X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejq ale super fotka z usg:) a brzuszek to Ty masz naprawdę maluni, ale Ty ogólnie widzę bardzo chudziutka jesteś:) szczęściara:) ja czuję, że po 20 brzuchy nam wywalą:) zobaczysz...

relgh3714vlmssyj.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no do chudych nigdy się nie zaliczałam, raczej średniej budowy. Najwidoczniej zdjęcia mi służą, ale tyłem to jestem szeroka, maż się śmieje, że tyłek mi urósł ;)
    Ja jestem z bliźniaków (dwujajowych) i mama wspominała, że w ciąży bliźniaczej brzuch jej wywaliło pod koniec 5 miesiąca, więc do tego 20 tyg. to masz rację :)

oar89n73xsvk879c.png

Madlen222 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak super Maga31, a masz brata czy siostrę??

relgh3714vlmssyj.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !

Madlen222, Dotty84, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Agata92, xpatiiix3, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, KUNIAK, Maga31, blue00, Isia14, KocieOczy, maaartinka, Cześka, sylvi, Ninusia, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje izia!!! dzisiaj chłopcy górą!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuuuu, ja też chcę wiedzieć co tam siedzi w brzuszku!!!!!! :)

maaartinka lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jeszcze nie wiem... 11 czerwca mam wizytę, potem umówię się na prenatalne i zobaczymy ;) na razie co jakiś czas kopie dzidziuś jak szalony :) niesamowite uczucie...

xpatiiix3, Dotty84, mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już chce żeby mnie kopały moje skarby!!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !

A jakie sposoby googlowskie??? :):):)

Izia- niech będzie ZDZISŁAW ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:55

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt. Ja niby znam płeć, bo w 12tc gin widział, ale chcę potwierdzić, bo jakoś mam inne przeczucie no i było to wcześnie.

A ja dziś postałam w kuchni robiąc krokiety i brzuch się napiął, poza tym padam, ja nie wiem skąd bierzecie siły, dla mnie spacer czy obiad to jakaś masakra, zakupy raz niosłam, myślałam, że zemdleje.

relgkrhm1ojs0ctn.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

a co myślicie o firmie coneco?? kiedyś słyszałam że taka dobra, miałam nawet z niej spacerówkę i byłam zadowolona, ale nie wiem jak sprawują się wózki 3w1

Z Coneco mam łóżeczko turystyczne, które braliśmy na wszelakie weekendy i wakacje, sprawowało i sprawuje się bez zarzutu (musiałam ostatnio sprawdzić;)). Co do wózków tej firmy - nie wiem, ale wydaje się solidna:)

karmelek lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki :):):)
    Oby coraz więcej pozytywnych wieści!

I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazlam w koncu kostium kąpielowy na lato taki zeby plecki ladnie opalic a brzucha nie :)

http://allegro.pl/hit-monokini-kobiecy-stroj-kapielowy-kostium-m-38-i4211641908.html

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja po szkole już wszystko z dupy jutro wizyta musi mi zrobić usg bo mu nogi z dupy powyrywam :P a następne połówkowe w szpitalu znowu w piątek idę się umówić :)

Madlen zgrabniutki brzuszek :) i słodziaqk z synka :) ja też płaczę od początku ciąży przy porodówce :P

Maga no siurek jak malowany :D a brzusio płaściutki :) ja to nawet na płasko ,żeby nie wiem jak się zassała to mam wielką gulę hahaha :P gratuluje synka :D

I mi się marzyły bliźniaki, chociaż i u mnie i u Radka są, może teraz się uda za parę lat akurat 4 by była i wsio :D

karmelek a gdzie tam pierwsza klasa hehe kichy opadły już to i na dole gul tylko mój kochany sterczy hihi także chyba jakieś kichy napompowane miałam :P bo teraz już sama macica sterczy nic poza tym a na górze mam płaściutki :) i mi się strasznie spina trzeci dzień mam takie rwące bóle ,że ho ho dobrze, że jutro rano wizyta musi mi zajrzeć tam i zobaczy c czy wszystko ok :)

izia kochana również gratuluje synka :)

Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie :P

Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:15

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też to robi dupke wypina i taką twardą małą kulkę mam wtedy wyczywalną a nawet widoczną :) nie martw się :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki :):):)
    Oby coraz więcej pozytywnych wieści!

I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!:)

U mnie cipuszka ;);)

xpatiiix3, KUNIAK, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Fidelissa, karmelek lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie :P

Hihi możliwe w życiu tylko na tym etapie :)
    Tak na prawdę, to takie statystyki co zrobić, ale myślę że nikt się też nie obrazi, jak któryś zniknie, oby tylko wszystko inne było na swoim miejscu :)

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    mi się znowu zrobiła twarda kulka ok 2 cm pod pępkiem w lewą stronę... i trzyma już od 20 minut :/ czasami tam dzidzia kopnie, ale żeby aż tak mocno wypychała tą gulę? nie wydaje mi się bo zawsze ta gula pojawia się w tym samym miejscu... podbrzusze mi twardnieje czasami też ale mniej niż wcześniej ale ta kluska mnie niepokoi... i znowu zaczyna kłuć od kilku dni w pochwie - te mieśnie znowu mam napięte jak struny (jak wkładam luteinę to czuję) :/

Mam podobnie. Kładę sie wtedy i czekam.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSieDzieje kupiliśmy bebetto solaris
    dokładnie taki:

http://www.google.pl/imgres?imgrefurl=http%3A%2F%2Ftotallysensual.pinger.pl%2Fm%2F21809647&tbnid=8HmV00GcpyeCEM:&docid=zNc3B7Hs4QCqPM&h=600&w=507

Jestem po prywatnym usg jestem mega zadowolona z lekarza i chyba się na stałe do niego przepisze:) Kompetentny, cierpliwy, z poczuciem humoru:)
    No i na 100% będzie corcia:)

Mina mojego na usg i wiadomość że druga córcia bezcenna :):):) wywrócił oczami z przerazenia jakby miał tam zejsc:):) JAk wyszliśmy z gabinetu to stanął złapał się za głowę i powiedział to mam przejebane aż się wszyscy ludzie łącznie z lekarzem śmiali:):):)

Goplana, Viviana, KUNIAK, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Agata92, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, Maga31, Fidelissa, talia22, Cześka lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ