X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek powodzenia na wizycie;)
    A ja wstałam i od rana mam jakis przypływ energii. Pranie jedno juz powieszone, drugie sie pierze, powyciagalam kiecki z zeszłego roku i w kilka nawet sie wbijam :) wyrzucę je na odświeżenie:) dokończę herbatke i odkurze.
    Co do farbowania to tez jeszcze nie robilam odrostow, a ostatni raz farbowalam dokładnie 15 lutego:/ juz patrzeć nie moge.... W przyszlym tyg robię porządek na głowie! I chyba powroce do klasycznego boba, bo te dlugie mnie wk...ja. Jedyne z czym sa fajne, ze mozna uplesc sobie koka na czubku i juz jestem gotowa:)
    Także w przyszlym tyg zamierzam zamienić dlugie ombre na krótkiego boba blond:) ale sie małż zdziwi;)

karmelek, Fidelissa, Evik lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja już po zakupach.

W Lidlu kupiłam tylko legginsy, M-kę i są w nogach obcisłe a w brzuszku wygodne. Rozmiarówka duża S-ka bluzka to chyba na koniec ciąży.

Za to w Biedronce od dziś fajne rzeczy ciążowe http://www.biedronka.pl/pl/press,id,70,title,Mamy-sposoby-na-dzieciece-przygody

Kupiłam sobie bluzkę i piżamę dwuczęściową. Rozmiarówka dobra Ska-to S-ka. A spodnie od piżamy mega wygodne, będę w nich chodzić po dworze, bo sa jak rybaczki.

No i fajne bodziaki dla dzieci, ale kolorystyka typowo albo dla chłopca, albo dziewczynki.

Ale się zmęczyłam. hehe :)

Fidelissa, Evik, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia na wizytach :)

Jeju taki piękny dzień a mi M podniósł tak ciśnienie, że aż mi się wszystkiego odechciało :(

Viviana a patrzyłaś na te ubranka dla dzidziusiów w lidlu?
    Ja dopiero będę tam koło 19 ciekawe czy coś jeszcze dostanę..

201411191762.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie - u nas w końcu normalny dzień - synka puściłam do przedszkola - gardło ma zaskakująco ładne i dziś w końcu dzień odpoczynku - trzeba odgruzować bo tych dniach synka w domu bo wene miał do zabawy i w każdym kącie coś robił i dziś odpoczywam - co do energii to wczoraj przeszłam do laryngologa i normalnie po drodze 3 razy robiło mi się ciemno przed oczami - także w miasto już mi się wychodzić nie chce zwłaszcza w południe - albo muszę powyciągać spodenki i japonki żeby był przewiew..

a co do poduszki to ja od miesiąca jak nie więcej mam podobną - coprawda nie firmową i nie za tyle kasy - mam zwykłą z allegro za coś ponad 50zł - jest prosta więc sama sobie ją podwijam jak chce no i większa niż ta co dałyście link - ja mam 170 cm i poduszka też jest 170.. i powiem wam że jest super, mąż już ją nazwał moim kochankiem - bo śpie tak nieraz opleciona i wtulona w nią - ale jest mega wygodna a wiem że jeszcze bardziej się przyda jak brzuszek będzie duży i będzie "spadał" na prawo i lewo

Lavendula lubi tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Dziewczyny powodzenia na wizytach :)

Jeju taki piękny dzień a mi M podniósł tak ciśnienie, że aż mi się wszystkiego odechciało :(

Viviana a patrzyłaś na te ubranka dla dzidziusiów w lidlu?
    Ja dopiero będę tam koło 19 ciekawe czy coś jeszcze dostanę..

Ja nie oglądałam, ale koleżanki brały, w ogóle dużo osób brało te ciuszki, wyglądały ok, ale nie dotykałam. W Biedronce tez są ubranka 3szt za 20zł. U mnie jeden Lidl także od rana chmara kobietek.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana ja tez kupiłam sobie piżamę w biedronce, wczoraj wieczorem juz były wyłożone na dzisiaj i wzięłam pizamke. O tym samym pomyślałam zeby te spodnie wykorzystać na codzień. Bawełna wygodna przewiewna. Do Lidka polecę po poludniu. O ile cos zostanie...

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety też jeden lidl i to na drugim końcu miasta więc pewnie niewiele mi pozostanie.. ale za to biedronek pełno :) więc może tam coś zostanie :)

201411191762.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moim osiedlu jeden Lidl. Przed 7 już czeka dziki tłum, więc później nie ma szans,żeby coś dostać.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Viviana ja tez kupiłam sobie piżamę w biedronce, wczoraj wieczorem juz były wyłożone na dzisiaj i wzięłam pizamke. O tym samym pomyślałam zeby te spodnie wykorzystać na codzień. Bawełna wygodna przewiewna. Do Lidka polecę po poludniu. O ile cos zostanie...

Świetna ta piżama, wzięłam ze względu na te spodnie :) Bawełna do tego i mega wygodny panel na brzuszek :)

Dziewczyny w Biedronce nikogo nie było, każdy w Lidlu także na spokojnie sobie obejrzałam wszystko. Za to w Lidlu sporo było wyłożonych rzeczy ale każdy oglądał rzeczy z lnu i te body dla dzieci, a za ciążowymi mało kto stał.

No i w mojej Biedrze nektarynki i brzoskwinie - opakowanie za 1,99 mniaaamiii :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:56

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Na moim osiedlu jeden Lidl. Przed 7 już czeka dziki tłum, więc później nie ma szans,żeby coś dostać.
    Dzięki za pocieszenie :)

201411191762.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nawet nie wiedzialam ze dzis w biedronce bedzie cos dla nas :-)
    skocze po wizycie i tez zerkne na te pizamki i getry :-)

kurde jaki to czlowiek glupi zeby sie tak stresowac... masakra!!

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze;) ja mam jutro wizytę:) ciekawe czy kruszynka pokaże co ma miedzy nóżkami:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pytanie,dzis stuknal mi 16 tydz a ja chyba nie czulam ruchow maluszka :)
    Tzn duzo sie tam dzieje ciagle sie cos przelewa i bulgocze, czasem nawet przez skore widze jaka tam jest rewolucja
    Ale podobno gdy sie czuje ruchy to wiadomo ze to wlasnie one.??

gg64l6d8uplrbvce.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie by bylo poznac juz kto tam w brzuszku mieszka :-) dopijam kawe i ide :-)
    u nas juz upal na calego a ja w dlugich czarnych getrach :/ zakupy, koniecznie zakupy!! :-)

kuniak ja juz pare razy czulam ruchy, ale od paru dni znow nie czuje, czasem nie jestem pewna czy to to :-) mysle ze jeszcze mamy czas na kopniaczki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:30

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana dzięki za info - zaraz się przebiegnę do biedronki :)
    Wróciłam właśnie z lidla - kupiłam legginsy, dwie sukienki i dwa topy i staniki 85D bo większych nie było, jeszcze trochę pochodzę ale później będą ciasne :D

Lavendula lubi tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    Ja dziś zaszalałam i kupiłam poduchę kojec ;)

Mam leżeć w ciągu dnia i w nocy na lewym boku a nie daję rady, więc taka podpórka mi się przyda :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4228593680

desou daj znac czy wygodna. ja mam 180 boje sie ze bedzie za krotka?

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Hej ja już po zakupach.

W Lidlu kupiłam tylko legginsy, M-kę i są w nogach obcisłe a w brzuszku wygodne. Rozmiarówka duża S-ka bluzka to chyba na koniec ciąży.

Za to w Biedronce od dziś fajne rzeczy ciążowe http://www.biedronka.pl/pl/press,id,70,title,Mamy-sposoby-na-dzieciece-przygody

Kupiłam sobie bluzkę i piżamę dwuczęściową. Rozmiarówka dobra Ska-to S-ka. A spodnie od piżamy mega wygodne, będę w nich chodzić po dworze, bo sa jak rybaczki.

No i fajne bodziaki dla dzieci, ale kolorystyka typowo albo dla chłopca, albo dziewczynki.

Ale się zmęczyłam. hehe :)
    Vivianka bylam we wtorek w lidlu i nei widzilam tych ciazowych juz sa?
    a z biedronki zastanawiam sie nad sukienkla tylko zeby nie byla z poliestru:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach:) jak mi sie uda tez sie wybiore do L i B:)) dzisiaj jedziemy szukac kontaktow i wlacznikow.

mam pytanie.
    lekarz zalecil mi zrobic elektrolity.
    oczywiscie niczego nie przerpisaL....

to jakie mam zrobic ktos cos wie? mam wyniki przyniesc juz na wizyte 30-go:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Viviana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Vivianka bylam we wtorek w lidlu i nei widzilam tych ciazowych juz sa?
    a z biedronki zastanawiam sie nad sukienkla tylko zeby nie byla z poliestru:))

Tak bo w Lidlu ciązowe są od dzisiaj dopiero, w Biedronce też od dzisiaj. Akurat sukienki nie oglądałam, ale bluzka z Biedro to 95% Bawełna, 5% elastan, bardzo mięciutka, fajna, a piżama 100% bawełna, więc sądzę, że sukienka ten sam materiał. Naprawdę jestem zadowolona z tych rzeczy z Biedro.

Fidelissa lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Powodzenia na wizytach:) jak mi sie uda tez sie wybiore do L i B:)) dzisiaj jedziemy szukac kontaktow i wlacznikow.

mam pytanie.
    lekarz zalecil mi zrobic elektrolity.
    oczywiscie niczego nie przerpisaL....

to jakie mam zrobic ktos cos wie? mam wyniki przyniesc juz na wizyte 30-go:))
    Fidelissa jak mi kazali zrobic elektrolity to na skierowaniu byl wypisany sod i potas

gg64l6d8uplrbvce.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ