Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek,
Zaraz idę wyprowadzić na spacer siuśki we słoiku (jak zwykle cieknącym).
Wczoraj mąż przeżywał, że synek taki mały, ale sprawdziłam w siatkach centylowych i mieści się dzieciaczyna jak najbardziej w normie, ponieważ jest o tydzień młodszy uff...
Od tygodnia chodzi za mną sernik z galaretką i truskawkami, ale pieczony... kurcze chyba trzeba zrobić...
a tymczasem... cichaczem d... rośnie
Miłego dnia! Trzymam kciuki za dzisiejsze badania połówkowe, coby dzieci stracha nie napędzały
Lavendula lubi tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:no cóż, szkoda ze koniaczek nie dla nas teraz:D
Tymczasem zaparzyłam len (miałam mielony) i mam go wypić razem z tymi farfoclami na dnie czy tylko tą galatetowatą wodę
??
Kochana, chyba trzeba wypić całość...ale żeby umilić, możesz dolać sobie trochę soczku np malinowego - wychodzi pyszne
Goplana lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:) już wiem, wprowadzić należy do naszej terminologii termin " stres przedpołówkowy". Dziś ja to przeżywam. W nocy ciągle koszmary, dziecko mi się śni że je noszę przez skórę, lekarz się do mnie dobiera, w końcu wpadlam na pomysł że zgodzę sie na wszystko jak mi powie że to dziewczynka. No już lepiej że się obudzilam wcześniej. Badanie dopiero o 15-tej. Jeszcze muszę dojechać 70 km sama samochodem. Męża nie ma, dlatego biorę syna starszego że sobą. Będzie mi raźniej. Znowu przeżywam jak przed genetycznymi, ale podświadomie wiem że jest dobrze. O, już kopie, daje mi znaki,że mam rację
Lavendula, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
moje Dziecię wieczorami urządza sobie jakieś party w brzuszku bo wczoraj tak kopało, że aż krzyknęłam hehe, bo mnie zaskoczyło, a ulubiona pora to godz. 23. Rodzice idą spać, Dziecko baluje czy co
A rano odsypia 
Goplana super wieści z połówkowego
Lavendula kciukam za wizytę.
Zaczynamy 20 tc
Goplana, mada_lena, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wczoraj ogladajac drugi mecz w 3 minuty dostalam takiego wkur***, ze zawinelam sie szybko do sypialni poczytac. nagle w jedna minute zaczelo mnie wszystko wkurzac, maz komentujacy mecz, sms od mamy, no wszystko! maz przyszedl do sypialni zapytac co mi, to mu odburknelam "CZYTAM!". wow - ewidentne dzialanie hormonow, bo nawet ja z nerwica w jedna minute tak sie nie zapalam normalnie;)
i od 2 dni boli mnie caly prawy bok, od zeber do biodra. lekarz mowi, ze pewnie macica. ale nie wiem czy zle spalam, czy macica, czy jelita, bo ostatnio mam straszne gazy... eh. na pewno nie wyrostek, bo na ten prawie zeszlam juz na stole operacyjnym
.
no i dzien dobry, dziewczeta:)
-
Piszę z. Telefonu. Od 7.15 siedzę w przychodni. Po godz. Pierwsze klucie plus glukoza.teraz po drugim czekam na ostatnie o 10.20. Potem zażywać euthyrox i o 11 jem. Mam dość.dwa razy prawie zemdlalam. Na szczęście jest otwarte okno.trzymajcie kciuki...
-
trzymam! powodzenia! dasz rade!Fidelissa wrote:Piszę z. Telefonu. Od 7.15 siedzę w przychodni. Po godz. Pierwsze klucie plus glukoza.teraz po drugim czekam na ostatnie o 10.20. Potem zażywać euthyrox i o 11 jem. Mam dość.dwa razy prawie zemdlalam. Na szczęście jest otwarte okno.trzymajcie kciuki...
Fidelissa lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Fidelissa dasz rade! Jeszcze chwilka!
Trzymam kciuki za polowkowe, za zdrowe dzieciaczki:)
Ewelina witaj w klubie;) hormony szaleją
Dzisiaj koniec z lenistwem, zaczynam porządki w swojej szafie. Kawka z mleczkiem i działamy:)
Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Piszę z. Telefonu. Od 7.15 siedzę w przychodni. Po godz. Pierwsze klucie plus glukoza.teraz po drugim czekam na ostatnie o 10.20. Potem zażywać euthyrox i o 11 jem. Mam dość.dwa razy prawie zemdlalam. Na szczęście jest otwarte okno.trzymajcie kciuki...
Dasz radę. Trzymam kciuki
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam :*
Hehehe a ja też bym sie poleniła, ale juz prawie ogarnięta jestem jeszcze tylko włosy wysuszyć jakiś make up i wioo gdzieś na 13 do diabetologa pójdę kurde szkoda, że matula prowadzi dzisiaj kursy tak bym znowu weszła bez kolejki hahhah
No ale bywa czasem trzeba sobie poczekać
Oby duzo ludzi nie było i nie dali insuliny, trzymajta kciukasy i za mnie :*
No i jeszcze na karte czekam a listonosza jak nie było tak nie ma
żesz kurde a trzeba wyciągnąć pieniążków trochę hehe dzisiaj się kończy licytacja mojej baletnicy hahha muszę ją mieć..!!! 
Miłego dzionka.!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:28
Livia

Nela

Marcel

-
Goplana ja jestem tydzień do przodu i ma 325g, więc Twój maluch nadrobi
ważne, że zdrowe, a jak nam przyjdzie rodzić SN to może będzie łatwiej takiego maluszka urodzić :p
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Goplana, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Patii - no to trzymam kciuki cobyś nie musiała robić sobie zastrzyków, brrr... ja bym nie dała rady, musiałabym kogoś przeszkolić
Kuniak - za Ciebie też trzymam, abyś na basen mogła znów pochodzić
ja zaraz lecę, mam nadzieję, że woda tym razem też czysta
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ufffffff Goplana to znaczy ze nie tylko mi zawsze cieknie z tych pojemniczow. myslalam ze jestem jakas ulomna, ze nie potrafie go zakrecic.Goplana wrote:Dzień doberek,
Zaraz idę wyprowadzić na spacer siuśki we słoiku (jak zwykle cieknącym).
jak to sie ma do bakterii ktore oni pozniej znajduja w tym moczu jak to wszystko tak malo szczelne jest ;/
Goplana lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Tym się właśnie pocieszamanusiaa90 wrote:Goplana ja jestem tydzień do przodu i ma 325g, więc Twój maluch nadrobi
ważne, że zdrowe, a jak nam przyjdzie rodzić SN to może będzie łatwiej takiego maluszka urodzić :p
oby tylko nie przyspieszył z wagą na finiszu 
Mąż mój się bardzo martwił, bo ostatnio poszedł na ryby i złowił przez cały dzień tylko jednego marnego leszcza, który i tak okazał się być większy od naszego syna
...a on sobie nie wiem kogo wyobrażał w tym brzuchu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:53
Lavendula lubi tę wiadomość