bardziej, bo wiem ,że on będzie mój na zawsze a z facetami różnie to bywa, że tak powiem I się zastanawiałam czy nie będę tego drugiego brzdąca kochać mniej czy więcej niż Marcelka, takie głupie myślenie, że nie będę potrafiła podzielić miłości między nich i któryś może być poszkodowany Powiedzcie mi czy to z czasem przychodzi czy od razu wiadomo będę różne priorytety, ale chciałam poruszyć ten temat co do mamuś które też będą miały ente dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 16:13
Livia
Nela
Marcel
-
moze by tak date urodznia wage i wzrost przeżucić troszke dalej a w to miejsce np mozemy dac: data wizyty, wymiary maleństwa, Nasze kg lub cykl starań jak myślicie?
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny