Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maartynika a cisnienie mierzylas?? mi jak za bardzo spada ( potrafie miec 80/50) to tex mnie okropnie boli.
eve ja w poprzednim wozku mialam pompowane, co do piankowych to nie wiem jak sie sprawdzaja, w ogole ja sie malo znam na tych wozkowych sprawach
a tak w ogole to witam w sobotew koncu pogoda zapowiada sie troszke lepsza, wiec moze i skorzystam z jakiegos spacerku na slonku
a i wczoraj nam sie -
e_v_e wrote:Jeszcze w temacie wózków koła pompowane czy piankowe ? Mieszkam na 4 pietrze bez windy i bede jeździła raczej po mieście raz na tydzien las, które polecacie ?
W moim wózku są piankowe i sprawdzały się świetnie,
nie musiałam się też przejmować pompowaniem i ewentualnymi flakami
ciężej też zrobić dziurę.
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Na jakieś weselicho to chętnie bym poszła, ale to ze względu na wszechobecne jedzenie
I przygotowane przez kogoś i wybór niesamowity. Ale niestety nigdzie nie idę. A jutro moja rocznica ślubu- 12!! O matko, jak ten czas leci.Może w Dzień Dziecka mój dzidziuś da znać o sobie? Dziś dumnie wkroczyłam w piąty miesiąc:))
Lavendula, Dotty84, karmelek lubią tę wiadomość
-
ehhh, jeśłi to Was pocieszy, to ja ze wszystkim będę ostatnia
jakoże też najpóźniej dołączyłam do Listopadówek
NAWET NIE ZNAM JESZCZE PŁCI! BUUUUU
Ruchów nawet nic nie zapowiada jeszze, ale jak słucham na detektorze tętna mojego maluszka, to oprócz serduszka słychać takie bulgotanie, a czasami nawet huk (czyli mały/a tam już się porządnie wierci!
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
ja ruchy czuje już wyraźnie :)kopie maleństwo
ale to moja druga ciąża i może dlatego wcześniej czuje?!
Dotty ja też płci nie znam, nawet gin nic nie sugerowała, powiedziała że na połówkowym będziemy patrzeć, więc cierpliwie czekam.. choć wydaję mi się że będzie drugi chłopczyk
KasiaKa ja idę na wyżerkę za tydzieńi trzymam kciuki za jutrzejsze kopy z okazji tej rocznicy
Madlen ja muzyki do brzuszka nie puszczam ale często nastawiam głośniej w domu i sobie tańczę :p choć słyszałam że powinno się puszczać jakąś uspokajającą, bądź poważną, ale co tam ! w pierwszej ciąży też tak robiłam i może dzięki temu mój starszak ma fantastyczne poczucie rytmu, w przeciwieństwie do mniealbo po prostu wrodził się w tatę?!
Madlen222, KasiaKa lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:A Wy dziewczyny już tak czujecie ruchy na maksa? Ja jestem w 17tygodniu i nic...
a już tak bardzo bym chciała....
Ja coś tam, ale głowy nie dam
Pierwsze dziecko poczułam dość konkretnie, ale myślę, że to temu, że powłoki brzuszne miałam cieńsze;)
Kupiłam detektor tętna i jadę z koksem co godzinę, jest książkowe 140 i git
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.