X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Nata ze wyszlas i ze wszystko ok:)

Nata lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    o i dobrze Madlen bo ciezko sie zmusic do spania w niewygodzie:D Te chłopy to chyba takie z natury są, pocieszające jest że nie tylko mój taki:D
    Chłop to jednak jakiś inny gatunek jest, czasami wydaje się kompletnie do życia nie przystosowany, mimo że żyje ponad 30 lat na tym padole :|
    Dzisiaj np. wracam rano z badań, patrzę a tu cały chodnik pod klatką zalany, woda się leje na głowę, po balkonach i do ogródka pod blokiem, myślę sobie awaria jakaś - dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że ta powódź to z mojego balkonu :/ - po prostu chłop mi podlał petunie, jak go rano prosiłam... sumienny jest, co poradzić...

Madlen222, Amnezja, talia22, anusiaa90, KUNIAK, Viviana, Evik, Mamadomina, Maga31, monia0084, maaartinka, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zaczęła się dzisiejsza pora na nektarynki...także na razie 2 na start... :D

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Chłop to jednak jakiś inny gatunek jest, czasami wydaje się kompletnie do życia nie przystosowany, mimo że żyje ponad 30 lat na tym padole :|
    Dzisiaj np. wracam rano z badań, patrzę a tu cały chodnik pod klatką zalany, woda się leje na głowę, po balkonach i do ogródka pod blokiem, myślę sobie awaria jakaś - dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że ta powódź to z mojego balkonu :/ - po prostu chłop mi podlał petunie, jak go rano prosiłam... sumienny jest, co poradzić...

Hahah padłam.....ciesz się, że podlał i kwiatki mają mokro, mój by zapomniał hehe

Goplana, Madlen222, KUNIAK lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata, cieszę się,że już wyszystko dobrze :)

Nata lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a macie taki ból w kościach obok pochwy? tak miedzy pochwą a nogą, to takie złączenie? ja nawet nie wiem jak to nazwać...to nie jest jakiś silny ból, tylko takie wrażenie mam jakbym miała nadwyrężone miesnie delikatnie...zauwazylam, ze mam to od prau dni... myślicie ze to normalne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:44

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz jadę, strach mnie obleciał ;/ zawsze szlam na wizytę z uśmiechem od ucha do ucha a teraz jak na skazanie .

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen mówisz o pachwinach ? Chyba ze 2 razy mnie dopadł taki ból , ale był dość dokuczliwy. Evik ja tez sie muszę zacząć zastanawiać co do tej paszczy wkładam , bo ma razie to 50proc kalori jakie zjadam to ze słodyczy :/ I tez jest mi sie juz niewygodne przekręcić z boku na bok :D aż sie boje wejść na wagę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:08

Evik lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ja mam często, dzis od południa też, to chyba kość łonowa, ja mam uczucie ucisku. Mam często jak pochodzę, albo coś porobię.

Goplana a jak teściowa? Zareagowała jakoś na wpis na FB?

Talia super, że wszystko ok po usg.

Nata dobrze, że już na wolności :)

Ja po obiadku odpoczywam, coś katarek mam cholerka i gardziołko jakies nie tego, już mleko z miodem znowu piję.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od kilku dni odczuwam bardziej intensywny ból w pachwinach, miałam tak raz (bardzo mocny ból) w 14 tygodniu cały dzień przeleżałam i teraz mam tak od soboty, ciągną oj ciągną, ale to dobrze maluch rośnie, a tak ładnie do mnie puka ;--)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Zaraz jadę, strach mnie obleciał ;/ zawsze szlam na wizytę z uśmiechem od ucha do ucha a teraz jak na skazanie .
    Jesteśmy z Tobą myślami - daj znać koniecznie jak już będziesz po.

KUNIAK lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak, powodzenia. Będzie dobrze,trzymam kciuki :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kunik czekam na wieści po !!! nie denerwuj się bo to Ci nie pomoze a na bank będzie ok:) skoro Ty się dobrze czujesz to i szyjka tez :P

Jeśli chodzi o ten bol to nie w pachwinach a nizej, kurcze tak od wewnętrznej stronie uda do pochwy, te kości po środku...

Viviana to szybko obiad zaliczyłaś, ja dopiero śniadanie ogarnelam niedawno:P

KUNIAK lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Madlen ja mam często, dzis od południa też, to chyba kość łonowa, ja mam uczucie ucisku. Mam często jak pochodzę, albo coś porobię.

Goplana a jak teściowa? Zareagowała jakoś na wpis na FB?
    Hehe, póki co nie miałam z nią kontaktu, tak jakby udawała, że nie widziała tych wiadomości. Okaże się w weekend :)

jftycms.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:

Będzie git ;--)

KUNIAK lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak powodzenia. Będzie ok :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Evik Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Goplana!spadłam z krzesła!:D ah te chłopy:D
    Madlen ja tez czasami takie bóle miewam ale to wszystko jest naturalne tak ginek mowi:)
    Ja w domu nie wchodziłam na wagę bo sie bałam ale jak wczoraj ginek zażądał to mało nie spadłam!:D trzeba się ogarnąc ale zarazem jaaaak? Jak tu takie pyszności kuszą:D
    Kuniak trzymam kciuki, ja na każda wizytę idę z zawałem, jak mi ginek cisnienie mierzy to sie smieje i kaze zmierzyc w domu i zaraz zadzwonic:D:D

KUNIAK lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ostatnio mało się udzielam ale podczytuje i trzymam kciuki za was wszystkie!! Gratuluje udanych wizyt - moja dopiero w poniedziałek - i też mam stresa bo ostatnio się nieoszczędzam - jest tyle do roboty z remontem i przeprowadzką, że szok, zwłaszcza jak się chce ekonomicznie troszke i robią znajomi czy mąż.. od wczoraj znów mnie tak ciągnie w szyjce - naszczęście nie kłuje ale i tak mam stresa czy oby jest cała zamknięta i długa.. z dobrych wieści to też już czuje kopniaczki, takie konkretne nawet że aż brzuch skacze :)

xpatiiix3, mada_lena, Jula222 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie przed chwilą mój tak wku.... że normalnie masakra. Ostatnimi czasy ciągle kłócimy sie i to o co o kasę... co dla mnie jest nie do pomyslenia. Fakt ostatnio więcej wydatków, do tego kupujemy działkę i plan jest na przyszły rok na budowę plus wesele w przyszłym roku w czerwcu no i Bąbelek. Ale wkurza mnie okrutnie, jakby kurde nie wiedział ile co kosztuje. Jak usłyszałam tekst przez telefon ale rano miałaś 50 zł w portfelu... No ale kurde już nie mam. Wrrrr.....

f2w343r88uf9xtcb.png

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach Ci faceci... wiecznie coś z nimi nie tak....

Talia nie denerwuj się!!!!

relgh3714vlmssyj.png
‹‹ 541 542 543 544 545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ