Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaraz wstaje wkońcu z łożka i zrobie obiadek.... dziś spagettii z mięskiem mielonym... ostatnio mam taką ochotę na mięcho że szok... kurczak, karkówka... przyznam że moja dzidzia bardzo mnie objada ciągle chodzę głodna... z tym że nauczylam się że lepiej zjeść coś porządnego niż podjadać jakieś pusto kaloryczne paskudztwa
Przed ciążą potrafiłam obżerać się byle czym bo nie chciało mi się iść do kuchni i np: zrobić dobrej kanapki... dlategto tak waga szła w górę... teraz też jem w miare dużo ale pożywne jedzonko maleństwo sobie z tego wyciąga co najlepsze a mama chudnie:)
-
xpatiiix3 wrote:heheh dzielna dzielna, ale najpierw trzęsłam portami tam
Lody a się skuszę mam pudełeczko miętowych z kawałkami czekolady
Patula, Ty miałaś punkcję, przy biopsji mogłabyś strzelić z półobrotu jakby znieczulenia nie było;) no,ale nazwa jest jaka jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 13:50
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Piękna ta sukienka. Zazdroszczę - ja niestety takiej nie założę, strasznie mnie wysypało na plecach i dekolcie
nie wiem jak sobie z tym radzić, bo nawet jako nastolatka nie miałam czegoś takiego. Chyba się przejdę do dermatologa bo fatalnie się z tym czuję, a lato za pasem...
-
Monique wrote:echh no mi też jeszcze cycki wysypało...czym tego się pozbyć dziadostwa ?
Koniecznie dermatolog, ale na cuda bym nie liczyła, pewnie każe Ci odstawić kosmetyki, których używasz (), każe używać emolientów i ewentualnie przepisze jakiś kortykosteroid jak faktycznie żyć Ci to nie pozwala.
Jako atopik mogę Ci polecić maści z aloesem, arniką i ... działa:)ale to też lata praktyki i wmawianie sobie, że "wcale nie swędzi" z panicznego lęku przed przeczosami
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
xpatiiix3 wrote:Rewolucja ale tą wielką strzykawą z ogromną igłą wyciągnął mi kawał mięcha z szyji z tego guzka, mniejsza o to jaka nazwa hehe na skierowaniu biopsja pisało i nikogo nie znieczulali tam.. ;oo
Ojeju:)
najważniejsze, że masz to za sobą
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.