Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Wróciłam z badań z laboo, jechałam 8 km do innego, bo taniej niż w moim pobliskim.
Pogoda kiepska i kupiłam sobie krople na katar , bo nie moge doleczyć, a dziś zmarzłam.
Kobietka pobrała mi 3 fiolki krwi, wow.
Ciekawa jestem wyników z toxo i TSH najbardziej.
Zaraz zaglądam do tabelki -
Monique wrote:W tym szpitalu Św. Zofii na Żelaznej 1500 zł taka przyjemność
Ano, ale to jest usługa tylko za sam poród, po porodzie nie przychodzi ani na nfz ani za pieniądze
Taka komercha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:23
-
Witajcie, u mnie ciężkawo, miałam aż 1 dzień przerwy w mdłościach, że aż pochwaliłam dzień przed zachodem słońca...od kilku dni rzyganko rano i wieczorem, a już na zapach chleba w ogóle, musiałam szczelnie pozamykać w szafce, bo nie dzierżę zapachu, bez względu czy jasny, czy ciemny, kukurydziany, czy inny...
a wejście do sklepu osiedlowego tylko na wdechu
Przerzuciłam się na kaszę mannę... i chyba ryżu spróbuję...
Masakra jakaś...
Zmieniłam w tabelce datę porodu, bo zmieniła mi się po ostatniej wizycie z 9.11 na 11.11.
Można by było dodać jeszcze obwód cycków, u mnie już 6cm na +
a oto mój Krabik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:53
anusiaa90, Viviana, Strupka, mada_lena, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Czarnaa94, xpatiiix3, Lavendula, Marzena27, Idia lubią tę wiadomość
-
u nas ziiimno i momentami leje - do tego wiatr..
po przeziębieniu nie ma śladu ale nadal katar mi schodzi - ciągle dmucham i dmucham ale miewam problemu z krwią z nosa więc ciągle się boje bo potem ciężko zatamować i ostatnio 3 tampony zużyłam - koszmar a jak nie dmucham to spływa do gardła i wtedy mdli jeszcze bardziej.. -
rozgość się Olunia
witamy:-) mnie coś ostatnio pobolewa jakby lewy jajnik i już zaczynam myśleć czy aby moja dzidzi cała...korci mnie telefon do lekarza żeby jednak skontrolować to przed Świętami, ale z drugiej strony nie chcę popadać w paranoje jakąś, chyba jednak zbyt długie przerwy w wizytach u lekarza to nie dla mnie
-
Viviana wrote:Cześć dziewczyny.
Wróciłam z badań z laboo, jechałam 8 km do innego, bo taniej niż w moim pobliskim.
Pogoda kiepska i kupiłam sobie krople na katar , bo nie moge doleczyć, a dziś zmarzłam.
Kobietka pobrała mi 3 fiolki krwi, wow.
Ciekawa jestem wyników z toxo i TSH najbardziej.
Zaraz zaglądam do tabelki
ja mam Puri Nasin ale Quixx tez ejst bardzo dobryViviana lubi tę wiadomość
-
Witajcie. U mnie pogoda taka sobie. Ale na święta ma być juz ładnie.
Muszę się pochwalić dziś zero mdłości, zero zgagi. Wg belly zaczynam dziś 12t wg OM. Ale żeby nie było za pięknie od wczoraj ciągnie mnie po bokach, trochę w pachwinach....
Gratulacje dla mamus po wizytach, dorodne Wasze fasolki -
mnie też 3 dni temu bolał jajnik, ale moja gin powiedziała, że to jest normalne i mam się nie przejmować i w sumie już mi przeszło. Czytałam gdzies na forum, że duzo kobiet tak ma, także nie stresuj się
będzie dobrze, ja też mam wizyte dopiero za tydz. i już nie mogę się doczekać. Najchętniej chodziłabym co tydzień
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Nata ja mam to samo...przed samą wizytą mam takiegos stresa ze szok!! pewnie jutro znowu mi ciśnienia nie zmierzy bo takie będę miała wysokie ze stresu..
Ja bym sobie marzyła wizyty co 2 tyg nawet jetem w stanie za nie płacic ale moj gin twierdzi że nie ma potrzeby...Wkońcu lekarz wie najlepiej.. Ale ja to oczywiście sobie wkrecam dobre samopoczucie brak objawów to źle, jak sie pojawią i mdli i ciągnie w pachwinach i janikach też źle.. ech tylko Usg mi daje ukojenie -
Nata mnie tez pobolewa w ok lewego jajnika. Dzis boli na zmianę, raz z prawej raz z lewej. Podejrzewam, ze to więzadła. Troszkę to upierdliwe.
Okti tez tak mam. Jak nie boli to zastanawiam się czemu nie boli, jak nie mdli tez zaczynam się martwić, ale najczęściej mam tak, ze jeden dzień czuje się całkiem przyzwoicie, ale na następny nie jest juz tak słodko....mdli, spać, zgaga... Dlatego trzeba się nauczyć cieszyc lepszymi chwilamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:47
-
KocieOczy wrote:A mi właśnie wyświetliły się wyniki wczorajszej morfologii i mam podwyższone leukocyty 10.5 (norma 10), neurofile% 72.6 (norma 70) i neurofile# 7.6 (norma 7) i TSH mam 0,48 chyba trochę nisko muszę zadzwonić do lekarza, czy czasem nie wrócić do 1tabletki euthyroxu bo teraz biorę 1,5. Yhh, ciekawe jak reszta wyników.
-
a macie też czasami tak, że jak siedzicie dłuższą chwilę, to ten brzuch staje się taki obolały?? mam pracę siedzącą i mam wrażenie , że jak długo siedzę to ten brzuch jest taki scierpnięty, niby go jeszcze za bardzo nie widać, ale jakies zaokrąglenie już jest:)
-
U mnie znowu rzyganie... zero energii... leżę w łóżku i żyć się nie chce.
A miałam w planach sprzątanie po remoncie... tyle rzeczy na mnie czeka do zrobienia... a ja leżę.
Co ten mechanizm ma niby zdziałać dobrego dla dziecka?
Ma ktoś jakąś hipotezę?