Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajna tabelka, a co Wy na to, żeby dopisać rubrykę "MIASTO" lub "MIEJSCOWOŚĆ" mogłybyśmy się zlokalizować mniej więcej.
Mnie smakuje mięso i potrawy mięsne, zapach smażenia niekoniecznie. Ale już nie mogę wytrzymać widoku surowego mięsa w sklepie, zaraz mi duszno i niedobrze się robi. -
bardzo dobry pomysł KasiaKa
dziewczyny jesteście w stanie polecić mi jakiegoś dobrego lekarza we Wrocławiu lub Katowicach, który robi badania prenatalne I trymestru ale w klinice, która honoruje kartę Medicover ? bo oczywiście w Opolu bida w tym temacie
dobra robota Pati z ta tabelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:52
-
Idia wrote:Pojawiły mi się jakieś smugi krwi. Ale nie świeżej tylko ciemnej, brązowej. Miałam leżeć i wolno mi było po domu chodzić. Teraz wolno mi tylko leżeć do WC i koniec. Więcej lutki i acard. Staram się nie beczeć.
Idia lubi tę wiadomość
-
Wcześniej była informacja skąd jesteśmy.
Wróciłam ze szkoły rodzenia, dostałam książeczkę i jakieś tam materiały reklamowe, zapisałam nas na zajęcia otwarte bo na zamknięte w harmonogram z tygodniami ciąży się nie zmieściliśmyZaczynamy od 25.06 zajęcia co środę na 16:00
także jeszcze troszkę ale jestem pozytywnie nastawiona
-
he he evik, też się chętnie dowiem u mnie nasilają się coraz bardziej! Od wczoraj leże w łóżku, każde podniesienie głowy =paw.
Bez względu co jadlam,albo czy wogóle jadłam Mam dosc, płakać mi się chce choć nawet nie mam siły żeby się porządnie rozbeczec nad swoim marnym losem -
Monique wrote:KUNIAK może tam u Ciebie dziewczynka jakaś mieszka ? Ponoć przy płci pięknej takie niesforne wymioty są
)
Sniła mi się córeczka, ale nie niemowlę tylko taka kilkulatka,kto wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:24
-
Faktycznie, będzie ciekawe jak każda się dowie co tam u miej mieszka i gdy się okaże czy było to zgodne z naszymi przeczuciami
Myśmy niby celowali w chłopca, bo zakochałam się w swoim bratanku bez pamięci i chciałam takiego samego
Ale po tym śnie zaciało mi się dziewuszki, więc chyba w sumie wszystko jedno -
Idia leż odpoczywaj sobie i się nie martgw kochana :**
KasiaKa to róbta co chceta w tabeli pisałam ,że teraz Wasza inwencja twórcza już też się liczy, bo każda z Nas ma swój wkład w tabelkę , świetnie ,że Nasza okti podpowiedziała mi bym wrzuciła ją online
Cześka kochana ja tylko dane wrzuciłami ciut edytowałam
Może jeszcze jakieś kolumny dodamy.? Macie jakieś fajne propozycje.?
Może coś typu Nasze przeczucie na płeć.? Albo kg/cm ile przybyło czy ubyło.? hmm nie wiem co tam chcecie tylko co zapragniecie.? Liczy się Nasza wspólna inwencja twórczamoże wielkości maluszka z ostatniego usg itd hmmm nie wiem myślcie i dodajcie nie wstydzić się swoich kilogramów i cm kochane :***
Co do płci nie dość, że przeczuwam syna drugiego to i w dodatku tylko i wyłącznie w dzień owu się kochaliśmy ,więc raczej nie ma szans by było panieneczkaale najwyżej będzie niespodzianka z zaskoczenia, że jednak nie ma znaczenia czy przed czy w owu się kochamy
No i ostatnio z babcią rozmawiałam, że troszkę się boje, że mam jednego syna który jest moim oczkiem w głowie kocham Go do szaleństwa bardziej niż swojego faceta... Tak bardziej, bo wiem ,że on będzie mój na zawsze a z facetami różnie to bywa, że tak powiemI się zastanawiałam czy nie będę tego drugiego brzdąca kochać mniej czy więcej niż Marcelka, takie głupie myślenie, że nie będę potrafiła podzielić miłości między nich i któryś może być poszkodowany
Powiedzcie mi czy to z czasem przychodzi czy od razu wiadomo będę różne priorytety, ale chciałam poruszyć ten temat co do mamuś które też będą miały ente dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 16:13
Livia
Nela
Marcel
-
moze by tak date urodznia wage i wzrost przeżucić troszke dalej a w to miejsce np mozemy dac: data wizyty, wymiary maleństwa, Nasze kg lub cykl starań jak myślicie?
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny