Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Monique wrote:a tego nie znałam
) to robię dziś wieczorem i czekam na efekty
http://www.naturalne-kosmetyki.net/pielegnacja-skory.html
Sprawdzone, przebadane dermatologiczneMonique lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
KUNIAK wrote:Dziewczyny czy któraś z was wybiera się na wakacje samolotem?
Ja bym chciała pod koniec czerwca, wiadomo skonsultuje lekarzem ale jestem ciekawa waszego zdania czy leciałybyście i czy byłybyście tam spokojne przez 2 tyg?
a dokąd chcesz lecieć, jakieś tropiki czy bardziej umiarkowany klimat ?
Ja np. bałabym się lecieć do Bułgarii. Będąc tam kiedyś na wczasach zachorowałam na zapalenie krtani. Okoliczny lekarz przyjmował mnie z fajką w ustach, masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 14:57
-
Hej, przepraszam, że dopiero teraz piszę.
Byłam w poniedziałek na wizycie:) Z dzieciaczkiem wszystko ok, ma już 61mm, NT 1.50mm, kość nosowa tez jest:) ma rączki, nóżki:) lekarz pokazałam Nam wszystkie jego narządy łącznie z przepływem krwi przez zastawkę trójdzielną, normalnie szaleństwo. Fajnie tak widzieć u takiego maleństwa pęcherz moczowy, żołądek, serduszko, mózg:)Byłam pod ogromnym wrażeniem, że nie zapytałam o płeć, ale następna wizyta w czerwcu więc wtedy to już na pewno się dowiem:).
Pozdrawiam Was:* wieczór nadrobię zaległości:) bo trochę ich mam:)KUNIAK, KocieOczy, Monique, xpatiiix3, Viviana, Maga31, Fidelissa, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
KUNIAK wrote:Dziewczyny czy któraś z was wybiera się na wakacje samolotem?
Ja bym chciała pod koniec czerwca, wiadomo skonsultuje lekarzem ale jestem ciekawa waszego zdania czy leciałybyście i czy byłybyście tam spokojne przez 2 tyg?
hej, my się wybieramy na początku lipca na wyspę Kos, lekarz jak narazie pozwala, zobaczymy jak będzie później jeśli nic sie nie będzie dziać to mamy pozwolenieco do obaw, mam oczywiście, lecz wrazie "w" recepcja wzywa lekarza "doraźnego" również są szpitale, ale miejmy nadzieję że wszystko będzie ok
-
KocieOczy wrote:ja też od wczoraj femibion natal 2 plus, bo wcześniej jeszcze konczyłam 1
zamówiłam w aptece internetowej po 28zł opakowanie bo u mnie w aptece niestety również ok 50zł kosztuje.. różnice drakonskie
wzięłam od razu 4 opakowania bo i tak jeden koszt przesyłki
-
Jula222 wrote:hej, my się wybieramy na początku lipca na wyspę Kos, lekarz jak narazie pozwala, zobaczymy jak będzie później jeśli nic sie nie będzie dziać to mamy pozwolenie
co do obaw, mam oczywiście, lecz wrazie "w" recepcja wzywa lekarza "doraźnego" również są szpitale, ale miejmy nadzieję że wszystko będzie ok
Dzieki tak własnie myślę ze po następnej wizycie jesli lekarka pozwoli,kupimy coś ale z ubezpieczeniem od rezygnacji w ost. chwili gdyby się coś z kropkiem działo
I tak sobie kombinuje ze w czerwcu nie bedzie jeszcze tak gorąco.. -
Monique wrote:2 lata temu byłam na Krecie w czerwcu to już naprawdę było mega gorąco...
My też chcieliśmy polecieć a tym roku, ale ostatecznie jedziemy do Jastarni, muszę się jodu nawdychać
Kocham polskie morze! Ale teraz to bym się bała w Bałtyku wykąpać żeby z dzidziaka mrożonki nie zrobic:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:02
Monique, Goplana lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Kocham polskie morze! Ale teraz to bym się bała w Bałtyku wykąpać żeby z dzidziaka mrożonki nie zrobic:D
daj spokój, ja nawet nie myślę o kąpielach tam, modle się tylko żeby nie lało przez cały pobyt)
przynajmniej te z Was które polecą sobie na jakąś wycieczkę będą miały pogodę na 100% -
KasiaKa wrote:W której aptece kupiłaś, bo też chciałabym taniej.
tutaj, ta aukcja już się skończyła teraz nie mają póki co znowu wystawionego femibionu2 ale trzeba patrzećraczej to na porządku dziennym
-
Monique wrote:daj spokój, ja nawet nie myślę o kąpielach tam, modle się tylko żeby nie lało przez cały pobyt
)
przynajmniej te z Was które polecą sobie na jakąś wycieczkę będą miały pogodę na 100%
No ja bym nie wytrzymała bez kąpieli jestem takim wodnym stworem który potrafi siedzieć w morzu po 4 godziny:)
Zawzyczaj tyle w wodzie siedzę tylko ja i gromadka jakiś najbardziej wytrwałych dzieci:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:20
-
ja bym nie miała odwagi na samolot i 14 dni w obcym kraju ale ja jakoś tam mam w ciąży że na wszystko dmucham i wszystkiego się boję - i dodatkowo jest synek do ogarnięcia wiec raczej rzucimy się gdzieś w polskę - w zależności czy i ile mąż urlopu wynudzi.. ale moja bratowa rok temu miesiąc przez terminem pojechali nad morze - z pod krakowa więc prawie calą polskę przejechali i opalała się w bikini także wszystko zależy od osoby, odwagi i okoliczności
-
izia wrote:ale co do kąpieli to chyba właśnie w ciąży w morzach itd odpada - ja nawet w odkrytym basenie się nie zanurzałam - tylko w krytym chlorowanym a najlepiej ozonowanym
ale w środę podpytam lekarki i dam wam znać gdyby któraś się jeszcze wybierała
Ale masz racje zalezy od osoby, moja kolezanka pod koniec 7 msc niełatwej ciąży pojechała autem do Chorwacji zwiedzać jakieś jaskinie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:34