Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Chłop to jednak jakiś inny gatunek jest, czasami wydaje się kompletnie do życia nie przystosowany, mimo że żyje ponad 30 lat na tym padoleEvik wrote:o i dobrze Madlen bo ciezko sie zmusic do spania w niewygodzie:D Te chłopy to chyba takie z natury są, pocieszające jest że nie tylko mój taki:D

Dzisiaj np. wracam rano z badań, patrzę a tu cały chodnik pod klatką zalany, woda się leje na głowę, po balkonach i do ogródka pod blokiem, myślę sobie awaria jakaś - dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że ta powódź to z mojego balkonu
- po prostu chłop mi podlał petunie, jak go rano prosiłam... sumienny jest, co poradzić...
Madlen222, Amnezja, talia22, anusiaa90, KUNIAK, Viviana, Evik, Mamadomina, Maga31, monia0084, maaartinka, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Chłop to jednak jakiś inny gatunek jest, czasami wydaje się kompletnie do życia nie przystosowany, mimo że żyje ponad 30 lat na tym padole

Dzisiaj np. wracam rano z badań, patrzę a tu cały chodnik pod klatką zalany, woda się leje na głowę, po balkonach i do ogródka pod blokiem, myślę sobie awaria jakaś - dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że ta powódź to z mojego balkonu
- po prostu chłop mi podlał petunie, jak go rano prosiłam... sumienny jest, co poradzić...
Hahah padłam.....ciesz się, że podlał i kwiatki mają mokro, mój by zapomniał hehe
Goplana, Madlen222, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a macie taki ból w kościach obok pochwy? tak miedzy pochwą a nogą, to takie złączenie? ja nawet nie wiem jak to nazwać...to nie jest jakiś silny ból, tylko takie wrażenie mam jakbym miała nadwyrężone miesnie delikatnie...zauwazylam, ze mam to od prau dni... myślicie ze to normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:44
-
Madlen mówisz o pachwinach ? Chyba ze 2 razy mnie dopadł taki ból , ale był dość dokuczliwy. Evik ja tez sie muszę zacząć zastanawiać co do tej paszczy wkładam , bo ma razie to 50proc kalori jakie zjadam to ze słodyczy
I tez jest mi sie juz niewygodne przekręcić z boku na bok
aż sie boje wejść na wagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:08
Evik lubi tę wiadomość
-
Madlen ja mam często, dzis od południa też, to chyba kość łonowa, ja mam uczucie ucisku. Mam często jak pochodzę, albo coś porobię.
Goplana a jak teściowa? Zareagowała jakoś na wpis na FB?
Talia super, że wszystko ok po usg.
Nata dobrze, że już na wolności
Ja po obiadku odpoczywam, coś katarek mam cholerka i gardziołko jakies nie tego, już mleko z miodem znowu piję. -
Kunik czekam na wieści po !!! nie denerwuj się bo to Ci nie pomoze a na bank będzie ok:) skoro Ty się dobrze czujesz to i szyjka tez

Jeśli chodzi o ten bol to nie w pachwinach a nizej, kurcze tak od wewnętrznej stronie uda do pochwy, te kości po środku...
Viviana to szybko obiad zaliczyłaś, ja dopiero śniadanie ogarnelam niedawno:P
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Hehe, póki co nie miałam z nią kontaktu, tak jakby udawała, że nie widziała tych wiadomości. Okaże się w weekendViviana wrote:Madlen ja mam często, dzis od południa też, to chyba kość łonowa, ja mam uczucie ucisku. Mam często jak pochodzę, albo coś porobię.
Goplana a jak teściowa? Zareagowała jakoś na wpis na FB?
-
hahaha Goplana!spadłam z krzesła!
ah te chłopy:D
Madlen ja tez czasami takie bóle miewam ale to wszystko jest naturalne tak ginek mowi:)
Ja w domu nie wchodziłam na wagę bo sie bałam ale jak wczoraj ginek zażądał to mało nie spadłam!
trzeba się ogarnąc ale zarazem jaaaak? Jak tu takie pyszności kuszą
Kuniak trzymam kciuki, ja na każda wizytę idę z zawałem, jak mi ginek cisnienie mierzy to sie smieje i kaze zmierzyc w domu i zaraz zadzwonic:D:D
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ostatnio mało się udzielam ale podczytuje i trzymam kciuki za was wszystkie!! Gratuluje udanych wizyt - moja dopiero w poniedziałek - i też mam stresa bo ostatnio się nieoszczędzam - jest tyle do roboty z remontem i przeprowadzką, że szok, zwłaszcza jak się chce ekonomicznie troszke i robią znajomi czy mąż.. od wczoraj znów mnie tak ciągnie w szyjce - naszczęście nie kłuje ale i tak mam stresa czy oby jest cała zamknięta i długa.. z dobrych wieści to też już czuje kopniaczki, takie konkretne nawet że aż brzuch skacze
xpatiiix3, mada_lena, Jula222 lubią tę wiadomość
-
A mnie przed chwilą mój tak wku.... że normalnie masakra. Ostatnimi czasy ciągle kłócimy sie i to o co o kasę... co dla mnie jest nie do pomyslenia. Fakt ostatnio więcej wydatków, do tego kupujemy działkę i plan jest na przyszły rok na budowę plus wesele w przyszłym roku w czerwcu no i Bąbelek. Ale wkurza mnie okrutnie, jakby kurde nie wiedział ile co kosztuje. Jak usłyszałam tekst przez telefon ale rano miałaś 50 zł w portfelu... No ale kurde już nie mam. Wrrrr.....

[/url