Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwie juz po pracy
dzisiaj tylko do 14, ale myslalam, ze juz nie wysiedze
i tak humor mi dopisuje bo jutro o 16.20 wizyta u pana doktorka i w koncu zobacze naszego Maluszka:))) nie moge sie doczekac - miesiac czekania to staaaaaaaasznie strasznie dlugo!
sisiiii witam w klubie:))))))))))sylvi, sisiiii lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
oj tak miesiac czasu to naprawde dlugo, mi sie narazie uklada co 2 tyg , co 1 czasem bo to szpital to genetyczne w warszawie to tutaj u swojego ginka ale jak przyjdzie czekac miesiac to padne z tęsknoty!
dzis sobie poćwiczyłam z you tube i z kręgosłupem jakby ciut lepiej, natomiast kłuje w brzuchu non stop, nie wiem juz czy to pęcherz bo sikam co chwila czy rozciaganie, wyslalam meza do apteki po magnez, jak do jutra nie przejdzie to chyba trzeba dzwonic do ginka
-
miesiac a wydaje sie jak 3! tez bylam w szpitalu na badaniach ale dokladnie tydzien po wizycie( wszystko przez te swieta) , ale niestety tam nie bylo okazji na ogladanie mimo, ze robili usg..Aleksandra Joanna 17.11.2014
talia22 wrote:Moja gin jak jej mówiłam o skurczach to kazała mi kupić aspargin - magnez i potas, ponoć fenomenalne...opakowanie wygląda rodem z prl-u ale skurcze łydek minęły więc chyba ok. Z t
też go wcinamNa nerwoból co mi się ostatnio przyplątał.
-
nastka151 wrote:Dzisiaj bylam na usg prywatnie i oczywiscie nie dowiedzialam sie kogo mam w brzuszku bo niby za szybko jestem zla jak osa na jakis dziwnych lekarzy trafiamAleksandra Joanna 17.11.2014
nastka151 wrote:Dzisiaj bylam na usg prywatnie i oczywiscie nie dowiedzialam sie kogo mam w brzuszku bo niby za szybko jestem zla jak osa na jakis dziwnych lekarzy trafiam
Ja już miałam kupować sukienusie w kropki, a tu następnego dnia przyszedł wynik bad. genetycznego, że jednak synNo ładnie by wyglądał... zrobiłabym z niego małą Conchitę Wurst jakbym się zasugerowała USG prenatalnym
Paju, scindapsus lubią tę wiadomość
-
Lavendula wrote:ochota na barszcz - taki klarowny - wyszłam do sklepu. Kupić wszystkie składniki z wyjątkiem buraków - bezcenne.....
tylko nic nie mowcie ze juz prawie noc:D
Lavendula, Jula222, Fidelissa lubią tę wiadomość
w mojej rodzinie lekarz powiedzial ze bedzie na 100% dziewczynka to sie ucieszyli i wiadomo zaczeli kupowac ubranka dla dziewczynki ( maja juz synka) i na ktoryms kolejnym usg lekarz stwierdzil,ze to jednak chlopiec i bardzo przepraszal
ja sie smieje, ze juz bym mu nie uwierzyla i czekala az sie urodzi:)
Goplana lubi tę wiadomość
lkc wrote:Lavendula zapraszam do mnie:) barszczyk jest. nalesniki jeszcze teraz smaze
tylko nic nie mowcie ze juz prawie noc:D
Kochana mogę sie wproscić ?naleśniczki za mną chodzą
-
wróciłam z badania
Maluszek pięknie się ustawiał i dał się dokładnie obejrzeć, a potem zaczął tak skakać, że nie mogliśmy za nim nadążyć...ADHD po mamie
Ma już 55 mm, nosek, rączki, nóżki, wszystkie przepływy prawidłowe... przezierność karku 2,2 mm - i to mnie trochę niepokoi, bo z podstawowego ryzyka ZD 1:907 wzrosło nieznacznie do 1:870
Lekarz powiedział, że wszystko ok, ale przy ryzyku 1:300 - 1:1000 zaleca PAPPA i tam też się dzisiaj udałam.
Wyniki za około tydzień.. staram się nie denerwować, ale nie jest to łatwe..sylvi lubi tę wiadomość