Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, no do chudych nigdy się nie zaliczałam, raczej średniej budowy. Najwidoczniej zdjęcia mi służą, ale tyłem to jestem szeroka, maż się śmieje, że tyłek mi urósł
Ja jestem z bliźniaków (dwujajowych) i mama wspominała, że w ciąży bliźniaczej brzuch jej wywaliło pod koniec 5 miesiąca, więc do tego 20 tyg. to masz rację
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !
Madlen222, Dotty84, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Agata92, xpatiiix3, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, KUNIAK, Maga31, blue00, Isia14, KocieOczy, maaartinka, Cześka, sylvi, Ninusia, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !
A jakie sposoby googlowskie???
Izia- niech będzie ZDZISŁAWWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:55
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Gratuluję udanych wizyt. Ja niby znam płeć, bo w 12tc gin widział, ale chcę potwierdzić, bo jakoś mam inne przeczucie no i było to wcześnie.
A ja dziś postałam w kuchni robiąc krokiety i brzuch się napiął, poza tym padam, ja nie wiem skąd bierzecie siły, dla mnie spacer czy obiad to jakaś masakra, zakupy raz niosłam, myślałam, że zemdleje. -
karmelek wrote:
a co myślicie o firmie coneco?? kiedyś słyszałam że taka dobra, miałam nawet z niej spacerówkę i byłam zadowolona, ale nie wiem jak sprawują się wózki 3w1
Z Coneco mam łóżeczko turystyczne, które braliśmy na wszelakie weekendy i wakacje, sprawowało i sprawuje się bez zarzutu (musiałam ostatnio sprawdzić). Co do wózków tej firmy - nie wiem, ale wydaje się solidna:)
karmelek lubi tę wiadomość
Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki
Oby coraz więcej pozytywnych wieści!
I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Witam ja po szkole już wszystko z dupy jutro wizyta musi mi zrobić usg bo mu nogi z dupy powyrywam
a następne połówkowe w szpitalu znowu w piątek idę się umówić
Madlen zgrabniutki brzuszeki słodziaqk z synka
ja też płaczę od początku ciąży przy porodówce
Maga no siurek jak malowanya brzusio płaściutki
ja to nawet na płasko ,żeby nie wiem jak się zassała to mam wielką gulę hahaha
gratuluje synka
I mi się marzyły bliźniaki, chociaż i u mnie i u Radka są, może teraz się uda za parę lat akurat 4 by była i wsio
karmelek a gdzie tam pierwsza klasa hehe kichy opadły już to i na dole gul tylko mój kochany sterczy hihi także chyba jakieś kichy napompowane miałambo teraz już sama macica sterczy nic poza tym a na górze mam płaściutki
i mi się strasznie spina trzeci dzień mam takie rwące bóle ,że ho ho dobrze, że jutro rano wizyta musi mi zajrzeć tam i zobaczy c czy wszystko ok
izia kochana również gratuluje synka
Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie
Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki
Oby coraz więcej pozytywnych wieści!
I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!
U mnie cipuszkaxpatiiix3, KUNIAK, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Fidelissa, karmelek lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie
Hihi możliwe w życiu tylko na tym etapie
Tak na prawdę, to takie statystyki co zrobić, ale myślę że nikt się też nie obrazi, jak któryś zniknie, oby tylko wszystko inne było na swoim miejscu
-
desou wrote:mi się znowu zrobiła twarda kulka ok 2 cm pod pępkiem w lewą stronę... i trzyma już od 20 minut
czasami tam dzidzia kopnie, ale żeby aż tak mocno wypychała tą gulę? nie wydaje mi się bo zawsze ta gula pojawia się w tym samym miejscu... podbrzusze mi twardnieje czasami też ale mniej niż wcześniej ale ta kluska mnie niepokoi... i znowu zaczyna kłuć od kilku dni w pochwie - te mieśnie znowu mam napięte jak struny (jak wkładam luteinę to czuję)
Mam podobnie. Kładę sie wtedy i czekam. -
RewolucjaSieDzieje kupiliśmy bebetto solaris
dokładnie taki:
http://www.google.pl/imgres?imgrefurl=http%3A%2F%2Ftotallysensual.pinger.pl%2Fm%2F21809647&tbnid=8HmV00GcpyeCEM:&docid=zNc3B7Hs4QCqPM&h=600&w=507
Jestem po prywatnym usg jestem mega zadowolona z lekarza i chyba się na stałe do niego przepisze:) Kompetentny, cierpliwy, z poczuciem humoru:)
No i na 100% będzie corcia:)
Mina mojego na usg i wiadomość że druga córcia bezcennawywrócił oczami z przerazenia jakby miał tam zejsc:)
JAk wyszliśmy z gabinetu to stanął złapał się za głowę i powiedział to mam przejebane aż się wszyscy ludzie łącznie z lekarzem śmiali:)
Goplana, Viviana, KUNIAK, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Agata92, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, Maga31, Fidelissa, talia22, Cześka lubią tę wiadomość