Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
e_v_e wrote:A jak myslicie,czy 3 kolowce sa lepsze czy 4 kolowce? 3 kolowce nie sa przypadkiem troche niestabilne?
teraz jest mi obojetnie czy 3 czy 4 kola byle dmuchane i skretne tak by w miejscu mozns bylo obrocic wozek no i gdzie zakupy wkladac.
-
Nata chyba przy świątecznym body z reniferem nie ma znaczenia czy na czerwono ubierzesz chłopca czy dziewczynkę
Rozmiar 74/80 to raczej będzie za szybko na pierwsze święta Twojej fasolki
A kombinezon fajny ale drogi mimo, że cena niby promocyjna. Kombinezony niemalże nówki spokojnie używane można kupic po 20-30zł
Popatrz sobie na allegro. Tymbardziej, że te szkraby tak szybko rosną, że z mojego pkt widzenia to zbędny tak wielki wydatek na tak krótki okres czasu
-
hej Dziewczęta:)
jako, że już się odbywają rozmowy o ubrankach i wózeczkach, to chciałabym się podzielić czymś, co robią moi znajomi (w ogóle to robią koszulki, ale pomyśleli o mamach:)).
Mi zrobili extra koszulkę z okazji ciąży, wyglądam jakby Stewie z Family Guy wychodził mi z brzucha (a mój mąż ma koszulkę z Peterem z FG "#1 Dad in the World"
no to opis:
Idealny prezent na Baby Shower i nie tylko!
Mam do sprzedania zestawy body dziecięcych, na każdy miesiąc pierwszego roku życia Malucha. Zdjęcia w nich to idealna pamiątka.
Istnieje możliwość dodania imienia lub indywidualnego dostosowania wzoru.
Body wykonane są z najlepszej jakości bawełny, posiadającej certyfikaty i atesty (Oeko -Tex Standard, Bezpieczny dla dziecka, Przyjazny dla środowiska).
Zamówienia i więcej informacji na priv lub [email protected].
Zapraszam
P.s. zestaw zawiera body w różnych rozmiarach od 56 cm do 80 cm.
koniec opisu...
od siebie dodam, że widziałam te body w różnych wariacjach - mogą zrobić nadruk jaki nam się podoba, i w jakich kolorach nam się podoba.
o, np:
A body są szyte na zamówienie przez polską chałupniczkę z ekologicznej bawełny. Także jakbyście miały ochotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:36
Isia14, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Moja bratowa też robi takie zdjęcia miesiąc po miesiącu synka ale ona wpadła na pomysł że na każdym zdjęciu ma takiego pluszaka który mały dostał po urodzeniu - i zawsze jest na zdjęciu i jest porównanie ile mały już urósł i jak najpierw był wielkości tego miśka a teraz już go sporo przerósł..
ewelina_d, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka
,ja na szczescie jesli bedzie dziewczynka ,nie bede musiala zaopatrywac sie w ciuszki,gorzej jak wyjdzie chlopiec heheheh,ale i z tym sobie poradzimy,dzis odbieram wozek od znajomej znajomej,oddaje za darmo nowke,miala dwa od swoich rodzicow i sa nieuzywane,takze i tu wyjde bez uszczerbku w portfelu
KocieOczy, Strupka, karmelek lubią tę wiadomość
-
Ja jak byłam ostatnio na jakiś targach dla przyszłych mam to odradzali wózki trójkołowe tym bardziej jak ktoś ma starsze dzieci. Są mniej stabilne i nawet pokazywali jak pięknie się wywraca taki wózek z dzieckiem (tu byla lalka). Dlatego u nas napewno będzie to 4 kołowiec bo mamy 4 letnią córcie w domku.
-
Witam was kochane w ten pochmurny dzień
mam nadzieje, że w końcu to słoneczko wyjdzie..
Wy już takie obeznane w tych wózkach a ja dopiero myślę jak ubranka kupowaći wogóle nad rozmiarami wyglądem itp. muszę to w końcu ogarnąć
Wczoraj za to mój M kupił kocyk w Biedronceniebieski w samochodziki
spytałam a co jak będzie dziewczynka? To mi powiedział, że będzie samochodziarą haha
Ale ogólnie to bardzo fajne te kocyki takie milusie -
nastka a ja się nie zgadzam z tym ,że 3 kołowiec niestabilny jest ,bo to zależy od firmy mi nigdy, ale to nigdy nawet jak biegłam i ostre zakręty robiłam nie przewrócił się ani nawet nie zachwiał czy się przechylił
a mam quinny freestyle 3xl i jestem zadowolona ,zakupów kuuuuuuuuuuupe można w nim przewozić też do tyłu się nie przewróci chyba ,że rączkę bym mocno przeładowała
a tak to nawet przez te zaspy śnieżne czy coś sunie jak masterschmitd gdzie niektóre 4kołowe wymiękają
więc tu będę bronić mojego 3kołowca
ale znam przypadki ,że inna firma i się przewracał, ale akurat quinny będę bronić do końca
Livia
Nela
Marcel
-
widze że już ostro się wzięłyście za wybór wózków i ubranek, kocyków - ja czekam na płeć - mam wielką nadzieje że w poniedziałek się dowiemy - i jak będzie synek to mamy chyba absolutnie wszystko bo po moim synku a bratowa ma dwóch w tym 9 miesięczniaka.. a jak dziewczynka oj to będziemy szaleć z różowym napewno
cała rodzina czeka na sukieneczki - no ale się okaże - póki co wybieram zmywarkę, tyle sie naczytałam o agd że chyba zmienie pracę po urodzeniu na jakiś media markt haha - a za godzinkę idę do przedszkola na rozdanie nagrod z zewnętrznego konkursu - może coś wygraliśmy tworząc z synkiem pracę
-
No u mnie jest tak, że szwagierka ma córy więc jak będzie dziewczynka to nie ma problemu, dla chłopca nie mam nic (a podobno ma być chlopiec) ale póki co jeszcze nic nie organizuje, wyszłam z założenia, że jak zacznę to robić jakoś w sierpniu to starczy
Agata92 lubi tę wiadomość
-
desou wrote:Kuniak to Emaliunga.
Roan Marita Presige to znakomita polska podróbka w rozsądnej cenie
Zastanawialam sie jak toto wytropimy, a tu proszedziewczyny wiedza wszystko
To teraz czekam tylko na plecale moze 11.01 sie dowiemy bo mam wizyte i obiecala ze cos podejrzymy
-
czesc
ja narazazie nad wozkiem sie nie zastanawiampomysle blizej jesieni
mysle ze przejedziemy sie po paru sklepach czy hurtowniach i po prostu sie przymierze do paru i zobacze ktory najwygodniejszy, na zywo to zawsze troche inaczej
ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maluszka, jeszcze troche boje sie kupowac..
zreszta nie wiem jeszcze czy bedzie coreczka czy synekmysle ze tego16 czerwca juz sie dowiem to wtedy pokusze sie o jakis zakup
jak by byl chlopiec to polowe rzeczy juz mamy po starszymale wiadomo cos zawsze trzeba dokupic
moj mąż sie do tej pory smieje ze ma niezłego cela bo termin mam ten sam co na starszego Aleksandra naszegowiec i rozmiariwka zimowa powinna byc idealna
a powiedzcie mi mozemy jesc makrele wędzona?? ze makrela zalecana to wie, ale co z tym wedzeniem bo opinie na necie pół na pół