X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejq ale super fotka z usg:) a brzuszek to Ty masz naprawdę maluni, ale Ty ogólnie widzę bardzo chudziutka jesteś:) szczęściara:) ja czuję, że po 20 brzuchy nam wywalą:) zobaczysz...

relgh3714vlmssyj.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no do chudych nigdy się nie zaliczałam, raczej średniej budowy. Najwidoczniej zdjęcia mi służą, ale tyłem to jestem szeroka, maż się śmieje, że tyłek mi urósł ;)
    Ja jestem z bliźniaków (dwujajowych) i mama wspominała, że w ciąży bliźniaczej brzuch jej wywaliło pod koniec 5 miesiąca, więc do tego 20 tyg. to masz rację :)

oar89n73xsvk879c.png

Madlen222 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak super Maga31, a masz brata czy siostrę??

relgh3714vlmssyj.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !

Madlen222, Dotty84, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Agata92, xpatiiix3, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, KUNIAK, Maga31, blue00, Isia14, KocieOczy, maaartinka, Cześka, sylvi, Ninusia, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje izia!!! dzisiaj chłopcy górą!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuuuu, ja też chcę wiedzieć co tam siedzi w brzuszku!!!!!! :)

maaartinka lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jeszcze nie wiem... 11 czerwca mam wizytę, potem umówię się na prenatalne i zobaczymy ;) na razie co jakiś czas kopie dzidziuś jak szalony :) niesamowite uczucie...

xpatiiix3, Dotty84, mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już chce żeby mnie kopały moje skarby!!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    dziewczyny ja po wizycie - i mogę obalić wszystkie googlowskie sposoby na dziewczynkę - będzie synek - oswajam się z tą myślą i czeka nas głowienie się nad imieniem - ciesze się choć nie powiem że jakieś myśli są zawiedzione - ale widocznie tak musi być - byle zdrowe !

A jakie sposoby googlowskie??? :):):)

Izia- niech będzie ZDZISŁAW ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:55

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt. Ja niby znam płeć, bo w 12tc gin widział, ale chcę potwierdzić, bo jakoś mam inne przeczucie no i było to wcześnie.

A ja dziś postałam w kuchni robiąc krokiety i brzuch się napiął, poza tym padam, ja nie wiem skąd bierzecie siły, dla mnie spacer czy obiad to jakaś masakra, zakupy raz niosłam, myślałam, że zemdleje.

relgkrhm1ojs0ctn.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

a co myślicie o firmie coneco?? kiedyś słyszałam że taka dobra, miałam nawet z niej spacerówkę i byłam zadowolona, ale nie wiem jak sprawują się wózki 3w1

Z Coneco mam łóżeczko turystyczne, które braliśmy na wszelakie weekendy i wakacje, sprawowało i sprawuje się bez zarzutu (musiałam ostatnio sprawdzić;)). Co do wózków tej firmy - nie wiem, ale wydaje się solidna:)

karmelek lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki :):):)
    Oby coraz więcej pozytywnych wieści!

I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazlam w koncu kostium kąpielowy na lato taki zeby plecki ladnie opalic a brzucha nie :)

http://allegro.pl/hit-monokini-kobiecy-stroj-kapielowy-kostium-m-38-i4211641908.html

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja po szkole już wszystko z dupy jutro wizyta musi mi zrobić usg bo mu nogi z dupy powyrywam :P a następne połówkowe w szpitalu znowu w piątek idę się umówić :)

Madlen zgrabniutki brzuszek :) i słodziaqk z synka :) ja też płaczę od początku ciąży przy porodówce :P

Maga no siurek jak malowany :D a brzusio płaściutki :) ja to nawet na płasko ,żeby nie wiem jak się zassała to mam wielką gulę hahaha :P gratuluje synka :D

I mi się marzyły bliźniaki, chociaż i u mnie i u Radka są, może teraz się uda za parę lat akurat 4 by była i wsio :D

karmelek a gdzie tam pierwsza klasa hehe kichy opadły już to i na dole gul tylko mój kochany sterczy hihi także chyba jakieś kichy napompowane miałam :P bo teraz już sama macica sterczy nic poza tym a na górze mam płaściutki :) i mi się strasznie spina trzeci dzień mam takie rwące bóle ,że ho ho dobrze, że jutro rano wizyta musi mi zajrzeć tam i zobaczy c czy wszystko ok :)

izia kochana również gratuluje synka :)

Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie :P

Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:15

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też to robi dupke wypina i taką twardą małą kulkę mam wtedy wyczywalną a nawet widoczną :) nie martw się :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Faktycznie, jak na razie w listopadówkach przeważają "zdiagnozowane" siusiaki :):):)
    Oby coraz więcej pozytywnych wieści!

I niech no jakaś dziewuszka się pojawi no!:)

U mnie cipuszka ;);)

xpatiiix3, KUNIAK, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Fidelissa, karmelek lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Rewolucja pewnie część siusiaczków zniknie :P

Hihi możliwe w życiu tylko na tym etapie :)
    Tak na prawdę, to takie statystyki co zrobić, ale myślę że nikt się też nie obrazi, jak któryś zniknie, oby tylko wszystko inne było na swoim miejscu :)

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    mi się znowu zrobiła twarda kulka ok 2 cm pod pępkiem w lewą stronę... i trzyma już od 20 minut :/ czasami tam dzidzia kopnie, ale żeby aż tak mocno wypychała tą gulę? nie wydaje mi się bo zawsze ta gula pojawia się w tym samym miejscu... podbrzusze mi twardnieje czasami też ale mniej niż wcześniej ale ta kluska mnie niepokoi... i znowu zaczyna kłuć od kilku dni w pochwie - te mieśnie znowu mam napięte jak struny (jak wkładam luteinę to czuję) :/

Mam podobnie. Kładę sie wtedy i czekam.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSieDzieje kupiliśmy bebetto solaris
    dokładnie taki:

http://www.google.pl/imgres?imgrefurl=http%3A%2F%2Ftotallysensual.pinger.pl%2Fm%2F21809647&tbnid=8HmV00GcpyeCEM:&docid=zNc3B7Hs4QCqPM&h=600&w=507

Jestem po prywatnym usg jestem mega zadowolona z lekarza i chyba się na stałe do niego przepisze:) Kompetentny, cierpliwy, z poczuciem humoru:)
    No i na 100% będzie corcia:)

Mina mojego na usg i wiadomość że druga córcia bezcenna :):):) wywrócił oczami z przerazenia jakby miał tam zejsc:):) JAk wyszliśmy z gabinetu to stanął złapał się za głowę i powiedział to mam przejebane aż się wszyscy ludzie łącznie z lekarzem śmiali:):):)

Goplana, Viviana, KUNIAK, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Agata92, KasiaKa, xpatiiix3, anusiaa90, Maga31, Fidelissa, talia22, Cześka lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ