Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:dokładnie nad tym samym się zastanawiam.... Zima w mieście i wózek... masakra ! Na spacery można w chuście, u Babci w górach sanki spacerowe z "baranicą" - a na wiosnę spacerówka + chusta.... Choć Babcia [ matka 3 dzieci ] wmawia mi, że sobie nie wyobraża zimy bez ciepłej gondoli... ] - i bądź tu mądry...
Sanki spacerowe z baranicą, to raczej na przyszłą zimę, nie ma w nich jakiegokolwiek oparcia dla niemowlaczka:)
Ps. Pani Babcia rację ma
Lavendula lubi tę wiadomość

Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Jak dla mnie bez gondoli w zimie ani rusz
one teraz mają takie koła, że śmiało mogą stawać w szranki z czołgami, a w mieście aż takich hałd nie ma żeby nie dało się przejechać. Najważniejsze, żeby wózek był lekki i zwrotny.
Wyjście 3 w 1 jest świetne, jak gondola odpadnie to zostaje potężna spacerówka, a zwykłą lekką parasolkę do samochodu zawsze można kupić
Synek siedział w spacerówce (z wózka 3w1) jak zaczął konkretnie siadać i po prostu wyczyniał swawole w gondoli, już nie było tak spokojnie i bezpiecznie, coś koło 6 miesiąca
karmelek, KUNIAK, Agata92, blue00 lubią tę wiadomość

Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:23
karmelek, Viviana, KasiaKa, KocieOczy, Lavendula, Strupka, RewolucjaSięDzieje, Goplana, xpatiiix3, maaartinka, Fidelissa, Maga31, anusiaa90, Agata92, Nata, Isia14, santoocha, Reverie, Agusia ;), Marzena27, blue00, scindapsus lubią tę wiadomość
-
No tak to jeszcze zależy jaka zima nam się trafi
ja z moim synkiem dużo spacerowałam
ale pewnie jak nam się trafią mrozy i śniegu po pachy to nic z tego nie będzie, a jak będzie taka jak w tym roku ( czyli prawie jej nie będzie)to znów szkoda nie mieć tej gondoli.. ryzyk fizyk
-
desou wrote:Dotty śliczności

ja kupię Roan Marita Prestige 3w1, wersja biała skórzana albo materiałowy czerwony lub zielony, oba w białe kropki, wózek będzie na chromowanym stelażu plus czarno białe pompowane koła 14'
wow co za zdecydowanie;)
ale WÓZECZEK ŁADNY! i cena rozsądna:) -
No właśnie - skóradesou wrote:Dotty śliczności

ja kupię Roan Marita Prestige 3w1, wersja biała skórzana albo materiałowy czerwony lub zielony, oba w białe kropki, wózek będzie na chromowanym stelażu plus czarno białe pompowane koła 14'
, myślę że to złoty środek dla kogoś kto tak jak ja uwielbia białe wózki 
Wow koła prawie jak w samochodzie
Bardzo ładny.
Przypomnij, syn czy córka?
Ja ciągle mam wrażenie, że wózki dla dziewczynek są ładniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:08
-
Strupka wrote:My zdecydowaliśmy się na taki wózeczek:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/nowosc-sliczny-wozek-tessa-ii-3w1-na-duzych-kolach-i2785174549.html
Kurcze, te na dużych kołach zajebiście wyglądają - tylko trochę chyba niepraktyczne - pewnie zajmie połowę bagaznika w aucie
a my strasznie dużo jeździmy (dziadków mamy rozsianych po Polsce)....
-
moja droga nawet jakby nie ciaza to gruba to Ty na pewno nie jestes:)))))))))karmelek wrote:i w końcu wszystko ma taki smak jak powinno

a ja mam dziś znów lenia, powinnam trochę sprzątnąć, a mi się nie chce
pochwale się wam jeszcze moim brzuchem choć jak na 18 już tydzień to za wielki nie jest
ludzie jeszcze dziwnie zerkają i nie wiedza czy to ciąża czy po prostu gruba jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:58
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Kuniak a nie lepiej w zestawie?KUNIAK wrote:Ja własnie myślę że kupimy gondolę ale niekoniecznie z "najwyższej połki" tylko taką żeby była

ale nie ukrywam że trochę mi się marzy jakieś designerskie cacko
i zastanawiam się czy to własnie nie powinna być spacerówka:)bo bardziej ją wykorzystamy -
nastka ja na początku miałam tak średnio co 2 tyg teraz ostatnie miałam prawie miesiąc temu chyba we wtorek będę miała zobaczy się i za jakieś 2-4 tyg (20/22tc) połówkowe pewnie
A ogólnie usg są 3 w ciąży podstawowe
zależy jaki gin jeszcze i czy jest potrzeba częstszego robienia, jeżeli wszystko w porządku to nie ma takiej potzeby by robić czsto usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:58
Livia

Nela

Marcel