Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:No no Czarna długa podróż nocna Ciebie czeka mam nadzieję, że sama wracać nie będziesz.? A Ty prowadzisz czy mąż.?
Teść ze mną jedzie bo mąż do pracy ma niestety. Trochę ja będę prowadzić i trochę teść, bo jak za kierownicą siedzę to choroba lokomocyjna aż tak bardzo się nie odzywa
A co do trądzika i tłustej cery to mam identycznie, masakra jakaś. I ciągle tak brzydko wyglądam że makijaż nie pomaga -
Hahaha no no to fakt, że i pół kilo tapety nie pomoże bo przez tą tłustą cerę zaraz się zmywa makijaż, trzeba by było co chwila się malować a ja tam gdzieś mam w sumie hehe jak wychodze to okularki na nos i niech się wietrzą te moje pryszczole no i dobrze że sama nie jedziesz hehe
ps. mi w pierwszej ciąży po pierwszym trymestrze cera do normy wróciła miałam taką piękną i te rzęsy ,że zero makijażu, bo najładniej naturalnie wyglądałam także jeszcze miesiąc i z głowy na to liczę heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:00
Livia
Nela
Marcel
-
Hej. To znowu ja:) Czytam Was i stwierdzam, że jesteście super babki:) Tak na prawdę nie napisałam za wiele o sobie. Jest to dla mnie pierwsza ciąża i nie ukrywam długo na nią czekaliśmy. No, ale jak widać opłacało się. Tydzień temu w sobotę zrobiłam betę wyszła 262, w poniedziałek powtórzyłam i wynik to 629, więc jest super. Za tydzień w piątek idę na wizytę do gina. Już nie mogę się doczekać.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rybka no to ładna betka
Czarna ach Ty wredulcu hehe tak mi źle życzysz
A ja dzisiaj plamienia mam tam trochę poleciało ze mnie brązowego śluzu, a właściwie takiego karmelowego.. no, więc chyba muszę przystopować z tymi spacerkami... ciut się zmartwiłam, ale po prostu ogarniam się do pionu i spacerki dalej będą, ale krótsze bo ja nie wysiedzę w domu... ;P hmm a może wizytę przyspieszę i w poniedziałek pójdę, chociaż chyba nie ma sensu już skoro do czwartku tylko mam czekać, raczej wszystko w porządku tylko za dużo się nachodziłam tak mi się wydaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 18:56
Livia
Nela
Marcel
-
Pati no właśnie może trochę przystopuj z tymi spacerami?!
JA mam o tyle dobrze że mieszkam w domu z dużym ogrodem więc wystarczy wyjść przed dom i żadne spacery dalsze nie są potrzebne
Czarna ja też mam chorobę lokomocyjną, chociaż już dużo lżejszą niż jeszcze pare lat temu, za to mój synek to katastrofa z jazdą 50km nawet nie ujedzie bez aviomarinu
Rygba Nemo beta super! gratulacje!
Aga najlepiej skontaktuj się z lekarzem, na własną rękę lepiej nic nie brać..
Co do cery to też mam fatalną, ale póki siedzę w domu to się nie maluje, niech oddycha a włosy to koszmar! wcześniej myłam co dwa dni, a teraz rano umyję a wieczorem już są nijakie
właśnie upiekłam ciasto francuskie z farszem z jabłek w cynamonie i z rodzynkami pycha!! już jeden talerz prawie na gorąco pochłonęliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:00
-
karmelek i ja mam domek z ogrodem dużym hehe ale to nie to samo hehe ja jestem podróżniczka z natury i potrafię iść przed siebie i całe miasto przejść ,tam gdzie nogi poniosą ale sam fakt pchania małego w wózku pewnie już odpada przy tak długich spacerach dzisiaj 3h wczoraj też ok. 5h chodziłam więc widzisz a to schody a to pod górkę i jednak chyba takie eskapady samej odpadają chyba ,że ktoś będzie wyręczał w pchaniu wózkaLivia
Nela
Marcel
-
Codziennie bolą mnie jajniki i mniej wiecej 2 razy dziennie mam bol przypominajacy miesiaczkowy
Plamien zadnych do tej pory nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:19
-
Witam nowe mamusie:)
Hej
A ja leże do góry brzuchem nie poznaje siebie co ja jem! po pierwsze nie mam ochoty jeś słodyczy a cale zycie jestem od nich uzależniona. teraz to bym litrami zupy jadła wszystkie ważne że zupa! I dzisiaj na obiad zajdłam takie tłuste kopytka(szagówki) z zasmażaną kapustą taką słoną no nie wierze! Na kolacje zachciało mi się naleśników raptem zjadłam 3 z czego ostatni z nutellą poprostu mnie odrzucał! A teraz mam takie wzdecia..;/
Caly czas ten śluz mi nie schodzi z myśli ale na białej bieliznie to wygląda jak zeschnięty żółto biały proszek po tabletakch.. ale jak brałam globulki na infekcje to też żółto w majatasach miałam . Także dopóki nie ma brązowych plamień i krwi to siedzę spokojnie Ja już chcę czwartek i wizytę i USG kurcze nie wiem co się spodziewać tak bym chciała zobaczyć serducho wtedy wg OM będę w 5 tyg i 5 dniu a wg wystąpienia owulacji to 6 tyg. 4 dni to mamy rozbierzność tygodnia i która tu wersja będzie najpewniejsza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:29
-
Rybka Nemo tu same najlepsze babki
Pati ja Ci absolutnie nie życzę, oby Twoja cera wróciła do normy i moja też
Aga z tego co zrozumiałam to dostałaś receptę na bóle, nie na progesteron. Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała
karmelek wyślij mi pocztą trochę -
No i jescze chodzą za mną lody z automatu takie te sztywne świderki śmietankowo - czekoladowe:D Daleej niech lodziarnie sezonową u mnie już otwierają. Bo w Maku lody mi nie smakują
Pisałyście o cerze ja też mam strasznie tłustą pełno pryszczy i zaskórniaków i włośy też wiecznie tłuste.. A i pocę się dużo przypał z takimi plamami pod pachą chodzićCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Byłam, zobaczyłam, uwierzyłam
Serce waliło, Dzidziak ma 0,42 cm yeaaahhh.
Z tego szczęścia zeżarłam w drzwiach wejściowych Prince Polo, a co ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:07
Lavendula, gosia81, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Byłam, zobaczyłam, uwierzyłam
Serce waliło, Dzidziak ma 0,42 cm yeaaahhh.
Z tego szczęścia zeżarłam w drzwiach wejściowych Prince Polo, a co ;P
Gratulacje kochana
Dobra narazie nie bede panikowała i poczekam z braniem Dupka A ja na razie nie mam wybranego ginekologa na pierwsza wizyte prowadzenia ciąży ide dopiero 28.03.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:35
-
A ja dziś po wizycie mam mieszane uczucia. Cieszę się bo pęcherzyk nie był pusty jak myślałam, zarodeczek jest ale jeszcze serduszka nie było widać, do tego te plamienia... Dostałam duphaston i w środę idę na kolejne badanie. Mam nadzieję, że wreszcie ruszy,bo teraz może jeszcze za wcześnie..