Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek powodzenia na wizycie;)
A ja wstałam i od rana mam jakis przypływ energii. Pranie jedno juz powieszone, drugie sie pierze, powyciagalam kiecki z zeszłego roku i w kilka nawet sie wbijamwyrzucę je na odświeżenie:) dokończę herbatke i odkurze.
Co do farbowania to tez jeszcze nie robilam odrostow, a ostatni raz farbowalam dokładnie 15 lutego:/ juz patrzeć nie moge.... W przyszlym tyg robię porządek na głowie! I chyba powroce do klasycznego boba, bo te dlugie mnie wk...ja. Jedyne z czym sa fajne, ze mozna uplesc sobie koka na czubku i juz jestem gotowa:)
Także w przyszlym tyg zamierzam zamienić dlugie ombre na krótkiego boba blond:) ale sie małż zdziwi;)
karmelek, Fidelissa, Evik lubią tę wiadomość
-
Hej ja już po zakupach.
W Lidlu kupiłam tylko legginsy, M-kę i są w nogach obcisłe a w brzuszku wygodne. Rozmiarówka duża S-ka bluzka to chyba na koniec ciąży.
Za to w Biedronce od dziś fajne rzeczy ciążowe http://www.biedronka.pl/pl/press,id,70,title,Mamy-sposoby-na-dzieciece-przygody
Kupiłam sobie bluzkę i piżamę dwuczęściową. Rozmiarówka dobra Ska-to S-ka. A spodnie od piżamy mega wygodne, będę w nich chodzić po dworze, bo sa jak rybaczki.
No i fajne bodziaki dla dzieci, ale kolorystyka typowo albo dla chłopca, albo dziewczynki.
Ale się zmęczyłam. heheFidelissa, Evik, Maga31 lubią tę wiadomość
-
witajcie - u nas w końcu normalny dzień - synka puściłam do przedszkola - gardło ma zaskakująco ładne i dziś w końcu dzień odpoczynku - trzeba odgruzować bo tych dniach synka w domu bo wene miał do zabawy i w każdym kącie coś robił i dziś odpoczywam - co do energii to wczoraj przeszłam do laryngologa i normalnie po drodze 3 razy robiło mi się ciemno przed oczami - także w miasto już mi się wychodzić nie chce zwłaszcza w południe - albo muszę powyciągać spodenki i japonki żeby był przewiew..
a co do poduszki to ja od miesiąca jak nie więcej mam podobną - coprawda nie firmową i nie za tyle kasy - mam zwykłą z allegro za coś ponad 50zł - jest prosta więc sama sobie ją podwijam jak chce no i większa niż ta co dałyście link - ja mam 170 cm i poduszka też jest 170.. i powiem wam że jest super, mąż już ją nazwał moim kochankiem - bo śpie tak nieraz opleciona i wtulona w nią - ale jest mega wygodna a wiem że jeszcze bardziej się przyda jak brzuszek będzie duży i będzie "spadał" na prawo i lewoLavendula lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach
Jeju taki piękny dzień a mi M podniósł tak ciśnienie, że aż mi się wszystkiego odechciało
Viviana a patrzyłaś na te ubranka dla dzidziusiów w lidlu?
Ja dopiero będę tam koło 19 ciekawe czy coś jeszcze dostanę..
Ja nie oglądałam, ale koleżanki brały, w ogóle dużo osób brało te ciuszki, wyglądały ok, ale nie dotykałam. W Biedronce tez są ubranka 3szt za 20zł. U mnie jeden Lidl także od rana chmara kobietek. -
Viviana ja tez kupiłam sobie piżamę w biedronce, wczoraj wieczorem juz były wyłożone na dzisiaj i wzięłam pizamke. O tym samym pomyślałam zeby te spodnie wykorzystać na codzień. Bawełna wygodna przewiewna. Do Lidka polecę po poludniu. O ile cos zostanie...
-
mada_lena wrote:Viviana ja tez kupiłam sobie piżamę w biedronce, wczoraj wieczorem juz były wyłożone na dzisiaj i wzięłam pizamke. O tym samym pomyślałam zeby te spodnie wykorzystać na codzień. Bawełna wygodna przewiewna. Do Lidka polecę po poludniu. O ile cos zostanie...
Świetna ta piżama, wzięłam ze względu na te spodnieBawełna do tego i mega wygodny panel na brzuszek
Dziewczyny w Biedronce nikogo nie było, każdy w Lidlu także na spokojnie sobie obejrzałam wszystko. Za to w Lidlu sporo było wyłożonych rzeczy ale każdy oglądał rzeczy z lnu i te body dla dzieci, a za ciążowymi mało kto stał.
No i w mojej Biedrze nektarynki i brzoskwinie - opakowanie za 1,99 mniaaamiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:56
-
ja mam pytanie,dzis stuknal mi 16 tydz a ja chyba nie czulam ruchow maluszka
Tzn duzo sie tam dzieje ciagle sie cos przelewa i bulgocze, czasem nawet przez skore widze jaka tam jest rewolucja
Ale podobno gdy sie czuje ruchy to wiadomo ze to wlasnie one.?? -
fajnie by bylo poznac juz kto tam w brzuszku mieszka
dopijam kawe i ide
u nas juz upal na calego a ja w dlugich czarnych getrachzakupy, koniecznie zakupy!!
kuniak ja juz pare razy czulam ruchy, ale od paru dni znow nie czuje, czasem nie jestem pewna czy to tomysle ze jeszcze mamy czas na kopniaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:30
-
desou wrote:Ja dziś zaszalałam i kupiłam poduchę kojec
Mam leżeć w ciągu dnia i w nocy na lewym boku a nie daję rady, więc taka podpórka mi się przyda
http://allegro.pl/show_item.php?item=4228593680
desou daj znac czy wygodna. ja mam 180 boje sie ze bedzie za krotka? -
Viviana wrote:Hej ja już po zakupach.
W Lidlu kupiłam tylko legginsy, M-kę i są w nogach obcisłe a w brzuszku wygodne. Rozmiarówka duża S-ka bluzka to chyba na koniec ciąży.
Za to w Biedronce od dziś fajne rzeczy ciążowe http://www.biedronka.pl/pl/press,id,70,title,Mamy-sposoby-na-dzieciece-przygody
Kupiłam sobie bluzkę i piżamę dwuczęściową. Rozmiarówka dobra Ska-to S-ka. A spodnie od piżamy mega wygodne, będę w nich chodzić po dworze, bo sa jak rybaczki.
No i fajne bodziaki dla dzieci, ale kolorystyka typowo albo dla chłopca, albo dziewczynki.
Ale się zmęczyłam. hehe
a z biedronki zastanawiam sie nad sukienkla tylko zeby nie byla z poliestru:)) -
Powodzenia na wizytach:) jak mi sie uda tez sie wybiore do L i B:)) dzisiaj jedziemy szukac kontaktow i wlacznikow.
mam pytanie.
lekarz zalecil mi zrobic elektrolity.
oczywiscie niczego nie przerpisaL....
to jakie mam zrobic ktos cos wie? mam wyniki przyniesc juz na wizyte 30-go:)) -
Fidelissa wrote:Vivianka bylam we wtorek w lidlu i nei widzilam tych ciazowych juz sa?
a z biedronki zastanawiam sie nad sukienkla tylko zeby nie byla z poliestru:))
Tak bo w Lidlu ciązowe są od dzisiaj dopiero, w Biedronce też od dzisiaj. Akurat sukienki nie oglądałam, ale bluzka z Biedro to 95% Bawełna, 5% elastan, bardzo mięciutka, fajna, a piżama 100% bawełna, więc sądzę, że sukienka ten sam materiał. Naprawdę jestem zadowolona z tych rzeczy z Biedro.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Powodzenia na wizytach:) jak mi sie uda tez sie wybiore do L i B:)) dzisiaj jedziemy szukac kontaktow i wlacznikow.
mam pytanie.
lekarz zalecil mi zrobic elektrolity.
oczywiscie niczego nie przerpisaL....
to jakie mam zrobic ktos cos wie? mam wyniki przyniesc juz na wizyte 30-go:))