Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wrocilam i jestem przeszesliwa
wszystko jest w jak najlepszym porzadku
dzidziolek fikal w brzuszku, wszystkie wymary prawidlowe, serduszko pieknie bije
mąż tez szczesliwy po wizycie
wpatrzony w monitor siedzial jak zaczariwany
co do czesci miedzy nozkami niestety nie wiem, ale to nic. najwazniejsze ze zdrowy bąbel bo tak sie balam..
potem odwiedzilam biedronke i kupilam sobie te legginsyczarne i szare
fajne sa, na haftkach wiec S wzielam i na te najciasniejsze narazie zapinam, wiec mam do czego rosnac
Reverie, maaartinka, Strupka, Fidelissa, Viviana, anusiaa90, Agata92, Dotty84, Lavendula, Maga31, RewolucjaSięDzieje, sylvi, Goplana, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam iść do Lidla i Biedronki po dzieciowe rzeczy ale niestety są typowo dziewczęce lub chłopięce a ja niestety jeszcze nie wiem co tam mieszka
W nagrodę poszłam sobie na rynek po truskawki
Lody sorbetowe z lidla są pyyychchaa! Też je mam mango i truskawka
Ja nieraz czuję coś w brzuchu jakby ruchy.. ale nie wiem czy to ruchy czy moje wnętrzności
Także czekamy jeszcze -
Witam
a ja dzisiaj się załamałam prawie wszystko z szafy rano wywaliłam i próbowałam jeansy założyć... i niestety...ale nic nie pasowało jedne spodenki tylko dobre są hehe to jest pocieszające bo prawie rok temu były za ciasne, a teraz są luźne jeszcze na tyłku
hehe więc to jest dla mnei pokrzepiające bluzki większość co najwyżej do pępka sięga także zakupy czas zacząć w końcu bo zaraz mi się skończą ciuchy i nie będę miała co założyć na tyłek
hihi
Dorotucha, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć Dziewczyny
ja dojeżdżam na zakupy do miasta w którym są 3 Biedronki i mam nadzieję że do jutra chociaż w jednej trafię leginsy bo dzisiaj jestem uziemiona w domu bo upał jest taki że na powietrzu robi mi się słabo
-
Fidelissa, mi gin zlecił na początku ciąży jak dużo wymiotowałam magnez i potas.
Ja bym zrobiła potas, magnez i sód.
Też dziś po pracy skoczę do biedry i lidla, oba mam blisko, tylko czy po 19:00 coś tam jeszcze będzie?
Pytanie do tych, które już kupują ciuszki dla dzieci- jaki rozmiar bierzecie? Bo ciągle waham się między 56 a 62cm. Ja jak się urodziłam miałam 60cm, nie wiem jak mój mąż, więc raczej oscyluję wokół 62cm...
Ja dziś pożeram sorbet malinowy Grycana (mąż mi kupił)
Ale jak się naczytałam o lodach wodnych, to przez kilka dni wciągałam kaktusaFidelissa lubi tę wiadomość
-
a to może ja dodam coś od siebie
hehe pare bodziaków na 56 się przyda, ale pajace jak najbardziej możesz na 62 najwyżej skarpetki założyć jak za długie będą
bo mój np body na 48 cm nosił
hehehe i to ponad miesiąc a z kolei pajace 56może z 2 tygodnie potem 62 a jak miał 2 miesiące już 68 bo miał długie nogi także ciężko się wpasować hehe
Livia
Nela
Marcel
-
santocha moj synek jak sie urodzil to mial juz 57 cm. wiec z tymi mniejszymi rozmarami to tak ostroznie
Dotty poszalalas z tym spaceramchyba nie dalabym rady tyle przejsc i to w taki upal
ja ubran tez nie mamdzis z szafy przymierzylam z 10 par spodenek, wchodze w dwie b mialam luzne na gumce, ale znow sa bardzo krotkie. po domu jak najbardziej juz dzis smigam, ale na miasto chyba nie bardzo mi sie tak wystroic.. bluzek tez nie mam, a jak sa jakies dluzsze to czarne.. zreszta tez dosc obcisle, a ja mam faze teraz na letnie, zwiewne, kolorowe
szkoda ze moja szafa nie posiada ani jednej takiej rzeczy w odpowiednim teraz dla mnie rozmiarze
Paju a ty kiedy masz lekarza? czy bylas ostatnio? -
Dotty84 wrote:Właśnie wróciłam z 3-godzinnego spaceru (10km), nogi włażą do d...
A teraz leżę sobie i piję piwko 0,0% - omniomniomniom!!!
Kocham ten stan! -
karmelek wrote:santocha moj synek jak sie urodzil to mial juz 57 cm. wiec z tymi mniejszymi rozmarami to tak ostroznie
Dotty poszalalas z tym spaceramchyba nie dalabym rady tyle przejsc i to w taki upal
ja ubran tez nie mamdzis z szafy przymierzylam z 10 par spodenek, wchodze w dwie b mialam luzne na gumce, ale znow sa bardzo krotkie. po domu jak najbardziej juz dzis smigam, ale na miasto chyba nie bardzo mi sie tak wystroic.. bluzek tez nie mam, a jak sa jakies dluzsze to czarne.. zreszta tez dosc obcisle, a ja mam faze teraz na letnie, zwiewne, kolorowe
szkoda ze moja szafa nie posiada ani jednej takiej rzeczy w odpowiednim teraz dla mnie rozmiarze
Paju a ty kiedy masz lekarza? czy bylas ostatnio?
Ja lekarza mam za równy tydzień, tyle że na NFZ więc pewno USG mi nie zrobi..
Wtedy pójdę do niego prywatnie.. jakoś za 1,5 - 2 tyg, żeby już na połówkowe się załapać
-
Ja rok temu po sezonie kupiłam na przecenach spodenki.. takie na wyjscia.. obecnie w nie nie wchodzę, mam nadzieję, że za rok sie zmieszczę bo szkoda ich!
Jedne miałam dwa razy, drugie wcale!
Za to teraz chodzę w takich domowych na gumkę (chodź dziś na rynek w nich poszłamale mam prawie, że pod domem
)
i w niektórych bluzkach też już mi brzuch wystaje.. ;/
i to pewno przez piersi bo urosły do takich rozmiarów, że masakra..
Przymierzyłam wczoraj górę od stroju kąpielowego to mi się 6 piersi zrobiło
Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Dotty a co masz za piwko 0,0% bo za mna tak chodzi a przecież z % nie wypiję
Bavaria!!!!!!! 0,0% prawdziwy smak piwa (przynajmniej mi się tak wydaje, bo mój Piter jest innego zdania)
Największy wybór piw jest w Auchanach, ale trzeba uważać, bo dużo z nich jest do 0,4%.
A Bavaria jest prawdziwe 0,0%Dorotucha, Fidelissa lubią tę wiadomość