Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:dokładnie nad tym samym się zastanawiam.... Zima w mieście i wózek... masakra ! Na spacery można w chuście, u Babci w górach sanki spacerowe z "baranicą" - a na wiosnę spacerówka + chusta.... Choć Babcia [ matka 3 dzieci ] wmawia mi, że sobie nie wyobraża zimy bez ciepłej gondoli... ] - i bądź tu mądry...
Sanki spacerowe z baranicą, to raczej na przyszłą zimę, nie ma w nich jakiegokolwiek oparcia dla niemowlaczka:)
Ps. Pani Babcia rację maLavendula lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Jak dla mnie bez gondoli w zimie ani rusz
one teraz mają takie koła, że śmiało mogą stawać w szranki z czołgami, a w mieście aż takich hałd nie ma żeby nie dało się przejechać. Najważniejsze, żeby wózek był lekki i zwrotny.
Wyjście 3 w 1 jest świetne, jak gondola odpadnie to zostaje potężna spacerówka, a zwykłą lekką parasolkę do samochodu zawsze można kupić
Synek siedział w spacerówce (z wózka 3w1) jak zaczął konkretnie siadać i po prostu wyczyniał swawole w gondoli, już nie było tak spokojnie i bezpiecznie, coś koło 6 miesiącakarmelek, KUNIAK, Agata92, blue00 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:23
karmelek, Viviana, KasiaKa, KocieOczy, Lavendula, Strupka, RewolucjaSięDzieje, Goplana, xpatiiix3, maaartinka, Fidelissa, Maga31, anusiaa90, Agata92, Nata, Isia14, santoocha, Reverie, Agusia ;), Marzena27, blue00, scindapsus lubią tę wiadomość
-
No tak to jeszcze zależy jaka zima nam się trafi
ja z moim synkiem dużo spacerowałam
ale pewnie jak nam się trafią mrozy i śniegu po pachy to nic z tego nie będzie, a jak będzie taka jak w tym roku ( czyli prawie jej nie będzie)to znów szkoda nie mieć tej gondoli.. ryzyk fizyk
-
desou wrote:Dotty śliczności
ja kupię Roan Marita Prestige 3w1, wersja biała skórzana albo materiałowy czerwony lub zielony, oba w białe kropki, wózek będzie na chromowanym stelażu plus czarno białe pompowane koła 14'
wow co za zdecydowanie;)
ale WÓZECZEK ŁADNY! i cena rozsądna:) -
desou wrote:Dotty śliczności
ja kupię Roan Marita Prestige 3w1, wersja biała skórzana albo materiałowy czerwony lub zielony, oba w białe kropki, wózek będzie na chromowanym stelażu plus czarno białe pompowane koła 14', myślę że to złoty środek dla kogoś kto tak jak ja uwielbia białe wózki
Wow koła prawie jak w samochodzieBardzo ładny.
Przypomnij, syn czy córka?
Ja ciągle mam wrażenie, że wózki dla dziewczynek są ładniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:08
-
Strupka wrote:My zdecydowaliśmy się na taki wózeczek:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/nowosc-sliczny-wozek-tessa-ii-3w1-na-duzych-kolach-i2785174549.html
Kurcze, te na dużych kołach zajebiście wyglądają - tylko trochę chyba niepraktyczne - pewnie zajmie połowę bagaznika w auciea my strasznie dużo jeździmy (dziadków mamy rozsianych po Polsce)....
-
karmelek wrote:i w końcu wszystko ma taki smak jak powinno
a ja mam dziś znów lenia, powinnam trochę sprzątnąć, a mi się nie chce
pochwale się wam jeszcze moim brzuchem choć jak na 18 już tydzień to za wielki nie jest
ludzie jeszcze dziwnie zerkają i nie wiedza czy to ciąża czy po prostu gruba jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:58
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Ja własnie myślę że kupimy gondolę ale niekoniecznie z "najwyższej połki" tylko taką żeby była
ale nie ukrywam że trochę mi się marzy jakieś designerskie cackoi zastanawiam się czy to własnie nie powinna być spacerówka:)bo bardziej ją wykorzystamy
-
nastka ja na początku miałam tak średnio co 2 tyg teraz ostatnie miałam prawie miesiąc temu chyba we wtorek będę miała zobaczy się i za jakieś 2-4 tyg (20/22tc) połówkowe pewnie
A ogólnie usg są 3 w ciąży podstawowe
zależy jaki gin jeszcze i czy jest potrzeba częstszego robienia, jeżeli wszystko w porządku to nie ma takiej potzeby by robić czsto usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:58
Livia
Nela
Marcel