Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i w końcu wszystko ma taki smak jak powinno
a ja mam dziś znów lenia, powinnam trochę sprzątnąć, a mi się nie chce
pochwale się wam jeszcze moim brzuchem choć jak na 18 już tydzień to za wielki nie jest
ludzie jeszcze dziwnie zerkają i nie wiedza czy to ciąża czy po prostu gruba jestem
Goplana, Viviana, Isia14, RewolucjaSięDzieje, blue00, anusiaa90, Lavendula, xpatiiix3, Ninusia, Dotty84, Fidelissa, Maga31, Nata lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:goplana do tego kryterium jak dla mnie jeszcze przydałaby się rozsądna cena bo ja za wózek tez nie chce wydać 4tyś
Lavendula no właśnie wydaję mi się że to dzidziuś może być tak ułożony że jest już widoczny
a ja wam się pochwale co wczoraj mój synek uzbierał mi na naszym ogrodzie
Konia z rzędem za tą miseczkę z wkładem!karmelek, Mamadomina, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
Goplana wrote:
Póki co, wybieram wózki na Allegro, mam 2 podstawowe kryteria - ma być polski, i ma być przepiękny. O ile to pierwsze spełnić bardzo łatwo, to z drugim... no jeszcze nie widziałam...a obejrzałam już tego oooooooo ho ho, albo i jeszcze więcej
Może być ciężko, polskie wózki są natrzaskane na jedno kopyto, ja ich nie rozróżniam
Ostatnio widziałam fajne wózki firmy Tutek i Prampol, całkiem całkiem:)
Isia14 wrote:Karmelek - pyszności!
A brzuszek widać, że kiełkuje
Mnie kilka osób pytało się już czy jestem w ciąży, masakra, bo mój brzuch to ewidentnie stłoczone jelita a nie dzidziul ehh
Co się odwlecze, to nie uciecze
w poprzedniej ciąży brzuch mi zaczął rosnąć dopiero w 6 miesiącu, a do tego czasu miałam leciutkie zaokrąglenie, chodziłam w normalnych ciuchach, lekko naginając pas
W czerwcówkach jest parę dziewczyn, które brzuchów nie mają praktycznie WCALE, a rodzić będą na dniach
Nie martw się, jak potem Ci wyskoczy, to będziesz odliczać dni, żeby urodzić, bo z brzuchem cudownie, ale lekko nie jest
RewolucjaSięDzieje wrote:Może być ciężko, polskie wózki są natrzaskane na jedno kopyto, ja ich nie rozróżniam
Ostatnio widziałam fajne wózki firmy Tutek i Prampol, całkiem całkiem:)
Ano właśnie widzę, że coś je łączy - właściwie wszystko
Bardzo mi się spodobała rączko-kierownica z wózka Foppapedretti (olaboga, co za nazwa btw - nie do powtórzenia), który załączyłaś, w polskich chyba tego nie znajdę... a tak bardzo chciałam wesprzeć rodzimy przemysł
Może ta rączka to jednak niepraktyczna jest co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:02
-
Goplana wrote:Ano właśnie widzę, że coś je łączy - właściwie wszystko
Bardzo mi się spodobała rączko-kierownica z wózka Foppapedretti (olaboga, co za nazwa btw - nie do powtórzenia), który załączyłaś, w polskich chyba tego nie znajdę... a tak bardzo chciałam wesprzeć rodzimy przemysł
Może ta rączka to jednak niepraktyczna jest co?
No, te wózki są świetne, cena zwala z nóg, ale to w Polsce oczywiście (zawsze w PL są rzeczy droższe niż na zachodzie:/). Weronika z czerwcówek kupiła go na Ebayu, bo tu poszłaby z torbami
A ta rączka to gdzież tam niepraktyczna...genialna!
ja tam mam wózek z tako - i bardzo sobie zawsze chwaliłam i chwalę nadal - przerażają mnie te wózki za pare tysięcy, wole taką kase przeznaczyć na coś pożyteczniejszego jak z perspektywy czasu np. prywatne przedszkole, no i te 3 kołowce dla jak widze jak dziecko ma te nogi takie ściśnięte.. ale szanuje jak kogoś stać niech kupuje jaki uważa, my urządzamy dom więc mamy na co przeznaczać wszelkie pieniądze..
myśle że drugi maluszek spokojnie pojeździ w tym co mam - dokupię tylko lekką spacerówkę do autaFidelissa lubi tę wiadomość
-
RewolucjaSięDzieje wrote:No, te wózki są świetne, cena zwala z nóg, ale to w Polsce oczywiście (zawsze w PL są rzeczy droższe niż na zachodzie:/). Weronika z czerwcówek kupiła go na Ebayu, bo tu poszłaby z torbami
A ta rączka to gdzież tam niepraktyczna...genialna!
Może bez silniczka będą tańsze... sprawdzę na ebayu. Silniczek to wg mnie trochę przerost formy nad treścią, przecież pchanie wózka - na kółkach, nie jest dla młodej, zdrowej osoby jakimś wysiłkiem... a nawet jeżeli, to wskazanym
Kojarzy mi się z wózkami dla tetraplegików.
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Może bez silniczka będą tańsze... sprawdzę na ebayu. Silniczek to wg mnie trochę przerost formy nad treścią, przecież pchanie wózka - na kółkach
, nie jest dla młodej, zdrowej osoby jakimś wysiłkiem... a nawet jeżeli, to wskazanym
Kojarzy mi się z wózkami dla tetraplegików.
Może mają też napęd jądrowy i czajnik na kawęLavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
KocieOczy wrote:Czy kocyk z mikrofibry dla dziecka będzie ok? W biedronce są właśnie po 15zł 75x100cm myślę czy nie pójść i nie kupić
Kupuj, bo są fajne i zawsze się przydadząKocieOczy lubi tę wiadomość
Isia mi w pierwszej ciąży tez brzuch dopiero zaczął się uwidaczniać w 6miesiącu, także jeszcze masz trochę czasu
Amnezja też mi się podoba ten wózek taki zwykły i prostyto chyba niedaleko mnie więc może jak już będzie bliżej końca to na pewno się pokuszę i podjadę obejrzeć je dokładnie
Goplana ta rączka od wózka jakoś nie na moją fantazję jestnie wiem jak by tym prowadzić
-
izia wrote:ja tam mam wózek z tako - i bardzo sobie zawsze chwaliłam i chwalę nadal - przerażają mnie te wózki za pare tysięcy, wole taką kase przeznaczyć na coś pożyteczniejszego jak z perspektywy czasu np. prywatne przedszkole, no i te 3 kołowce dla jak widze jak dziecko ma te nogi takie ściśnięte.. ale szanuje jak kogoś stać niech kupuje jaki uważa, my urządzamy dom więc mamy na co przeznaczać wszelkie pieniądze..
myśle że drugi maluszek spokojnie pojeździ w tym co mam - dokupię tylko lekką spacerówkę do auta
Nie miałam nigdy do czynienia z trójkołowcem, bo bałam się, że nie będę w stanie tym pokierowaćale moja przyjaciółka miała joggera i mega sobie chwaliła, nie widziałam też ściśniętych nóg jej dziecka
ale to może wszystko zależy od modelu, ona miała taki chopperowaty ten wózek z wielkimi kołami
i uwaga! faktycznie biegała:D
Goplana wrote:No nie wiesz, jak każdy samolot przecież
KocieOczy kocyki zawsze się przydadzątym bardziej na zimę. Ja mam po starszaku moim chyba z 5kocy więc w zupełności wystarczy
-
O, ten mi się bardzo spodobał - jest polski, bardzo lekki i można wybrać własny design kolorystyczny:
http://allegro.pl/wozek-prestige-nowosc-2014-11-80kg-3w1-gratisy-i4265116232.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:28
RewolucjaSięDzieje, Lavendula, KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość